Дата: П`ятниця, 11/01/2013, 18:56 | Сообщение # 1022
шеф-повар
Статус: Offline
(Зоряна9810)
(оксанка)
ганашу половину з’їла поки мала коржі мастити , та думаю гості і так не знають скільки його має бути
але ти приколістка!
Я точно те саме подумала! Оксанко, твої "перли" можна в цитатник занотовувати! "Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
Дата: П`ятниця, 11/01/2013, 19:08 | Сообщение # 1023
шеф-повар
Лесю, дякую тобі за таку похвалу! Та ще й від НАЙКРАЩОЇ КОНДИТЕРКИ ФОРУМУ (так-так, я теж з цим згідна, хоча безумовно вибрати у нас на форумі найкращу важко ) "Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
Вибачайте за таку не дуже гарну фотку. Сів чоловік пити чай і штоллен їсти, а я кажу, що треба буде сфотографувати, бо скоро зїмо вже. А він питає: "Що фотографувати? Я забрав останній кусочок!" От так. То я в нього той шматочок забрала і сфотографувала. І сміх, і гріх. :smehs-260: :smehs-260:
Він нам дуже сподобався!!! За той час, що він зберігався - гарно відійшов, фрукти дійсно стали більш соковитими. До чаю - смакота! Надіюся, що буду пекти його і надалі.
Дата: Вівторок, 15/01/2013, 18:11 | Сообщение # 1029
Гурман
На Василія пекла горіховий від Poetka , правда безе не пекла, бо яєць стало лише на корж, крем зробила заварний. Дуже смачні коржі, гарно розрізався.Дякую за добрий запис. Шкода, що тепер Тему Солодка випічка для мене закрили(((. Фото мого пляцочка
Дата: Вівторок, 15/01/2013, 19:19 | Сообщение # 1032
адмін
Оливка, ти перестала зовсім щось писати, показувати нам.Не спілкуєшся,хоча щодня заходиш.От тепер виправляйся і знову будеш з нами.Правила для всіх однакові
Дата: Вівторок, 15/01/2013, 20:12 | Сообщение # 1034
Гурман
Quote (ir71)
Оливка, ти перестала зовсім щось писати, показувати нам.Не спілкуєшся,хоча щодня заходиш.От тепер виправляйся і знову будеш з нами.Правила для всіх однакові