Вітання
| |
цукеро4ка | Дата: Субота, 14/05/2011, 23:27 | Сообщение # 256 |
Віват кухар!!!
Статус: Offline
| ОЛЕНКО!!!!!!!! Нехай волошками цвітуть літа прекрасні, Нехай здійсняться тисячі бажань, Щоб доля дарувала тільки щастя, Ні грама бід, ні капельки страждань. Життя хай квітне, мов вишневий сад, І кожен день усміхнено радіє, А доля подарує зорепад Здоров'я, миру, успіхів надії Усмішок глибоких, як дно океану, Й міцного кохання - без меж і обману. Побільше Вам! Кохання! Щастя! Тепла і радості! Нехай це банально, але дуже важливо!
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
Оленка14 | Дата: Субота, 14/05/2011, 23:30 | Сообщение # 257 |
шеф-повар
| Дівчатонька! Щиро дякую вам всім за такі гарні привітання! Мені дуже приємно і водночас радісно що я тут на цьому сайті! В колі гарних , дружніх, веселих господинь! Дякую!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 18/05/2011, 12:09 | Сообщение # 258 |
найкращі кондитери
| Нашу дорогу Іринку вітаю з Днем Ангела!!!!! Весна обдарувала вже тебе красою, Чарівність поцілунком долі обняла. І щастя кришталевою росою На пелюстках троянд усмішкою лягла. Квітчає день святкову мить хвилини, Так ніжно процвітає проліском твоя душа. Сьогодні ти святкуєш іменини, Сьогодні ми тобі бажаєм радості сповна. А також усіх усіх Іринок, Ірин, Ірусь....
Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Середа, 18/05/2011, 16:03 |
|
| |
Леся | Дата: Середа, 18/05/2011, 14:24 | Сообщение # 259 |
найкращі кондитери
| Хочу привітати нашу господиню сайту ІРИНКУ,ну і звичайно всіх Іринок,з Днем Ангела!!! Нехай Вас Бог благословляє І від людей Вам буде шана, А щедра матінка-земля Дає наснагу Вам щорана. Живіть щасливо сотню літ На втіху всій своїй родині; Хай Бог Вас береже від бід У нашій славній Україні.
|
|
| |
Улянка | Дата: Середа, 18/05/2011, 15:02 | Сообщение # 260 |
Віват кухар!!!
| ВІТАЮ НАШУ ІРОЧКУ І ВСІХ ІРИНОК З ДНЕМ АНГЕЛА!!! Від усього серця вітаю тебе з Днем Ангела! Бажаю сонця і чистого неба, І ласки, й тепла, і усього, що треба! Дарую шану і пишнії квіти Бажаю многая-многая літа! Хай Божа Матір тебе оберігає, Теплом твій дім зігріває, Хай здоров'я з тобою буде, Хай Ісус тебе не забуде, Хай світить зірка золота На многії і благії літа!
s
|
|
| |
Рося | Дата: Середа, 18/05/2011, 15:30 | Сообщение # 261 |
Гурман
| Дорога наша Іринка! Ангел стукав у віконце і сказав мені новину, що у Тебе Іменини!!! Щиро вітаю!!! Нехай Господь Бог завжди буде поруч з Тобою і охороняє Твоє добре серце, чуйну душу і лагідну вдачу від усього злого, допомагає Тобі творити добро і нести радість людям! Нехай наділяє Тебе міцним здоровям і любовю! Також вітаю всіх-всіх Іринок з Їхнім святом!
|
|
| |
Наталія | Дата: Середа, 18/05/2011, 16:17 | Сообщение # 262 |
Віват кухар!!!
| Дорога наша ГОСПОДИНЬКО!!!! Хай добрий Ангел береже повік Вогонь зорі, що долею зоветься. Життя, неначе вишитий рушник, Багрянцем калиновим усміхнеться. Нехай волошками цвітуть літа прекрасні, Нехай здійсняться тисячі бажань, Щоб доля дарувала тільки щастя, Ні грама бід, ні капельки страждань. Будь завжди гарною і молодою, Бажаною, доброю і простою. Зажди усміхненоюі милою, Зажди коханою і єдиною]size] .
