В гості до Ірини
 По наших рецептах - Сторінка 11 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
По наших рецептах
ir71Дата: Середа, 23/06/2010, 18:00 | Сообщение # 151
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
stina, Лідочко мені приємно що мій рецепт сподобався.А експериментувати вже можна з чим завгодно.Гарненький вийшов-жовтенький та апетитний!

 
РосинкаДата: Субота, 26/06/2010, 16:53 | Сообщение # 152
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
А я сьогодні робила по вашому (п. Іри) рецепту пельменні, вийшли надзвичайно смачні. Я думаю, що гарну структуру забезпечило місіння на основі мінеральної води. Моя мама часто робить пельменні, але її тісто чомусь твердувате, а ваше тісто м"якеньке і його можна робити дуже тоненьким. Я готове тісто поділила на дві частини. З днієї зробила 70 штук пельменів, а з іншої завтра будуть вареники з чорницею

Я Оля!
 
ir71Дата: Субота, 26/06/2010, 19:37 | Сообщение # 153
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Росинка, Олю,я рада що мій рецепт пригодився.На здоров"Я!!!

 
Мартуся1309Дата: Вівторок, 29/06/2010, 15:42 | Сообщение # 154
Мартуся1309
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 91
Статус: Offline
Нарешті добралась...спекла по Вашому п.Іра рецепту Сирник Чорнобровий вже вдруге..бо перший раз сфотографувати не встигла...мої все вимели. НУ ДУЖЕ СМАЧНИЙ flowers
Прикрепления: 7891742.jpg (182.4 Kb)
 
ir71Дата: Вівторок, 29/06/2010, 17:13 | Сообщение # 155
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Мартуся1309, приємно,що мої рецепти приносять задоволення і подобаються.Гарно дякую,що довіряєш.

 
Яринка-1Дата: Вівторок, 29/06/2010, 22:44 | Сообщение # 156
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (Мартуся1309)
рецепту Сирник Чорнобровий вже вдруге

Дуже аппетитно виглядає
 
ir71Дата: Середа, 30/06/2010, 21:18 | Сообщение # 157
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline

Яринко дякую за Аджапсадал.Назва цікава а страва смачна!Тільки у мене без зелені(полінувалася йти на базар)

Прикрепления: 5279115.jpg (224.8 Kb)


 
Яринка-1Дата: П`ятниця, 02/07/2010, 01:53 | Сообщение # 158
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (ir71)
Яринко дякую

Іринко,на здоров"я
 
comkoДата: Вівторок, 06/07/2010, 15:08 | Сообщение # 159
comko
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 37
Статус: Offline
А я вчора робила салат зі смажених баклажанів, тертої сирої моркви, помідорів і майонез з часничком. Раджу попробувати!

Мене звати Наталя!
 
orestaДата: Вівторок, 06/07/2010, 19:31 | Сообщение # 160
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
Quote (comko)
робила салат зі смажених баклажанів, тертої сирої моркви, помідорів і майонез з часничком

а де цей рецепт.Наталю тикни мене бо не бачу і блукаю


ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
РосинкаДата: Середа, 07/07/2010, 13:43 | Сообщение # 161
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
П. Іро, хочу спекти сьогодні "Святковий сирник", той, в якому спочатку білий шар сиру, потім коричневий, а потім ягідне желе. Скажіть будь-ласка, що таке ягідне желе (ви писали, що це ягоди перетерті з цукром), як його правильно зготувати? Можна подетальніше з пропорціями? smile Бо хочу зараз пекти

Я Оля!
 
ir71Дата: Середа, 07/07/2010, 20:16 | Сообщение # 162
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Оля,мені дуже шкода але мене не було на сайті і тому твоє питання я побачила щойно.Сирник напевно вже спечений?Та всерівно відповім
Quote (Росинка)
таке ягідне желе (ви писали, що це ягоди перетерті з цукром), як його правильно зготувати

Це звичайнісіньке желе.Ягоди перетерті з цукром у комбайні або пропущені через мясорубку(в пропорції 1кг:1кг)


 
РосинкаДата: Середа, 07/07/2010, 23:39 | Сообщение # 163
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
Quote (ir71)
Це звичайнісіньке желе.Ягоди перетерті з цукром у комбайні або пропущені через мясорубку(в пропорції 1кг:1кг)

Дякую за відповідь! Ми також печем такий сирник, нам колись тітка з Польщі привезла такий рецепт, правда до сиру даєм ще пудінг, а тісто робим біле, потім коричнева маса, потім біла, а потім ягідна. Я запитала, що таке ягідне желе, бо ми даєм варення зі смородини і я думала, що ви даєте щось інше, тому й запитала smile Приємно, що багато люде мають цей рецепт smile


Я Оля!

Сообщение отредактировал Росинка - Середа, 07/07/2010, 23:41
 
comkoДата: Четвер, 08/07/2010, 16:15 | Сообщение # 164
comko
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 37
Статус: Offline
Quote (comko)
а де цей рецепт.Наталю тикни мене бо не бачу і блукаю

Почищені баклажани (я чищу) ріжу кубиками, солю і залишаю на деякий час, щоб вийшла гіркота. Трішки віддушую сік і підсмажую до готовності. Помідори також ріжу кубиками. Моркву тру на середній терці. Все вимішую і заправляю майонезом, душу через часникодавку часник, спеції за смаком. Смачного!


Мене звати Наталя!
 
GalysukДата: Вівторок, 13/07/2010, 19:07 | Сообщение # 165
Galysuk
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 45
Статус: Offline
Оладки кабачкові за рецептом нашої п.Іри(точніше від romlida,але я нидибала їх в дописі п.Ірини )
Смачнезні,слів нема інших eat flowers
а пахли як на всю хату коли жарились,чоловік відразу на кухню прибіг і сидів чекав поки наложу в тарелю йому biggrin .Величезне вам ДЯКУЮ дівчата!!!
Прикрепления: 1407207.jpg (152.8 Kb)


Сообщение отредактировал Galysuk - Вівторок, 13/07/2010, 19:13
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024