Вітання
| |
LILEJA | Дата: Неділя, 24/04/2011, 12:55 | Сообщение # 226 |
шеф-повар
Статус: Offline
| Хай пасочка у пічці не згоряє І шиночка завудиться в огні, Хай в вашій хаті свято не минає І не зникають страви на столі. Хай яйця стануть різнокольорові За порухом одного писанка, Хай хрін буде цілющим і здоровим Й цвіте бузок на стрічці рушничка. Хай дзвони в церкві ще гучніше дзвонять, Хай ангел усміхнеться із небес, Хай навіть кошички радіють і говорять: „Христос Воскрес! Воістину Воскрес!”
Сообщение отредактировал LILEJA - Неділя, 24/04/2011, 12:57 |
|
| |
stina | Дата: Неділя, 24/04/2011, 13:01 | Сообщение # 227 |
Віват кухар!!!
| Явилась милість нам Господня І оживила світ,немов в раю В знаменне свято Великодня Вітаю кожну я сім"ю. Бажаю щастя, злагоди в родині Та благодаті Божої з небес, І хай по всій лунає Україні -Христос воскрес! -Воістину воскрес!
Мене звати Людмила!
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 24/04/2011, 13:14 | Сообщение # 228 |
найкращі кондитери
| Великодні дні настали, Люди чисті серцем стали! Радості, тепла, любові Хай прибуде в Вашім домі!... Добро, мов сонце землю обіймає, Гімн перемоги лине із небес! Радійте днесь! Хай серце вірить й знає: Христос Воскрес! Воістину Воскрес! Простивши все, відкинувши зневіру, Просвічені Пасхальним торжеством ,Кріпімо прадідівську віру І воскресаймо разом із Христом!
|
|
| |
Рося | Дата: Неділя, 24/04/2011, 23:44 | Сообщение # 229 |
Гурман
| Вітаю з Великодними святами! Нехай Ваші душі будуть багаті на добро, як святковий стіл, Чисті як Великодний рушник Веселі як українські писанки! Хай малинові дзвони Великодня принесуть у Вашу оселю радість, віру, надію і любов!
Сообщение отредактировал Рося - Понеділок, 25/04/2011, 00:02 |
|
| |
Оля | Дата: Понеділок, 25/04/2011, 08:57 | Сообщение # 230 |
Віват кухар!!!
| Весна розквітла наче казка, І сяє сонцем височінь небес. Вітаю з світлим святом Пасхи! Христос Воскрес! Христос Воскрес! Христос Воістину Воскрес!
|
|
| |
цукеро4ка | Дата: Субота, 07/05/2011, 01:04 | Сообщение # 231 |
Віват кухар!!!
| ОКСАНКО (мамця) Прийми у цей день вітання найкращі Бажаєм здоров’я, любові і щастя Щоб лихо й тривоги Тебе обминали, Зозуля сто років життя накувала. Хай в житті твоїм щастя квітує Веснянково-іскристим розмаєм Бог ласкавий хай радість дарує І здоров’я міцне посилає. Хай пісня з уст Твоїх часто лунає, Хай Бог у житті Тобі все помагає Хай лік роками ведуть зозулі Ще довго-довго на землі Нехай Тебе всі біди обминають, Щоб хліб свіжий був на столі.
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
Леся | Дата: Субота, 07/05/2011, 10:21 | Сообщение # 232 |
найкращі кондитери
| Оксаночко !!!Прийми мої щирі привітання з нагоди Дня Народження!!! Нехай волошками цвітуть літа прекрасні, Нехай здійсняться тисячі бажань, Щоб доля дарувала тільки щастя, Ні грама бід, ні капельки страждань. Життя хай квітне, мов вишневий сад, І кожен день усміхнено радіє, А доля подарує зорепад Здоров'я, миру, успіхів надії Усмішок глибоких, як дно океану, Й міцного кохання - без меж і обману
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 07/05/2011, 11:45 | Сообщение # 233 |
адмін
| Оксанко,наша люба мамця!!!! Від усього серця прийми наші вітання!!! Хай Твою життеву дорогу Встеляють небесні зірки, І ангел Твій хоронитель, Хай буде з Тобою завжди! Щоб Ти кожноі миті відчула Богородиці щиру опіку. Бог з неба Тобі хай дарує Щастя, здоров’я і довгого віку.
|
|
| |
Рося | Дата: Субота, 07/05/2011, 11:45 | Сообщение # 234 |
Гурман
| Оксанка!!! Прийми і мої найщиріші вітання з уродинами! Бажаю щастя і достатку, В житті Вам згоди і порядку, Щоб доля світлою була. В роботі успіхів, везіння, У справах вічного горіння, Від душі любові Вам бажаю, І хай Господь Бог допомагає!!!
|
|
| | |
LILEJA | Дата: Субота, 07/05/2011, 12:02 | Сообщение # 236 |
шеф-повар
| ir71, привітання прекрасне!!!
|
|
| |
LILEJA | Дата: Субота, 07/05/2011, 12:15 | Сообщение # 237 |
шеф-повар
| Оксанка, щиро вітаю з Днем народження! Бажаю кохання, гарних подій, Здійснення задумів, планів і мрій, Щастя квітучого, злетів найвищих, Шляхів до мети легких і найближчих.
Сообщение отредактировал LILEJA - Субота, 07/05/2011, 12:21 |
|
| |
Ira | Дата: Субота, 07/05/2011, 13:04 | Сообщение # 238 |
найкращі кондитери
| Оксанко! З днем народження! Нехай цей день принесе ,Тобі,здійснення всіх твоїх мрій та задумів. Будь зажди коханою і любимою, Нехай шанують і оточують тебе завжди вірні друзі. Божого благословення тобі і тиоїй родині!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
|
| |
Pavluk | Дата: Субота, 07/05/2011, 15:56 | Сообщение # 239 |
шеф-повар
| Осаночко я приєднуюся до всіх привітань. Хай кожен день ясніє небом чистим, Світанки сяють,скупані в росі, У серці радість розквіта іскриста, І мрії хай збуваються усі. Хай молодість Твоя ще довго квітне, Усмішка сяє на Твоїх устах, І лиш хороше,радісне,привітне, Тобі в житті перетинає шлях!!!
|
|
| |
ромашка | Дата: Субота, 07/05/2011, 16:01 | Сообщение # 240 |
шеф-повар
| З днем народження! Нехай соловейко тобі співає, Цвіте калина у саду, Лелека щастя принесе, Зозуля сто літ накує. Нехай тобі сонечко сміється, Наука легко хай дається, А доля світлою хай буде, Щоб поважали тебе люди. І друзі хай не забувають, І в усьому допомагають.
|
|
| |
|