В гості до Ірини
 По наших рецептах - Сторінка 68 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
По наших рецептах
Зоряна9810Дата: Вівторок, 08/01/2013, 15:45 | Сообщение # 1006
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
(Ксюша)
Квітку Маку по Лесіному рецепту

я теж пекла але розрізу немає бо віддала зразу, але казали що був дуже смачний. Так що можна сміло у фаворити його! da-38


 
оксанкаДата: П`ятниця, 11/01/2013, 01:24 | Сообщение # 1007
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
(Зоряна9810)
Так що можна сміло у фаворити його!

Треба вручи Лесі медаль за прекраааааааааааааасні рецепти!!!!Мені всі пляцки від неї печуться на одному диханні!!!! da-38 da-38 da-38 da-38 da-38 obyatiya-87 obyatiya-87 obyatiya-87 obyatiya-87


 
ir71Дата: П`ятниця, 11/01/2013, 10:49 | Сообщение # 1008
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
(оксанка)
Треба вручи Лесі медаль за прекраааааааааааааасні рецепти!!

Шкода що немає такої нагороди -НАЙКРАЩА КОНДИТЕРКА ФОРУМУ!!!!


 
TalochkaДата: П`ятниця, 11/01/2013, 14:11 | Сообщение # 1009
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
А я на Новий Рік пекла апельсиновий торт з маком:


Скажу чесно, що рецепт цей у мене давно - я колись його ще на kuking.net знайшла. Але в каталозі тортів побачила, що у нас на форумі він теж є - Маково-апельсиновий торт від Marta (у мене лише крем трішки по-іншому). Тому і ставлю своє фото в цю тему.
Цей торт я пекла уже не раз. Він виходить дуже просоченим, з насиченим апельсиновим смаком. А ще це добра знахідка для тих, хто, як я, не дуже вміє прикрашати. Навіть сам по собі без ніякої оздоби він уже виглядає красиво:


А ось ще кривенький, маленький останній шматочок з нашого Новорічного торта (просто, щоб показати в розрізі):


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 11/01/2013, 14:18 | Сообщение # 1010
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
(Talochka)
Він виходить дуже просоченим, з насиченим апельсиновим смаком.

ой а смачно напевно як...треба собі спробувати.
(Talochka)
(просто, щоб показати в розрізі):

апетитний розріз.
а якщо нема мигдалевих горішків, можна замінити грецькими???
дякую що нагадала що в нас є такий рецепт!


 
LILEJAДата: П`ятниця, 11/01/2013, 14:24 | Сообщение # 1011
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
(Talochka)
для тих, хто, як я, не дуже вміє прикрашати

І хто це тут не вміє? Та ти і з нічого зробиш щось! podmigivaniya-118
Супер фотки, гарний розріз! da-38


 
ir71Дата: П`ятниця, 11/01/2013, 15:02 | Сообщение # 1012
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
(Talochka)
А я на Новий Рік пекла апельсиновий торт з маком

У тебе такі наситчено апетитні фотографії,що здається що цей торт вже переді мною лежить.
у мене питання -ти не знімала шкірку з апельсину,а як тоді ця гіркота що дає біла частина апельсину?її не чути у готовій випічці?


 
оксанкаДата: П`ятниця, 11/01/2013, 17:50 | Сообщение # 1013
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
(Talochka)
А я на Новий Рік пекла апельсиновий торт з маком:

дуже смачне фото!!!!!!!!!!!!!!! da-38 da-38 da-38 da-38 da-38
а я пекла Фереро Роше, за рецептом нашої Ірусі, дякую за рецептик obyatiya-87 obyatiya-87 obyatiya-87 obyatiya-87 obyatiya-87 obyatiya-87

Прикрепления: 4347600.jpg (50.1 Kb)


 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 11/01/2013, 17:52 | Сообщение # 1014
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Ой а я забула про пампушки від нашої Оксанки...дуже смачні були. Всі дуже хвалили!
Прикрепления: 8305116.jpg (50.9 Kb)


 
ir71Дата: П`ятниця, 11/01/2013, 18:22 | Сообщение # 1015
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
(оксанка)
а я пекла Фереро Роше, за рецептом нашої Ірус

але ти щось інше зробила бо не бачу прослойки ганаша ікрему трохи мало.Ти мабуть трохи змінила під себе?


 
ЛесяДата: П`ятниця, 11/01/2013, 18:26 | Сообщение # 1016
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
(оксанка)
Треба вручи Лесі медаль за прекраааааааааааааасні рецепти!!!!Мені всі пляцки від неї печуться на одному диханні!!!!

(ir71)
Шкода що немає такої нагороди -НАЙКРАЩА КОНДИТЕРКА ФОРУМУ!!!!

Ну і видали!!!!!!!!!!!! emocii-160 emocii-160 emocii-160 Та ви тут усі такі господиньки-кондитерки,і не треба мене так підносити аж до неба. emocii-1833


 
ir71Дата: П`ятниця, 11/01/2013, 18:28 | Сообщение # 1017
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
(Леся)
так підносити аж до неба

та ми тільки до хмар піднесли.. smehs-260 smehs-260 smehs-260


 
оксанкаДата: П`ятниця, 11/01/2013, 18:40 | Сообщение # 1018
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
(ir71)
Ти мабуть трохи змінила під себе?

та вроді ні, але спекла окремі три великі коржі, і крему, трохи мені забракло, а ганашу половину з’їла smehs-260 поки мала коржі мастити emocii-160 , та думаю гості і так не знають скільки його має бути emocii-160 а винеслана холод то він так класно схватився da-38 :da-38: da-38 що прийшлося потім в хатітримати щоб відійшов, але смак...супер!!!!!!!!!!!!!!!!!! da-38 :da-38: da-38 :da-38: da-38 :da-38: da-38 :da-38:




Сообщение отредактировал оксанка - П`ятниця, 11/01/2013, 18:40
 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 11/01/2013, 18:45 | Сообщение # 1019
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
(оксанка)
ганашу половину з’їла поки мала коржі мастити , та думаю гості і так не знають скільки його має бути

але ти приколістка!


 
TalochkaДата: П`ятниця, 11/01/2013, 18:47 | Сообщение # 1020
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
(Зоряна9810)
а якщо нема мигдалевих горішків, можна замінити грецькими???

Я забула, написати, що я саме грецькі і брала. Думаю, вид горіхів тут не надто критичний. podmigivaniya-118

LILEJA, дякую тобі, Лілечко!

ir71 Ірусю,
(ir71)
у мене питання -ти не знімала шкірку з апельсину,а як тоді ця гіркота що дає біла частина апельсину?її не чути у готовій випічці?

Гіркоти зовсім не чути. Я думаю, що, коли апельсинові скибочки варяться в цукровому сиропі, то вся гіркота із шкірки виходить в рідину. Але разом з тим у сиропі достатньо цукру, щоб, коли сиропом просочуєш коржі, то гіркоти теж не було відчутно.

оксанка, obyatiya-87
(оксанка)
а я пекла Фереро Роше, за рецептом нашої Ірусі,

(Зоряна9810)
Ой а я забула про пампушки від нашої Оксанки...

Бачите, наші форумські рецепти так міцно входять у наш кулінарний ужиток, що ми й забуваємо іноді, що рецепт знайшли на форумі. podmigivaniya-118


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024