Головна » 2010 » Червень » 4 » Рибні биточки
|
500гр рибного філе 100гр молока 60гр моркви 60гр капусти 50гр борошна 2 яйця олія Моркву і капусту припустити в молоці 5-10хв. Філе риби,припущені в молоці моркву та капусту пропустити 2-3 рази через мясорубку,додати яйця. Приготувати биточки,обкачати їх у борошні,обсмажити.Подавати на стіл і гарніром або із зеленим салатом.На гарнір добре підійде картопляне пюре або відварений рис. Смачного!
|
Категорія: Рецепти Ірини (адміна) |
Переглядів: 1210 |
Додав: ir71
|
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі. [ Реєстрація | Вхід ]
|
 |
Вхід на сайт |
|
 |
 |
Пошук |
|
 |
 |
Кулінарний форум |
|
 |
 |
. |
|
 |
 |
Міні-чат |
|
 |
 |
Календар |
|
 |
 |
Статистика |
|
 |
 |
Категорії розділу |
|
 |
|