По наших рецептах
|
|
Antalia | Дата: П`ятниця, 30/09/2011, 14:40 | Сообщение # 646 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Дівчата, Ірину( Ira) " Монну Лізу" я вже виставляла...але мене сварили...що залізла не в ту тему... То все-таки я вам покажу ще раз.рецепт Іра, дякую за рецепт!!!!
|
|
| |
Леся | Дата: П`ятниця, 30/09/2011, 14:52 | Сообщение # 647 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Але ж класна ця Монна Ліза.А на яку пательню ти робила???
|
|
| |
Улянка | Дата: П`ятниця, 30/09/2011, 15:09 | Сообщение # 648 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| ir71, вибачаюсь, я за пізно прочитала! Аня, дякую за допомогу!!!
s
|
|
| |
Antalia | Дата: П`ятниця, 30/09/2011, 15:11 | Сообщение # 649 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Леся, я пекла у формі 33*22.
|
|
| |
|
Antalia | Дата: П`ятниця, 30/09/2011, 22:16 | Сообщение # 651 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Quote (оксанка) дай кусок на вечерю Вже того пляцка нема
|
|
| |
kcюшka | Дата: Четвер, 06/10/2011, 15:00 | Сообщение # 652 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| "Вершкові небеса", вибачте, та як вставити посилання ще не навчилась
|
|
| |
LILEJA | Дата: Четвер, 06/10/2011, 21:46 | Сообщение # 653 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Antalia, який спокусливий! vovk, дуже апетитний шматочок. Щось я пропустила цей рецептик.
|
|
| |
Ira | Дата: Четвер, 06/10/2011, 23:49 | Сообщение # 654 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Antalia, гарненька в тебе "Монна Ліза" получилася рада що рецепт сподобався.
|
|
| |
Ira | Дата: Четвер, 06/10/2011, 23:50 | Сообщение # 655 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| vovk, супер, супер, такий апетитний кусочок
|
|
| |
Леся | Дата: П`ятниця, 14/10/2011, 14:18 | Сообщение # 656 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Пекла я вчора яблучний пляцок від Зоряни.Фото не виставляю,бо трохи мені він не вдався.Хоча взяла на роботу,то мої дівчата сказали ,все що не вдається несіть нам. Добре Іринка мені казала що в рецепті треба все розкласти по поличках.От то напевно треба було і мені цей пляцок "розжувати і поставити до рота" Перше: муки у мене пішло більше.Можливо то мало бути рідке тісто???Але писало замісити ,отже я так і зробила.Замісила я його і вийшло досить таки багато тіста.Вирішила я його розділити на дві пательні. 1кг яблук для такої кількості тіста мені здалося замало(добре що мала більше). Тепер білки.Як на мене,або для тих хто у пекарстві початківець, треба писати щоб збити їх заздалегіть або як на бісквіт,тобто до піків ,бо добре їх не збила а вже треба було заливати пляцок. Сам корж трохи туговатий у мене,хоч я так його лиш зліпила до купи. Ось така в не вийшла історія з ним. Але сам смак пляцка класний!!!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 14/10/2011, 15:42 | Сообщение # 657 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Леся прикро мені що в тебе не вийшов пляцок :( Quote (Леся) муки у мене пішло більше можливо все ще залежить від муки, бо я даю рівно стільки скільки в рецепті. Quote (Леся) досить таки багато тіста ну тіста дійсно виходить багато. Quote (Леся) треба писати щоб збити їх заздалегіть або як на бісквіт,тобто до піків Лесю а що щеякось можна збити білки???? Я звичайно поправлю рецепт ( тобто розпишу подетально), але ніхто не жалівся ...ти перша... Quote (Леся) Сам корж трохи туговатий у мене бо ти дала забагато напевно муки.
Сообщение отредактировал Зоряна9810 - П`ятниця, 14/10/2011, 15:47 |
|
| |
Леся | Дата: П`ятниця, 14/10/2011, 16:01 | Сообщение # 658 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) але ніхто не жалівся ...ти перша. Зорянко!!!вибач, що може чимось тебе образила.Але в оригінальному рецепті який я роздрукувала собі ще тоді коли дівчатам сподобалося, і ти ще не виправила,писало цитую: "Замісити і викласти на бритванку,зверху дрібно нарізати 1 кг яблук'Замісити для мене місити руками.І щось не було Quote (Зоряна9810) тісто як густа сметана, а розуміння!!!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 14/10/2011, 16:58 | Сообщение # 659 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Леся) !вибач, що може чимось тебе образила.А Сонце ти нічим мене не образила, в ене просто було в записнику так записано і я так перекатала на форум, навіть не задумавшись над тим що може комусь бути незрозумілим.......і виправлення зробила вже сьогодні після твоїх зауважень. так що все нормально! а на рахунок сметани я дійсно запиталась без всякої іронії... Quote (Леся) 'Замісити для мене місити руками в принципі це так і є, але як буде написати що не замісити...
|
|
| |
|