По наших рецептах
|
|
ir71 | Дата: Середа, 23/06/2010, 18:00 | Сообщение # 151 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| stina, Лідочко мені приємно що мій рецепт сподобався.А експериментувати вже можна з чим завгодно.Гарненький вийшов-жовтенький та апетитний!
|
|
| |
Росинка | Дата: Субота, 26/06/2010, 16:53 | Сообщение # 152 |
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
| А я сьогодні робила по вашому (п. Іри) рецепту пельменні, вийшли надзвичайно смачні. Я думаю, що гарну структуру забезпечило місіння на основі мінеральної води. Моя мама часто робить пельменні, але її тісто чомусь твердувате, а ваше тісто м"якеньке і його можна робити дуже тоненьким. Я готове тісто поділила на дві частини. З днієї зробила 70 штук пельменів, а з іншої завтра будуть вареники з чорницею
Я Оля!
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 26/06/2010, 19:37 | Сообщение # 153 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Росинка, Олю,я рада що мій рецепт пригодився.На здоров"Я!!!
|
|
| |
Мартуся1309 | Дата: Вівторок, 29/06/2010, 15:42 | Сообщение # 154 |
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 91
Статус: Offline
| Нарешті добралась...спекла по Вашому п.Іра рецепту Сирник Чорнобровий вже вдруге..бо перший раз сфотографувати не встигла...мої все вимели. НУ ДУЖЕ СМАЧНИЙ
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 29/06/2010, 17:13 | Сообщение # 155 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Мартуся1309, приємно,що мої рецепти приносять задоволення і подобаються.Гарно дякую,що довіряєш.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 29/06/2010, 22:44 | Сообщение # 156 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (Мартуся1309) рецепту Сирник Чорнобровий вже вдруге Дуже аппетитно виглядає
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 30/06/2010, 21:18 | Сообщение # 157 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Яринко дякую за Аджапсадал.Назва цікава а страва смачна!Тільки у мене без зелені(полінувалася йти на базар)
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: П`ятниця, 02/07/2010, 01:53 | Сообщение # 158 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Іринко,на здоров"я
|
|
| |
comko | Дата: Вівторок, 06/07/2010, 15:08 | Сообщение # 159 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 37
Статус: Offline
| А я вчора робила салат зі смажених баклажанів, тертої сирої моркви, помідорів і майонез з часничком. Раджу попробувати!
Мене звати Наталя!
|
|
| |
oresta | Дата: Вівторок, 06/07/2010, 19:31 | Сообщение # 160 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Quote (comko) робила салат зі смажених баклажанів, тертої сирої моркви, помідорів і майонез з часничком а де цей рецепт.Наталю тикни мене бо не бачу і блукаю
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
Росинка | Дата: Середа, 07/07/2010, 13:43 | Сообщение # 161 |
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
| П. Іро, хочу спекти сьогодні "Святковий сирник", той, в якому спочатку білий шар сиру, потім коричневий, а потім ягідне желе. Скажіть будь-ласка, що таке ягідне желе (ви писали, що це ягоди перетерті з цукром), як його правильно зготувати? Можна подетальніше з пропорціями? Бо хочу зараз пекти
Я Оля!
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 07/07/2010, 20:16 | Сообщение # 162 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Оля,мені дуже шкода але мене не було на сайті і тому твоє питання я побачила щойно.Сирник напевно вже спечений?Та всерівно відповім Quote (Росинка) таке ягідне желе (ви писали, що це ягоди перетерті з цукром), як його правильно зготувати Це звичайнісіньке желе.Ягоди перетерті з цукром у комбайні або пропущені через мясорубку(в пропорції 1кг:1кг)
|
|
| |
Росинка | Дата: Середа, 07/07/2010, 23:39 | Сообщение # 163 |
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
| Quote (ir71) Це звичайнісіньке желе.Ягоди перетерті з цукром у комбайні або пропущені через мясорубку(в пропорції 1кг:1кг) Дякую за відповідь! Ми також печем такий сирник, нам колись тітка з Польщі привезла такий рецепт, правда до сиру даєм ще пудінг, а тісто робим біле, потім коричнева маса, потім біла, а потім ягідна. Я запитала, що таке ягідне желе, бо ми даєм варення зі смородини і я думала, що ви даєте щось інше, тому й запитала Приємно, що багато люде мають цей рецепт
Я Оля!
Сообщение отредактировал Росинка - Середа, 07/07/2010, 23:41 |
|
| |
comko | Дата: Четвер, 08/07/2010, 16:15 | Сообщение # 164 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 37
Статус: Offline
| Quote (comko) а де цей рецепт.Наталю тикни мене бо не бачу і блукаю Почищені баклажани (я чищу) ріжу кубиками, солю і залишаю на деякий час, щоб вийшла гіркота. Трішки віддушую сік і підсмажую до готовності. Помідори також ріжу кубиками. Моркву тру на середній терці. Все вимішую і заправляю майонезом, душу через часникодавку часник, спеції за смаком. Смачного!
Мене звати Наталя!
|
|
| |
Galysuk | Дата: Вівторок, 13/07/2010, 19:07 | Сообщение # 165 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 45
Статус: Offline
| Оладки кабачкові за рецептом нашої п.Іри(точніше від romlida,але я нидибала їх в дописі п.Ірини ) Смачнезні,слів нема інших а пахли як на всю хату коли жарились,чоловік відразу на кухню прибіг і сидів чекав поки наложу в тарелю йому .Величезне вам ДЯКУЮ дівчата!!!
Сообщение отредактировал Galysuk - Вівторок, 13/07/2010, 19:13 |
|
| |