Сообщение отредактировал Наталія - Четвер, 19/05/2011, 11:07 |
|
| | |
оксанка | Дата: Середа, 18/05/2011, 23:53 | Сообщение # 264 |
найкращі кондитери
| І я на завершення іменинного Дня!!! Приєднуюся до привітань з Днем Ангела Іринко, ти справжній Ангел і сьогодні твій особливий День!!! Нехай цей день буде для Тебе справді глибокорадісним і наповненим Божою присутністю ! Нехай твій Ангел просвічує тебе на всяк час, хоронить від усього злого і заохочує до добрих діл.
|
|
| | |
Зоряна9810 | Дата: Неділя, 12/06/2011, 13:37 | Сообщение # 266 |
найкращі кондитери
| Трійця, Тройця – це церковне свято, яке відзначають у 8 неділю після Пасхи. Через те, що це свято припадає на 50-й день після Пасхи, церква називає його ще П’ятидесятницею. Увібравши в себе багато рис іудейської П’ятидесятниці, християнська Трійця приєднала й національні риси тих свят, з традиціями яких вона частково злилася. Так, в українців Трійця злилася із Зеленими Святами. Основа троїцької обрядності – культ рослинності, що в цей час починає розквітати. В Україні ще у ХYIII столітті до церкви приносили різні трави: зорю, м’яту, канупер тощо. У середину цих трав ставили потрійну свічку, що називалася Тройцею, яка повинна горіти протягом усієї обідні. Потім ці трави використовували як оберіг від різних хвороб, а троїцьку свічку давали в руки вмираючому. Зелені Свята перш за все – це свято перемагаючої весни на порозі літа, коли природа ніби святкує з людиною своє відродження. Святкування починається з четверга. У цей день дівчата йдуть у поля, в левади або ліс і там завивають вінки “на всі святки”. Вінки в’ють з конвалій, незабудок, васильку, чебрецю, вплітають і полин як засіб від русалок. Використовували гілля різних дерев: клена, ясена, липи, осоки, але ні в якому разі не верби. Особливо шанована в Україні була тополя. Існував звичай ставити головне дерево перед воротами та дверима, щоб захистити себе від відьом. Для цього по кутках хліву встромлювали іноді осику. За допомогою цього ж дерева вгадували, чи всі члени родини доживуть до наступного клечання: якщо внесене на ніч дерево вранці залишалося зеленим – усі будуть здорові, якщо листя почорніє – хтось тяжко захворіє, а може, навіть вмре. Під час святкування дівчата влаштовували спільну їжу, причому обов’язково у ній була яєшня. Яйце, починаючи з Пасхи, проходило крізь усю весняну обрядовість: воно з’являлося як символ зародження нового життя, а коли весна закінчувалася, яйце вживали у вигляді яєшні (зародок повинен був перетворитися на плід). З Трійцею закінчувалася головна весняна календарна обрядовість. Колись поширеним був звичай, що називався “водити тополю”. Для цього дівчата вибирали з-поміж себе найвищу дівчину, яка мала зображувати “тополю”. Її рясно прикрашали намистом, стрічками, барвистими хустками і потім водили селом і полями, де в той час уже колосились жита. Якщо зустрічалися люди, “тополя” їм низько вклонялася, а господарі пригощали дівчат. “Тополі” ж давали подарунки або гроші “на стрічки”. Водячи “тополю”, дівчата співали: Стояла тополя край чистого поля; Стій, тополенько, не розвивайся Буйному вітрові не піддавайся… Такий звичай ще мав назву “водити куща”. Обряд прикрашання дерев – це теж відгомін язичницької старовини. Наші пращури вклонялися деревам, молилися їм. Священні дерева були у них на полях, на дорогах поміж селами. Прикрашання дерев та їхнє вшанування свідчить про бажання заручитися могутньою допомогою природи у повсякденних справах хлібороба. Існувало вірування, що й душі померлих оселяються у деревах, у його зеленому гіллі. Саме тому Зелені Свята, крім усього іншого, – ще й народне свято поклоніння душам небіжчиків, вшанування предків. Відбувається це тому, що на Зелені Свята починає цвісти жито, а за давнім народним віруванням, у час цвітіння хлібних злаків прокидаються померлі. Цвітіння хлібів – час дуже відповідальний, від якого у значній мірі залежить врожай. Тому і поминали в цей час своїх предків-небіжчиків, приносили їм жертву, влаштовували тризну. За стародавнім віруванням – померлі предки – це постійні охоронці свого роду, його покровителі, які здатні впливати на врожай і допомагати в усіх хліборобських справах своїх нащадків. У Зелену суботу здавна існував звичай поминати самогубців та усіх, хто загинув у невідомих країнах або зник безвісти.
