По наших рецептах
|
|
Леся | Дата: П`ятниця, 14/10/2011, 19:12 | Сообщение # 661 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) тісто як густа сметана, то як домашня сепараторна чи магазинна??? А от на рахунок сметани.Є різна навіть домашня сиператорна.Брат останній раз привіз таку сметану як масло.А в магазині бувають різної густини сметана.То я коли пише "як густа сметана" то просто пробую малювати ложкою з тістом вісімку,якщо трохи тримається на поверхні то для мене це норма.
|
|
| |
kcюшka | Дата: Субота, 15/10/2011, 12:01 | Сообщение # 662 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) але як буде написати що не замісити... Може вимішати чи перемішати. Це я як філолог даю пораду......
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Субота, 15/10/2011, 22:19 | Сообщение # 663 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (оксанка) , Ти не пеймайся, Леся дійсно не хотіла тебе образити. а я не переймаюся, бо знаю що не хотіла образити, а тільки підказати чи ати порау, я це все сприймаю нормально.... Quote (Леся) А от на рахунок сметани.Є різна навіть домашня сиператорна власне і я про таке, бо я пекла твій медовий на дві порції, і до одної дала менше муки, зробила як магазинна сметана і пляцки вийшли за крихкі чи що, а коли зробила густіше то вийшли якраз добрі. Quote (Леся) просто пробую малювати ложкою з тістом вісімку, гарний спосіб.
|
|
| |
stina | Дата: Неділя, 16/10/2011, 23:07 | Сообщение # 664 |
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
| Салат "Ароматний" за рецертом Росі
Мене звати Людмила!
|
|
| |
Antalia | Дата: Понеділок, 17/10/2011, 00:49 | Сообщение # 665 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| І я такий салатик зробила...але їсти будемо взимку.Нелечко, дякую!!!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 18/10/2011, 23:09 | Сообщение # 666 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Готувала салат по рецепту Росі тут рецепт
Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Вівторок, 18/10/2011, 23:10 |
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 19/10/2011, 13:12 | Сообщение # 667 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) Готувала салат по рецепту Росі І я готувала...Такий простий салат а такий смачний
За рецепт ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Antalia | Дата: Середа, 19/10/2011, 16:33 | Сообщение # 668 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| тут рецептФарширований батон від Орести.
Сообщение отредактировал Antalia - Середа, 19/10/2011, 16:41 |
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 19/10/2011, 18:39 | Сообщение # 669 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Аню,ти випробуєш закуски?Орися як робить цей батон то у неї майже мякоті не видно,а лише начинку.У мене так не виходить.А він тобі не розпадався?Я коли робила на свіжому батоні то все розлазилося,а на 3-денному добре виходить
|
|
| |
Antalia | Дата: Середа, 19/10/2011, 19:07 | Сообщение # 670 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Іра, там залишилась тільки шкірка...не знаю чому так видно ніби багато мякушки...Батон був вчорашній.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 19/10/2011, 21:03 | Сообщение # 671 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| ir71, Quote А він тобі не розпадався?Я Я беру не батон на цю справу,а багет такий довгий,навіть свіжий,просто до начинки даю ще огірок квашений,як не було огірка,то підпеньки з банки дрібно різала,майонез,ну і масла побільше,щоб не кришився.А ще маю таку ідею в батоні зробити,шубу,тобто сільодку в шубі,я бачила колись в інтернеті навіть фото зберегла.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Четвер, 20/10/2011, 09:19 |
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 20/10/2011, 11:20 | Сообщение # 672 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| О хочу сказати що робила червону рибку лосось по рецепту Олі. Вийшла дуже смачна.
|
|
| |
Оля | Дата: Четвер, 20/10/2011, 18:29 | Сообщение # 673 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) О хочу сказати що робила червону рибку лосось по рецепту Олі. Вийшла дуже смачна.
Зорянко, рада, що сподобалося. Вона і смачна, і проста в приготуванні, і всього 4 голини почекати - і рибка готова. А ще, як зробити то звечора, то зранку - шикарний сніданок.
|
|
| |
Оля | Дата: Четвер, 20/10/2011, 18:30 | Сообщение # 674 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) Готувала салат по рецепту Росі А я вже давно шукала цей рецеп. Рося, дякую!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 20/10/2011, 19:01 | Сообщение # 675 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Оля) і всього 4 голини почекати - і рибка готова. А ще, як зробити то звечора, то зранку - шикарний сніданок. в мене все саме так і було, правда я чекала тільки 3 години бо хотіла вже дуже йти спати
|
|
| |