В гості до Ірини
 По наших рецептах - Сторінка 66 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
По наших рецептах
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 21/12/2012, 22:30 | Сообщение # 976
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Усіх пригощаю булочками з чорницею та сливами . Печу вже 2 раз за тиждень. Зникають швидко... Тісто по рецепту від Ксюшки. Дуже смачне і легке
Прикрепления: 2103834.jpg (67.8 Kb)


 
_uliana_88Дата: Субота, 22/12/2012, 01:09 | Сообщение # 977
_uliana_88
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
Ммм яка смакота!!!!!!!! Дуже апетитно виглядають da-38
 
kcюшkaДата: Субота, 22/12/2012, 10:52 | Сообщение # 978
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Зоряна9810, апетитні твої булочки, ніби сніжком притрушені da-38

 
оксанкаДата: Субота, 22/12/2012, 23:48 | Сообщение # 979
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
(Зоряна9810)
булочками з чорницею та сливами .

ням-ням, треба і собі щось таке замутити da-38 da-38 da-38 da-38 da-38


 
КсюшаДата: Субота, 22/12/2012, 23:55 | Сообщение # 980
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Зоряна9810, класні булочки згадала про класні булочки по рецепту Анталії,треба напевно спекти,бо чоловік замучив з круасанами,

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ЛесяДата: Субота, 22/12/2012, 23:58 | Сообщение # 981
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Напевно і я збацаю булочки!!!Так роздрочили. pogoda-56

 
PoetkaДата: Неділя, 23/12/2012, 00:23 | Сообщение # 982
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Зорянко булочки суперові, але от:
(kcюшka)
ставимо на 1год в холодильник щоб підросло.

то вони шо дійсно мають в холодильнику підростати? Ше такого не чула, переважно вистоюються вони в теплі.... dumy-10


Я ОЛЯ!
 
ЛесяДата: Неділя, 23/12/2012, 00:41 | Сообщение # 983
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
(Poetka)
то вони шо дійсно мають в холодильнику підростати? Ше такого не чула, переважно вистоюються вони в теплі....

Выдповым замысть Зоряни.У мене рогалики дрыжджовы теж киснуть в холодильнику.Значить цей рецепт теж.


 
kcюшkaДата: Неділя, 23/12/2012, 00:43 | Сообщение # 984
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Poetka, так, так, тут нема ніякої помилки net-18 net-18 net-18 , саме в холодильнику вони мають підрости.

 
Зоряна9810Дата: Неділя, 23/12/2012, 13:22 | Сообщение # 985
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
(Poetka)
Зорянко булочки суперові, але от:
(kcюшka)
ставимо на 1год в холодильник щоб підросло.

то вони шо дійсно мають в холодильнику підростати? Ше такого не чула, переважно вистоюються вони в теплі....

і в холоді краще ростуть !!!!


 
LILEJAДата: Неділя, 23/12/2012, 14:48 | Сообщение # 986
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Зоряна9810, які пухкі і апетитні булочки. Ням-ням da-38

 
оксанкаДата: Понеділок, 24/12/2012, 14:07 | Сообщение # 987
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Ксюшка велике дякую за рецепт булочок obyatiya-87 obyatiya-87 , ми пекли з маком.Тісто досить легке, тому довго пекти його не треба,я наставила духовку на 45 зв. і то було забагато, виймала за 30 хв.фото тут

 
ЛесяДата: Понеділок, 24/12/2012, 15:02 | Сообщение # 988
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
(оксанка)
ми пекли з маком.

І я пекла,зфоткала але додам фото пізніше.Добре що зфотографувати встигла.Дякую Ксюшці за рецептик.


 
masikДата: Понеділок, 24/12/2012, 22:08 | Сообщение # 989
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Дівчата ну і апетиту ви мені нагнали тими булочками, що я перший раз в житті спекла булочки.Ось, що в мене вийшлоВже змели .Дякую Ксюшці за простенький рецептик.
 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 24/12/2012, 22:22 | Сообщение # 990
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
(masik)
Вже змели

та так дуже смачні.
Ксюшка ДЯКУЄМО ТОБІ!!!!!!!! obyatiya-87 obyatiya-87 obyatiya-87 obyatiya-87 obyatiya-87 obyatiya-87 obyatiya-87


 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024