В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 421 422 423 424 425 426 »

ШОКОЛАДНЕ БРАУНІ З КАВОЮ

Шоколадне пришоколадне і дуже смачнюще!!!

200 г шоколаду
3 ст л какао
2 ст л розчинної кави
100 г вершкового масла
3 великих яйця
1 ст цукру, ваніль
1 п розпушувача
1 ст муки
для глазурі:1 пл шоколаду, 50 мл вершків(будь-яких)
 

 
Розігріти духовку і форму застелити бумагою.Ростопити шоколад з маслом у мікрохвил.,або на водяній лазні,добавити кави і добре вимішати.Збити яйця,цукор,ваніль.Добавити шоколадну масу ,потім муку з какао і розрихлювачем.Перемішати,влити у форму і випікати 30хв.готовність перевіряти паличкою.Вона повинна вийти з вологими крихтами(але не сирими!)НЕПЕРЕТРИМАЙТЕ!!!
Помадка.Розтопити шоколад з вершками.Полити брауні.СМАЧНОГО!
 


Детальніше  Неділя | 14:51 |  Коментарів: (0)

Торт "Полунична радість

Бісквіт: яїця-5 шт.цукор-1 ст+ 3 ст.л. мука-200 гр. ваніль на кінчику ножа Суфле: Сир обезжир.-200гр. Вершки 33%-0,5л Цукрова пудра-150 гр. желатин-30 гр. вода1/2ст. Полуниця свіжа-300-400гр. Шоколад для прикраси
Залийте желатин водою, для набрякання. Набряклий желатин розпустіть на водяній лазні, що б остигнув до часу приготування суфле. Приготуйте бісквіт, яйця і цукор збийте до пишного, повітряного стану, об'єм повинен збільшитися в кілька раз. Потім, обережно введіть муку, замішуючи в один бік і від низу до верху, додайте ваніль. Вилийте тісто у форму, випікайте бісквіт при температурі 170 гр. Готовий, охолоджений бісквіт розрізайте на два коржі, причому один корж зробіть тоншим це буде денце.
Поки остиває бісквіт, готуємо суфле.
Розітріть сир, що б зменшити фракцію крупинок і збийте з цукровою пудрою. У добре розтертий сир додайте тонкою цівкою зливання, не припиняючи збивати.
 
 


 
 
Коли сирна суміш збільшиться в об'ємі, стане однорідною і пишною, не припиняючи збивати, тонкою цівкою вводите розведений желатин.
Застелите форму харчовою плівкою, на дно рівним шаром розкладайте частину полуниці, зверху трохи суфле, зверху суфле шматочки бісквіта. На бісквіт- полуницю- суфле і так повторюйте, поки не закінчиться бісквіт і суфле. Останній шар суфле, на який покладете денце. У міру укладання бісквіта, прагніть акуратно ущільнювати бісквіти. Поставте торт в морозилку на 30 хв, потім в холодильник на 1-2години
 
 

Детальніше  Неділя | 14:48 |  Коментарів: (0)

Їжачки(закуска)

картопляне пюре, хліб, сир, 4 перепелиних яйця, дробленні сухарі, чорний перець горошком
З хліба вирізаємо основу під "їжаки",ложимо кусочок сиру і половинку перепелиного яйка.Накриваємо все це діло картопл.пюре і посипаємо сухарями,формуючи при цьому фігурку схожу на їжака.Запікаємо у духовці 10хв.СМАЧНОГО!

Детальніше  Неділя | 14:46 |  Коментарів: (0)

ЗАКУСОЧНІ КАЛИ

Шинка(нарізка) 200 г
сир 100 г2-3 ст.л.жирной сметани
1 помідор
зелений лук
перець, паприка, 1 зубець часника
марінов.корнішон
Шинку нарізуйте тонкими скибочками(у мене вже нарізана була), змастіть приготованою масою, скрутіть рулетіками,зкрепіть зубочисткою і вставте корнішон
Масса:сир гарненько вимісіть з дрібно нарезаним помідором, зеленим луком, добавте часник,перец і чуть паприки.Все заправте жирною сметаною.Готові кали оформите зеленню.
 

Детальніше  Неділя | 14:39 |  Коментарів: (0)

Салат КОКТЕЛЬНИЙ

200 г курячого філе
1 свіжий огірок
1 зварене яйце
100 г чорносливу
100 г горіхів
4 ч.л.сметани
4 ч.л.майонеза
зелень
Чорнослив вимочити в окропі, охолодити.Відварене філе, огірок, чорнослив нашаткувати соломкою, яйце дрібно порубати, горіхи подрібнити.
Сметану змішати з майонезом.Підготовлені продукти укласти шарами, полити майонезно-сметанним соусом, зверху прикрасити горіхами і зеленню.
 

Детальніше  Неділя | 14:25 |  Коментарів: (0)
Неділя, 05/05/2024, 13:08
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024