На корж: 2стакана муки
150гр цукру 2жовтки 150гр масла 1ст л розпушувача Чуть сметани щоб замісити тісто. Сирна маса: 500гр мякого сиру 1ст цукру 1пакет пудингу 3яйця Пів плитки розтопленого білого шоколаду Цедра і сік одного лимону 1баночка(мала)консервованих персиків На оздоблення: 1плитка шоколаду+2ст л сметани 200гр зефіру
З даних продуктів на корж,замісити тісто .Воно має бути мяке і трохи липнути до рук.Розкласти тісто по дні розємної форми для випічки і зробити бортики(я робила це мокрими руками)Поставити у холод. Тим часом готуємо сирну масу.Для того сир перемолоти на м’ясорубці або у комбайні.Додати пудинг,розтоплений шоколад,цедру,сік лимона і ввести акуратно збиті яйця з цукром. На дно форми з тістом викладаємо половинки персиків,а зверху лиємо сирну масу.Печемо при 180гр десь 40хв.Хай вистигає у духовці.На охолоджений сирник намазуємо розтоплений у сметані шоколад і викладаємо половинки зефіру.Ставимо в холодильних охолоджуватись.Смак неперевершений!!!спробуйте і собі таке спекти.Смачного!!!
|