В гості до Ірини
 По наших рецептах - Сторінка 45 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
По наших рецептах
ЛесяДата: П`ятниця, 14/10/2011, 19:12 | Сообщение # 661
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
тісто як густа сметана, то як домашня сепараторна чи магазинна???

А от на рахунок сметани.Є різна навіть домашня сиператорна.Брат останній раз привіз таку сметану як масло.А в магазині бувають різної густини сметана.То я коли пише "як густа сметана" то просто пробую малювати ложкою з тістом вісімку,якщо трохи тримається на поверхні то для мене це норма.


 
kcюшkaДата: Субота, 15/10/2011, 12:01 | Сообщение # 662
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
але як буде написати що не замісити...

Може вимішати чи перемішати. Це я як філолог даю пораду...... wink


 
Зоряна9810Дата: Субота, 15/10/2011, 22:19 | Сообщение # 663
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (оксанка)
, Ти не пеймайся, Леся дійсно не хотіла тебе образити.

а я не переймаюся, бо знаю що не хотіла образити, а тільки підказати чи ати порау, я це все сприймаю нормально....
Quote (Леся)

А от на рахунок сметани.Є різна навіть домашня сиператорна

власне і я про таке, бо я пекла твій медовий на дві порції, і до одної дала менше муки, зробила як магазинна сметана і пляцки вийшли за крихкі чи що, а коли зробила густіше то вийшли якраз добрі.
Quote (Леся)
просто пробую малювати ложкою з тістом вісімку,

гарний спосіб.


 
stinaДата: Неділя, 16/10/2011, 23:07 | Сообщение # 664
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
Салат "Ароматний" за рецертом Росі


Мене звати Людмила!
 
AntaliaДата: Понеділок, 17/10/2011, 00:49 | Сообщение # 665
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
І я такий салатик зробила...але їсти будемо взимку.Нелечко, дякую!!! smile
 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 18/10/2011, 23:09 | Сообщение # 666
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Готувала салат по рецепту Росі

тут рецепт




Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Вівторок, 18/10/2011, 23:10
 
ir71Дата: Середа, 19/10/2011, 13:12 | Сообщение # 667
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
Готувала салат по рецепту Росі

І я готувала...Такий простий салат а такий смачний



За рецепт ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ!!!!!!!!!!!!!!!!


 
AntaliaДата: Середа, 19/10/2011, 16:33 | Сообщение # 668
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
тут рецептФарширований батон від Орести.


Сообщение отредактировал Antalia - Середа, 19/10/2011, 16:41
 
ir71Дата: Середа, 19/10/2011, 18:39 | Сообщение # 669
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Аню,ти випробуєш закуски?Орися як робить цей батон то у неї майже мякоті не видно,а лише начинку.У мене так не виходить.А він тобі не розпадався?Я коли робила на свіжому батоні то все розлазилося,а на 3-денному добре виходить

 
AntaliaДата: Середа, 19/10/2011, 19:07 | Сообщение # 670
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Іра, там залишилась тільки шкірка...не знаю чому так видно ніби багато мякушки...Батон був вчорашній.
 
КсюшаДата: Середа, 19/10/2011, 21:03 | Сообщение # 671
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
ir71,
Quote
А він тобі не розпадався?Я
Я беру не батон на цю справу,а багет такий довгий,навіть свіжий,просто до начинки даю ще огірок квашений,як не було огірка,то підпеньки з банки дрібно різала,майонез,ну і масла побільше,щоб не кришився.А ще маю таку ідею в батоні зробити,шубу,тобто сільодку в шубі,я бачила колись в інтернеті навіть фото зберегла.


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Четвер, 20/10/2011, 09:19
 
Зоряна9810Дата: Четвер, 20/10/2011, 11:20 | Сообщение # 672
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
О хочу сказати що робила червону рибку лосось по рецепту Олі. Вийшла дуже смачна.

 
ОляДата: Четвер, 20/10/2011, 18:29 | Сообщение # 673
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
О хочу сказати що робила червону рибку лосось по рецепту Олі. Вийшла дуже смачна.


Зорянко, рада, що сподобалося. Вона і смачна, і проста в приготуванні, і всього 4 голини почекати - і рибка готова. smile А ще, як зробити то звечора, то зранку - шикарний сніданок.
 
ОляДата: Четвер, 20/10/2011, 18:30 | Сообщение # 674
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
Готувала салат по рецепту Росі

А я вже давно шукала цей рецеп. Рося, дякую!
 
Зоряна9810Дата: Четвер, 20/10/2011, 19:01 | Сообщение # 675
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Оля)
і всього 4 голини почекати - і рибка готова. А ще, як зробити то звечора, то зранку - шикарний сніданок.

в мене все саме так і було, правда я чекала тільки 3 години бо хотіла вже дуже йти спати happy happy happy


 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024