По наших рецептах
|
|
мамця | Дата: Понеділок, 10/05/2010, 11:40 | Сообщение # 91 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
| О, дівчата, а я собі все день народження справила за вашими рецептами.Прозвітую в відповідні темі.Дякую за гарні рецепти.
Оксана Я.
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 10/05/2010, 13:47 | Сообщение # 92 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (мамця) .Прозвітую в відповідні темі.Дякую за гарні рецепти. Оксанко,звіти всі тут мають бути а подання по темах.Якщо не знаєш як то я підскажу.Ти напиши про всі страви,що готувала по наших рецептах а помилки по поданню ми виправимо.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 11/05/2010, 20:14 | Сообщение # 93 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Сьогодні готувала по Іриному рецепту "Циганський шніцель" ,це вже тричі. Дуже смачно
|
|
| |
Antalia | Дата: Вівторок, 11/05/2010, 20:19 | Сообщение # 94 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Дуже гарно і смачно виглядає. Мушу попробувати. А чому " Циганський"? Якщо цигани їдять такий шніцель, то їм добре живеться.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Вівторок, 11/05/2010, 20:38 | Сообщение # 95 |
Группа: Видалені
| Треба і собі спробувати, дуже гарно виглядає.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 11/05/2010, 20:44 | Сообщение # 96 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (Antalia) А чому " Циганський То в Іринки треба запитати Quote (котяра) Треба і собі спробувати, дуже гарно виглядає. На сніданок то супер
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 11/05/2010, 21:01 | Сообщение # 97 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Яринка-1) То в Іринки треба запитати Я не знаю точно чому така назва,але я завжди його так називала,бо десь у якомусь журналі побачила і так запамятався
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 11/05/2010, 21:17 | Сообщение # 98 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (ir71) але я завжди його так називала Та головне ,що смачно
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Субота, 22/05/2010, 11:48 | Сообщение # 99 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Я вчора готувала шоколадний сирник по Іриному рецепту,мені дуже сподобався він .Тільки шоколадні пудинги рожевий колір,але мені навіть сподобалося
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 23/05/2010, 11:07 | Сообщение # 100 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Спекла вчора сирник з кофейним смаком. В рецепті не знайшла як використати білки і цукор. Тому сама збила ці два інгредієнти міксером і додала в кінці до сиру. Правда вийшла сирна маса рідкувата. Але спеклося,правда трохи запалося. Але чоловік з сином навіть помадкою не дали залити ,перед ароматом не встояли. Тісто з мигдалю просто чудо. Дякую Ірі за рецепт.
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 23/05/2010, 12:09 | Сообщение # 101 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (оксанка) В рецепті не знайшла як використати білки і цукор. Оксанко,дякую що користуєшся моїми рецептам,це приємно..А ось те що підмітила помилку то ти просто молодець.Думаю хто пече той зрозуміє що білки треба збити з цукром і вести у сирну масу.Я просто чисто випадково упустила цей пункт.Але виправлю помилку.Дякую,Оксанко!
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 23/05/2010, 12:12 | Сообщение # 102 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (оксанка) Правда вийшла сирна маса рідкувата. Але спеклося,правда трохи запалося А це вже від сиру залежить.Хоча у мене на фото теж видно що сирник не забитий а навіть злегка росипчастий.Хоча коли застигає у холодильнику то все ріжиться нормально.
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 30/05/2010, 11:12 | Сообщение # 103 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Млинці з шампанського від Яринки.Дякую за цікавий рецепт.Робила налисники зі сиром та полуничкою
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Неділя, 30/05/2010, 11:35 | Сообщение # 104 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (ir71) Дякую за цікавий рецепт Іринко,на здоров"я
|
|
| |
орисія | Дата: Вівторок, 01/06/2010, 22:38 | Сообщение # 105 |
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 13
Статус: Offline
| Я хочу подякувати за рецепт "вечеря у банці", дуже смачно. Чоловік і діти попробували, тепер мене питають коли я ще буду робити.
Сообщение отредактировал орисія - Вівторок, 01/06/2010, 22:39 |
|
| |