В гості до Ірини
 По наших рецептах - Сторінка 10 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
По наших рецептах
stinaДата: Понеділок, 21/06/2010, 14:27 | Сообщение # 136
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
Чудовий торт! Смачно.

Мене звати Людмила!
 
ir71Дата: Понеділок, 21/06/2010, 15:39 | Сообщение # 137
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Наталія)
не будеш гніватися за поправку

За що тут гніватись,це приємно що рецепти приносять задоволення.Я все забуваю доробити фото до своїх рецептів.Треба якось на днях цей салат повторити і вставити фото.Дякую,Наталочко що довіряєш моїм рецептам.Готуй і смакуй на здоров"я.


 
ir71Дата: Понеділок, 21/06/2010, 15:40 | Сообщение # 138
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Наталія)
Готувала в суботу чоловіку на день народження на винос

А ну попрошу нам розповісти що ще цікавеньке готувала?


 
мамцяДата: Понеділок, 21/06/2010, 19:07 | Сообщение # 139
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
А я в пятницю готувала Ірину "вечерю в рукаві", тільки без м'яса і сметани, з соєвим соусом.Ну дуже смачна страва, а з мяском певно ще ліпша.Дякую Іро.
Прикрепления: 7897261.jpg (117.3 Kb)


Оксана Я.
 
мамцяДата: Понеділок, 21/06/2010, 19:29 | Сообщение # 140
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
А у неділю я пекла Ірин "Брауніз"$IMAGE1$Поставила в духовку, а сама пішла до церкви,а мама запізно витягла, от він і сухий вийшов.Але я переклала маслом із з гущонкою.Іра а як він в тебе такий мокрий виходить?

Оксана Я.
 
ir71Дата: Понеділок, 21/06/2010, 19:59 | Сообщение # 141
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Оксано,приємно що користуєшся моїми рецептами.У мене брауніз теж в перший раз вийшов сухим,а потім я зрозуміла що треба слідкувати за ним.Як тільки він зверху натягується плівочкою треба провіряти.Суха паличка має вийти зі середини коржа чуть вологою але не зі сирими крихтами а з вологими.Ось тоді він готовий.Шоколад так як би лише розтоплюється але не запікається.

 
НаталіяДата: Вівторок, 22/06/2010, 10:45 | Сообщение # 142
Наталія
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 428
Статус: Offline
Не готувала нічого цікавого, бо в дома нічого не робили, тільки замаринувала м"ясо на шашлик, твій салатик, свіжі огірки, помідори,сир, бочок(купований) і все. Їх було 6 чоловік, вони в лісопарку відмічали(Р.S. він мені так нерви виїв, що взагалі бачити його не хотілося, а не то ще щось файне готувати)

 
ir71Дата: Вівторок, 22/06/2010, 13:09 | Сообщение # 143
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Наталія)
він мені так нерви виїв, що взагалі бачити його не хотілося

О,на маєш!!!То ж рідний чоловік.Сьогодні поганий а завтра милий biggrin


 
ir71Дата: Вівторок, 22/06/2010, 14:20 | Сообщение # 144
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Аню твої БЕНДЕРИКИ мене таки полонили.Я приготувала і собі.Дякую за рецепт.Дійсно зі сирого фаршу вони мягкі та сочні.



 
НаталіяДата: Вівторок, 22/06/2010, 14:57 | Сообщение # 145
Наталія
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 428
Статус: Offline
Милий хіба як спить зубами до стіни(то тема на окрему розмову і не для всіх) butcher

 
ir71Дата: Вівторок, 22/06/2010, 17:13 | Сообщение # 146
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Ох і сокиру нагострила....страшно biggrin

 
цукеро4каДата: Вівторок, 22/06/2010, 18:46 | Сообщение # 147
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
ir71, смачні бендерки ням ням

Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище

Я Таня

 
AntaliaДата: Вівторок, 22/06/2010, 21:07 | Сообщение # 148
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Ох і смачнющі, Іра, твої бендерики.І виглядають, краще ніж мої. sad smile

Сообщение отредактировал Antalia - Вівторок, 22/06/2010, 21:08
 
ir71Дата: Вівторок, 22/06/2010, 22:05 | Сообщение # 149
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Antalia)
твої бендерики.І виглядають, краще ніж мої.

О то сказанула...та де там ще до твоїх biggrin ,але за рецепт дякую!


 
stinaДата: Середа, 23/06/2010, 15:55 | Сообщение # 150
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
Дякую Ірині за " Банановий сирник" дуже смачний тільки я дала вишні.
Прикрепления: 5148546.jpg (86.6 Kb)


Мене звати Людмила!
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024