В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Лютий » 20

Шоколадно-вишневий пай

Корж
200гр печеня ("Ювілейне" або "до кави")
50гр вершкового масла
100мл вершків
Для сиркової маси
800г доброго сиру
1ст кефіру
1ст цукру
3-4яйця
3ст л манки
1ст л крохмалю
1ст л разпушувача
100г шоколада
1ст вишні у власному соці
Для прикраси
1 плитка шоколада
мигдаль (пластівці)

Для коржа: змішати розм'якшене масло з подрібненим печивом додати вершки і замісити тісто.Виложити тістом дно розємноїформи й забрати в холодильник.
Для сирної маси: змішати сир, кефір, цукор зі збитими яйцями, додати манку, крохмаль, розпушувач і перемішати.
Готову масу розділити на дві рівні частини.В одну додати розтоплений на вод.бані шоколад, а в іншу вишні без кісточок (вимішувати обережно, щоб не пом'яти вишню)
На тісто з печива спочатку викладаємо темну масу з шоколадом, потім сирну масу з вишнями.
Випікати при температ.170г -40 хвилин.
Верх пая, я прикрасила розтопленим шоколадом і посипала пластівцями мигдалю


Детальніше  Субота | 18:15 |  Коментарів: (0)
Субота, 27/04/2024, 09:07
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024