По наших рецептах
|
|
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 08/01/2013, 15:45 | Сообщение # 1006 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| (Ксюша) Квітку Маку по Лесіному рецепту я теж пекла але розрізу немає бо віддала зразу, але казали що був дуже смачний. Так що можна сміло у фаворити його!
|
|
| |
|
ir71 | Дата: П`ятниця, 11/01/2013, 10:49 | Сообщение # 1008 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| (оксанка) Треба вручи Лесі медаль за прекраааааааааааааасні рецепти!! Шкода що немає такої нагороди -НАЙКРАЩА КОНДИТЕРКА ФОРУМУ!!!!
|
|
| |
Talochka | Дата: П`ятниця, 11/01/2013, 14:11 | Сообщение # 1009 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| А я на Новий Рік пекла апельсиновий торт з маком:
Скажу чесно, що рецепт цей у мене давно - я колись його ще на kuking.net знайшла. Але в каталозі тортів побачила, що у нас на форумі він теж є - Маково-апельсиновий торт від Marta (у мене лише крем трішки по-іншому). Тому і ставлю своє фото в цю тему. Цей торт я пекла уже не раз. Він виходить дуже просоченим, з насиченим апельсиновим смаком. А ще це добра знахідка для тих, хто, як я, не дуже вміє прикрашати. Навіть сам по собі без ніякої оздоби він уже виглядає красиво:
А ось ще кривенький, маленький останній шматочок з нашого Новорічного торта (просто, щоб показати в розрізі):
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 11/01/2013, 14:18 | Сообщение # 1010 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| (Talochka) Він виходить дуже просоченим, з насиченим апельсиновим смаком. ой а смачно напевно як...треба собі спробувати. (Talochka) (просто, щоб показати в розрізі): апетитний розріз. а якщо нема мигдалевих горішків, можна замінити грецькими??? дякую що нагадала що в нас є такий рецепт!
|
|
| |
LILEJA | Дата: П`ятниця, 11/01/2013, 14:24 | Сообщение # 1011 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| (Talochka) для тих, хто, як я, не дуже вміє прикрашати І хто це тут не вміє? Та ти і з нічого зробиш щось! Супер фотки, гарний розріз!
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 11/01/2013, 15:02 | Сообщение # 1012 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| (Talochka) А я на Новий Рік пекла апельсиновий торт з маком У тебе такі наситчено апетитні фотографії,що здається що цей торт вже переді мною лежить. у мене питання -ти не знімала шкірку з апельсину,а як тоді ця гіркота що дає біла частина апельсину?її не чути у готовій випічці?
|
|
| |
|
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 11/01/2013, 17:52 | Сообщение # 1014 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Ой а я забула про пампушки від нашої Оксанки...дуже смачні були. Всі дуже хвалили!
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 11/01/2013, 18:22 | Сообщение # 1015 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| (оксанка) а я пекла Фереро Роше, за рецептом нашої Ірус але ти щось інше зробила бо не бачу прослойки ганаша ікрему трохи мало.Ти мабуть трохи змінила під себе?
|
|
| |
Леся | Дата: П`ятниця, 11/01/2013, 18:26 | Сообщение # 1016 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| (оксанка) Треба вручи Лесі медаль за прекраааааааааааааасні рецепти!!!!Мені всі пляцки від неї печуться на одному диханні!!!! (ir71) Шкода що немає такої нагороди -НАЙКРАЩА КОНДИТЕРКА ФОРУМУ!!!! Ну і видали!!!!!!!!!!!! Та ви тут усі такі господиньки-кондитерки,і не треба мене так підносити аж до неба.
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 11/01/2013, 18:28 | Сообщение # 1017 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| (Леся) так підносити аж до неба та ми тільки до хмар піднесли..
|
|
| |
оксанка | Дата: П`ятниця, 11/01/2013, 18:40 | Сообщение # 1018 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| (ir71) Ти мабуть трохи змінила під себе? та вроді ні, але спекла окремі три великі коржі, і крему, трохи мені забракло, а ганашу половину з’їла поки мала коржі мастити , та думаю гості і так не знають скільки його має бути а винеслана холод то він так класно схватився :da-38: що прийшлося потім в хатітримати щоб відійшов, але смак...супер!!!!!!!!!!!!!!!!!! :da-38: :da-38: :da-38: :da-38:
Сообщение отредактировал оксанка - П`ятниця, 11/01/2013, 18:40 |
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 11/01/2013, 18:45 | Сообщение # 1019 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| (оксанка) ганашу половину з’їла поки мала коржі мастити , та думаю гості і так не знають скільки його має бути але ти приколістка!
|
|
| |
Talochka | Дата: П`ятниця, 11/01/2013, 18:47 | Сообщение # 1020 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| (Зоряна9810) а якщо нема мигдалевих горішків, можна замінити грецькими??? Я забула, написати, що я саме грецькі і брала. Думаю, вид горіхів тут не надто критичний.
LILEJA, дякую тобі, Лілечко!
ir71 Ірусю, (ir71) у мене питання -ти не знімала шкірку з апельсину,а як тоді ця гіркота що дає біла частина апельсину?її не чути у готовій випічці? Гіркоти зовсім не чути. Я думаю, що, коли апельсинові скибочки варяться в цукровому сиропі, то вся гіркота із шкірки виходить в рідину. Але разом з тим у сиропі достатньо цукру, щоб, коли сиропом просочуєш коржі, то гіркоти теж не було відчутно.
оксанка, (оксанка) а я пекла Фереро Роше, за рецептом нашої Ірусі, (Зоряна9810) Ой а я забула про пампушки від нашої Оксанки... Бачите, наші форумські рецепти так міцно входять у наш кулінарний ужиток, що ми й забуваємо іноді, що рецепт знайшли на форумі.
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |