Коржі.
Печемо два товстих коржа і
розрізаємо їх на двоє.Маємо отримати 4 коржа:два білих і два темних.
Деко
розміром 20 на 30 см
Отже на 1 корж білий:
6яєць,1 стакан цукру
1 стакан борошна
1 ч л порошку до печива
Ванілін
Білки збити з цукром до повного розчинення цукру,не зупиняючи роботу міксеру, додаємо по одному жовтки,збиваємо ще кілька секунд.Сипемо борошно з порошком по трохи і вимішуємо ложкою в одному напрямку.Печемо на застеленому папером,деко приблизно 30хв
На темний корж все те саме і +
2ст л темного какао(вимішати з борошном)
Якщо тісто на темний корж вийде трохи загусте то можна долити 2-3 ст л
звичайної води.
Крем.Заварний на сметані.Рецепт по силці http://myrecipe.at.ua/forum/2-40-11594-16-1302942911
Макова начинка.!0.5-0.7стакану маку розтерти у макітрі.Масло 150грам збити з
0.5 стаканом пудри до пишної маси і додати маку.До крему можна додати кілька
крапель лимонного соку.
Крім того нам потрібно стакан вишні можна мороженої а можна у власному соці.
Перемащуємо у такому порядку
Білий корж-макова
начинка-крем-темний корж-крем-вишня-і знову білий-мак-крем-темний корж.Верх
пляцка оздоблюємо побажанню.Я залила шоколадною помадкою.