По наших рецептах
|
|
Леся | Дата: Середа, 28/11/2012, 11:00 | Сообщение # 961 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Іринко!!! На яку форму розрахований тортик" Квітка ананасу"???
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 28/11/2012, 11:32 | Сообщение # 962 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Думаєш я памятаю? Здається що пекла у прямокутній 30на 20см
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 28/11/2012, 11:34 | Сообщение # 963 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (ir71) Думаєш я памятаю? Здається що пекла у прямокутній 30на 20см І за це дякую.А чим замінити желе бо не знайшла а конфітюрки не маю
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 28/11/2012, 13:43 | Сообщение # 964 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Леся) А чим замінити желе бо не знайшла а конфітюрки не маю думаю можна вареням або повидлом
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 28/11/2012, 21:06 | Сообщение # 965 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Леся, я пекла на бритванку круглу діаметром 30,то дабавляла до червоного коржа 2яйця,і звісно по чуть чуть всього,бо пекла на таку бритванку як Іра каже то вийшло супер.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 08/12/2012, 22:13 | Сообщение # 966 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| А умене сьогодні вареники по рецепту Оксанки ,і круасани теж по рецепту,правда другої Оксанки
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Леся | Дата: Субота, 08/12/2012, 23:08 | Сообщение # 967 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| А ми сьогодні прогуляли кухню,ходили з малою по магазинах,ніц не купили поїли суші
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Неділя, 09/12/2012, 00:27 | Сообщение # 968 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| а я пекла Білу квочку знову....смачна
|
|
| |
|
Alenka | Дата: Вівторок, 11/12/2012, 21:07 | Сообщение # 970 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 96
Статус: Offline
| оксанка, готувала твій гречано-картопляний пиріг з литого тіста. Добре, що я хоч шматочок зранку спробувала, бо як прийшла з роботи, то вже нічого не залишилося. Дуже смачний пиріг Дякую за рецептик!
Пам'ятайте, дівчата: ваги - просто брешуть, люди - просто заздрять, а дзеркало криве просто... Ні на секунду не сумнівайтеся у своїй привабливості.
Сообщение отредактировал Alenka - Вівторок, 11/12/2012, 21:08 |
|
| |
|
Ira | Дата: Вівторок, 18/12/2012, 18:23 | Сообщение # 972 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| це " Фереро роше" у моєму виконанні..... Дякую нашій господині сайту Ірусі за чудовий рецепт!!!!!
|
|
| |
Talochka | Дата: Вівторок, 18/12/2012, 19:18 | Сообщение # 973 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Ira, то от яку смакоту ти під тими чорними трояндами заховала!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 18/12/2012, 20:03 | Сообщение # 974 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Ira) це " Фереро роше" у моєму виконанні у мене крем темний а чому у тебе світлий?Мабуть шоколад молочний брала?
|
|
| |
|