Думаю,що варто своїх рідних трохи попестити солодкою смачною випічкою.Ось сьогодні при гарному настою і чудовій погоді,спекла тортик для найдорощих. Бисквіт на окропі. Бисквіт на окропі 4яйця 1ст цукру 1ст муки 1ст л порошку до печива 1ст л олії 3ст л окропу ваніль Яйця збити з цукром до гарного соломяного кольору(збивати близько 15хв) Всипати муку,просіяну з розпушувачем,ваніль і вимішати лопаткою методом складання(в одну сторону) Влити 3 стл окропу,відразу швидко мішати і 1 ст олії,теж легко вимішати.Влити все у застелену пергаментом форму і випікати до готовності.Охолодити і розрізати на три коржі. Крем. 250гр сиру(сметанкового,мякого) 1ст вершків 1ст пудри. 1 стак ягід чорниць Сироп. 1ст води+0.5ст цукру+100гр лікеру(коняк або горівка) Вершки збити з пудрою до піків,по трохи додавати сир і продовжувати збивати.Крем виходить пухкий та ніжний. Складаємо торт.Коржі пропитуємо сиропом.Викладаємо крем і добре посипаємо ягодами.На верх торта залишаємо трохи крему і прикрашаємо по бажанню. Те що смачно,то я вам гарантую!!!
|