По наших рецептах
|
|
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 21/12/2012, 22:30 | Сообщение # 976 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Усіх пригощаю булочками з чорницею та сливами . Печу вже 2 раз за тиждень. Зникають швидко... Тісто по рецепту від Ксюшки. Дуже смачне і легке
|
|
| |
_uliana_88 | Дата: Субота, 22/12/2012, 01:09 | Сообщение # 977 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
| Ммм яка смакота!!!!!!!! Дуже апетитно виглядають
|
|
| |
kcюшka | Дата: Субота, 22/12/2012, 10:52 | Сообщение # 978 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Зоряна9810, апетитні твої булочки, ніби сніжком притрушені
|
|
| |
оксанка | Дата: Субота, 22/12/2012, 23:48 | Сообщение # 979 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| (Зоряна9810) булочками з чорницею та сливами . ням-ням, треба і собі щось таке замутити
|
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 22/12/2012, 23:55 | Сообщение # 980 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Зоряна9810, класні булочки згадала про класні булочки по рецепту Анталії,треба напевно спекти,бо чоловік замучив з круасанами,
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Леся | Дата: Субота, 22/12/2012, 23:58 | Сообщение # 981 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Напевно і я збацаю булочки!!!Так роздрочили.
|
|
| |
Poetka | Дата: Неділя, 23/12/2012, 00:23 | Сообщение # 982 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Зорянко булочки суперові, але от: (kcюшka) ставимо на 1год в холодильник щоб підросло. то вони шо дійсно мають в холодильнику підростати? Ше такого не чула, переважно вистоюються вони в теплі....
Я ОЛЯ!
|
|
| |
Леся | Дата: Неділя, 23/12/2012, 00:41 | Сообщение # 983 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| (Poetka) то вони шо дійсно мають в холодильнику підростати? Ше такого не чула, переважно вистоюються вони в теплі.... Выдповым замысть Зоряни.У мене рогалики дрыжджовы теж киснуть в холодильнику.Значить цей рецепт теж.
|
|
| |
kcюшka | Дата: Неділя, 23/12/2012, 00:43 | Сообщение # 984 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Poetka, так, так, тут нема ніякої помилки , саме в холодильнику вони мають підрости.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Неділя, 23/12/2012, 13:22 | Сообщение # 985 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| (Poetka) Зорянко булочки суперові, але от: (kcюшka) ставимо на 1год в холодильник щоб підросло.
то вони шо дійсно мають в холодильнику підростати? Ше такого не чула, переважно вистоюються вони в теплі.... і в холоді краще ростуть !!!!
|
|
| |
LILEJA | Дата: Неділя, 23/12/2012, 14:48 | Сообщение # 986 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Зоряна9810, які пухкі і апетитні булочки. Ням-ням
|
|
| |
оксанка | Дата: Понеділок, 24/12/2012, 14:07 | Сообщение # 987 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Ксюшка велике дякую за рецепт булочок , ми пекли з маком.Тісто досить легке, тому довго пекти його не треба,я наставила духовку на 45 зв. і то було забагато, виймала за 30 хв.фото тут
|
|
| |
Леся | Дата: Понеділок, 24/12/2012, 15:02 | Сообщение # 988 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| (оксанка) ми пекли з маком. І я пекла,зфоткала але додам фото пізніше.Добре що зфотографувати встигла.Дякую Ксюшці за рецептик.
|
|
| |
masik | Дата: Понеділок, 24/12/2012, 22:08 | Сообщение # 989 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
| Дівчата ну і апетиту ви мені нагнали тими булочками, що я перший раз в житті спекла булочки.Ось, що в мене вийшлоВже змели .Дякую Ксюшці за простенький рецептик.
|
|
| |
|