В гості до Ірини
 По наших рецептах - Сторінка 63 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
По наших рецептах
ТаньчикДата: Неділя, 11/11/2012, 21:47 | Сообщение # 931
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
ir71, і в мене напевне завтра буде періг по цьому рецепту!!!!Я к тільки побачила рецептик одразу ж пішла гречку ставити emocii-160 emocii-160 emocii-160 emocii-160

[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
ir71Дата: Неділя, 11/11/2012, 23:21 | Сообщение # 932
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (оксанка)
давай ділися!!!

Я поки вернулася від куми то хіба дрібочки залишилися...а думала ще на ранок буде.Так що поділюся іншим разом podmigivaniya-118


 
оксанкаДата: Неділя, 11/11/2012, 23:22 | Сообщение # 933
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Таньчик)
пішла гречку ставити

де хто знаю додає сиру гречку до горячої картоплі dumy-10 але я таки додавала таку напів запарену, мені так більше подобається


 
ir71Дата: Неділя, 11/11/2012, 23:37 | Сообщение # 934
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (оксанка)
але я таки додавала таку напів запарену, мені так більше подобається

я теж давала лише запарену і вона дійшла вже у духовці.Правда я до начинки додала кілька ложок домашньої сметани,щоб не був сухим пиріг.І не прогадала!
Але сам корж то ЧУДО!!!!Краще ніж на дріждях.


 
оксанкаДата: Понеділок, 12/11/2012, 00:05 | Сообщение # 935
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (ir71)
Правда я до начинки додала кілька ложок домашньої сметани,

буду знати,дякую da-38


 
IraДата: Понеділок, 12/11/2012, 00:15 | Сообщение # 936
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
ir71, який пиріг udivlenie-221 я вже хочу такого!!!!!!!!!!!!!
оксанка, Оксаночко дякую за рецептик!!!!!!!!! і ще раз за рецепт вареників яким постійно користуюся podmigivaniya-118 podmigivaniya-118 то просто супер!!!!!!!!!!!!!!!! obyatiya-87 obyatiya-87


 
PavlukДата: Понеділок, 12/11/2012, 12:01 | Сообщение # 937
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Слухайте а де той рецепт?!? Я вчора не могла найти і сьогодні голова ще не варить emocii-160

 
PoetkaДата: Понеділок, 12/11/2012, 16:13 | Сообщение # 938
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (оксанка)
давай ділися!!!

А де рецепт???Або як той пиріг називається?


Я ОЛЯ!
 
PoetkaДата: Понеділок, 12/11/2012, 16:15 | Сообщение # 939
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (ir71)
я теж давала лише запарену і вона дійшла вже у духовці.Правда я до начинки додала кілька ложок домашньої сметани,щоб не був сухим пиріг.І не прогадала! Але сам корж то ЧУДО!!!!Краще ніж на дріждях.

Я не знайла цього пирога.... emocii-160


Я ОЛЯ!
 
ЛесяДата: Понеділок, 12/11/2012, 16:19 | Сообщение # 940
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Poetka, Pavluk, Ira, Якщо я не помиляюся то ось він.Неуважні emocii-1833 emocii-1833 emocii-1833 ви дівчата,читати треба всі теми. podmigivaniya-118

 
PavlukДата: Понеділок, 12/11/2012, 17:18 | Сообщение # 941
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Леся, obyatiya-87 obyatiya-87 obyatiya-87 Дякую!!! Я в закусках навіть не подумала дивитися emocii-160

 
IraДата: Понеділок, 12/11/2012, 19:25 | Сообщение # 942
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Леся, та я бачила рецепт podmigivaniya-118 то я так своє захоплення виразила emocii-160 emocii-160

 
PoetkaДата: Вівторок, 13/11/2012, 21:26 | Сообщение # 943
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
І я пекла Оксанчин пиріг мені сподобалось...тільки одне але, він ну дуже швидко з"їдається podmigivaniya-118 da-38

Я ОЛЯ!
 
alluniaДата: Вівторок, 13/11/2012, 22:49 | Сообщение # 944
allunia
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 7
Статус: Offline
Пекла пляцок Загадка.Родичі відгадували що ж то за начинка.Всім сподобався дуже.Дякую за рецепт.
 
оксанкаДата: Вівторок, 13/11/2012, 23:35 | Сообщение # 945
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Poetka)
тільки одне але, він ну дуже швидко з"їдається

smehs-260 smehs-260 smehs-260 smehs-260 smehs-260 розсмішила вчергове!!!


 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024