В гості до Ірини
 По наших рецептах - Сторінка 44 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
По наших рецептах
AntaliaДата: П`ятниця, 30/09/2011, 14:40 | Сообщение # 646
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Дівчата, Ірину( Ira) " Монну Лізу" я вже виставляла...але мене сварили...що залізла не в ту тему... cry То все-таки я вам покажу ще раз.рецепт

Іра, дякую за рецепт!!!!
 
ЛесяДата: П`ятниця, 30/09/2011, 14:52 | Сообщение # 647
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Але ж класна ця Монна Ліза.А на яку пательню ти робила???

 
УлянкаДата: П`ятниця, 30/09/2011, 15:09 | Сообщение # 648
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
ir71, вибачаюсь, я за пізно прочитала! Аня, дякую за допомогу!!!

s
 
AntaliaДата: П`ятниця, 30/09/2011, 15:11 | Сообщение # 649
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Леся, я пекла у формі 33*22.
 
оксанкаДата: П`ятниця, 30/09/2011, 21:26 | Сообщение # 650
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Antalia, Та шо то дивитися на таку файну фотку!!!!!!!!!! wink То треба пекти, тай їсти tongue Аню дай кусок на вечерю... happy happy happy happy happy happy

 
AntaliaДата: П`ятниця, 30/09/2011, 22:16 | Сообщение # 651
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Quote (оксанка)
дай кусок на вечерю
Вже того пляцка нема tongue tongue tongue
 
kcюшkaДата: Четвер, 06/10/2011, 15:00 | Сообщение # 652
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
"Вершкові небеса", вибачте, та як вставити посилання ще не навчилась wink


 
LILEJAДата: Четвер, 06/10/2011, 21:46 | Сообщение # 653
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Antalia, який спокусливий!
vovk, дуже апетитний шматочок. good Щось я пропустила цей рецептик.


 
IraДата: Четвер, 06/10/2011, 23:49 | Сообщение # 654
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Antalia, гарненька в тебе "Монна Ліза" получилася biggrin biggrin рада що рецепт сподобався.

 
IraДата: Четвер, 06/10/2011, 23:50 | Сообщение # 655
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
vovk, супер, супер, такий апетитний кусочок dry dry

 
ЛесяДата: П`ятниця, 14/10/2011, 14:18 | Сообщение # 656
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Пекла я вчора яблучний пляцок від Зоряни.Фото не виставляю,бо трохи мені він не вдався.Хоча взяла на роботу,то мої дівчата сказали ,все що не вдається несіть нам.
Добре Іринка мені казала що в рецепті треба все розкласти по поличках.От то напевно треба було і мені цей пляцок "розжувати і поставити до рота"
Перше: муки у мене пішло більше.Можливо то мало бути рідке тісто???Але писало замісити ,отже я так і зробила.Замісила я його і вийшло досить таки багато тіста.Вирішила я його розділити на дві пательні.
1кг яблук для такої кількості тіста мені здалося замало(добре що мала більше).
Тепер білки.Як на мене,або для тих хто у пекарстві початківець, треба писати щоб збити їх заздалегіть або як на бісквіт,тобто до піків ,бо добре їх не збила а вже треба було заливати пляцок. Сам корж трохи туговатий у мене,хоч я так його лиш зліпила до купи.
Ось така в не вийшла історія з ним.
Але сам смак пляцка класний!!!


 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 14/10/2011, 15:42 | Сообщение # 657
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Леся прикро мені що в тебе не вийшов пляцок sad :(
Quote (Леся)
муки у мене пішло більше

можливо все ще залежить від муки, бо я даю рівно стільки скільки в рецепті.
Quote (Леся)
досить таки багато тіста

ну тіста дійсно виходить багато.
Quote (Леся)
треба писати щоб збити їх заздалегіть або як на бісквіт,тобто до піків

Лесю а що щеякось можна збити білки???? Я звичайно поправлю рецепт ( тобто розпишу подетально), але ніхто не жалівся ...ти перша...
Quote (Леся)
Сам корж трохи туговатий у мене

бо ти дала забагато напевно муки.





Сообщение отредактировал Зоряна9810 - П`ятниця, 14/10/2011, 15:47
 
ЛесяДата: П`ятниця, 14/10/2011, 16:01 | Сообщение # 658
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
але ніхто не жалівся ...ти перша.

Зорянко!!!вибач, що може чимось тебе образила.Але в оригінальному рецепті який я роздрукувала собі ще тоді коли дівчатам сподобалося, і ти ще не виправила,писало цитую: "Замісити і викласти на бритванку,зверху дрібно нарізати 1 кг яблук'Замісити для мене місити руками.І щось не було
Quote (Зоряна9810)
тісто як густа сметана,

а розуміння!!!


 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 14/10/2011, 16:58 | Сообщение # 659
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Леся)
!вибач, що може чимось тебе образила.А

Сонце ти нічим мене не образила, в ене просто було в записнику так записано і я так перекатала на форум, навіть не задумавшись над тим що може комусь бути незрозумілим.......і виправлення зробила вже сьогодні після твоїх зауважень. так що все нормально!
а на рахунок сметани я дійсно запиталась без всякої іронії...
Quote (Леся)
'Замісити для мене місити руками

в принципі це так і є, але як буде написати що не замісити...


 
оксанкаДата: П`ятниця, 14/10/2011, 18:21 | Сообщение # 660
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Зоряна9810, Ти не пеймайся, Леся дійсно не хотіла тебе образити. З моєї практики ( я пекла пляцок вже три рази wink )то скажу кожна господиня повинна тісто відчути, і звичайно можливо щось додати на свій роздум ( наприклад як Леся муки)...З рецептом цього тіста я експерементую, навіть ділила на дві частини і какаодо однієї додавала...Додам лише що твій рецепт Зоряно, гуляє в мене по роботі від господині, до господині wink happy happy happy так що скоро будуть проценти... happy happy happy happy шось заробимо wink А їла я такий пляцок і з вишнями.З вишнями теж дуууууже смачний. tongue

 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024