*** Зелені свята наступили святкує весь народ весну. Будинки листям прикрасили, щоб вшанувати зелені красу. Щоб вам ця зелень помогла залишитись такою в житті в здоров’ї у коханні немов весна – назавжди молодою.
Зелена неділя у батьковій хаті, І повно рай-цвіту, і ласки з теплом. Які ми з правіку любов’ю багаті. Зелена неділя у нас за столом. Церковні подзвони і поля освята. З любистку-барвінку горять три свічі. І хата свята, і освячена м’ята , І стіл, і на ньому пухкі калачі. Сидять доокола і діти і внуки, А з ними козацькі й чумацькі пісні. На вишитій скатерті – батькові руки, І мамині руки - два дива святі. І вікна в любистку, і стіни в уборах, І гладить маленький Ісусик ягня. В зелену неділю, неначе в Соборах, - Довкола любові Вкраїнська рідня!
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 14/06/2011, 10:59 | Сообщение # 267 |
адмін
| Дорога наша Рося-Нелю!!!!
Прийми від усієї душі вітання з нагоди твого дня народження!
Ваші роки - то Ваш скарб, Їм ціни немає, Кожен рік багато варт, Всі про це ми знаєм. Вашу мудрість знаєм ми, Цінимо Ваш досвід, Шана в Вас поміж людьми І поваги досить. Тож прийміть уклін від нас, Щирі слова шани, Всякий день й усякий час Пишаємось ми Вами.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 14/06/2011, 11:28 | Сообщение # 268 |
найкращі кондитери
| Р О С Я З Днем народження вітаєм! І Тобі ми побажаєм: Щастя, радості, кохання Щоб здійснились всі бажання, Миру, ніжності, добра І щоби здоровою була. Щоб цвіла, мов квітка на весні Гарним, пишним цвітом А в душі щоби було Тепле, сонячне літо. Побажаєм ми удачі Й щасливої долі На Канарах зо дві дачі І грошей доволі. Щоб в житті могла здолати Височезні гори І щоб раз у рік відпочивала На Червонім морі. З Днем народження!
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 14/06/2011, 11:36 | Сообщение # 269 |
найкращі кондитери
| Нелю!!!! Вітаю з Днем Народження!!! Цей день має чарівне походження, Бо сьогодні твоє день народження, Бажаю,щоб Сонце тебе зігрівало, Люди - усмішку тобі дарували, Природа здоров'я тобі піднесла, А ластівка щастя мішок принесла! А ще романтики дружби, кохання! Прийми же від мене усі ці вітання! Я знаю цей день чарівний, не звичайний, Тож нині здійсняться всі побажання!!!
|
|
| |
LILEJA | Дата: Вівторок, 14/06/2011, 15:49 | Сообщение # 270 |
шеф-повар
| Нелю! З Днем народження вітаю, Щастя й долі Вам бажаю, Здоров'я, небесної благодаті, Миру й злагоди у хаті. Нехай любов незгасно світить, Хай доля радісно співа, Для Вас усі найкращі квіти І найласкавіші слова.
|
|
| |
|