|
Вітання
| |
| Улянка | Дата: Вівторок, 14/06/2011, 17:28 | Сообщение # 271 |
|
Віват кухар!!!
Статус: Offline
| НЕЛЮ!
Вітаю Вас з Днем народження, Прийміть у цей день вітання найкращі Бажаю здоров’я, любові і щастя Щоб лихо й тривоги Вас обминали, Зозуля сто років життя накувала. Хай в житті Вашому щастя квітує Веселково-іскристим розмаєм Бог ласкавий хай радість дарує І здоров’я міцне посилає.
s
|
| |
| |
| Pocя | Дата: Середа, 15/06/2011, 00:41 | Сообщение # 272 |
шеф-повар
| Дівчатка, щиро дякую ВАМ УСІМ ЗА ТАКІ ЧУДОВІ ПРИВІТАННЯ!!! Мені дуже-дуже приємно! Після таких привітань я просто зобовязана бути такою як Ви побажали!
Сообщение отредактировал Pocя - Середа, 15/06/2011, 00:44 |
| |
| | |
| Pocя | Дата: Середа, 15/06/2011, 18:12 | Сообщение # 274 |
шеф-повар
| Дякую, Оксаночко, за таке хороше привітання!!!
|
| |
| |
| Antalia | Дата: Неділя, 03/07/2011, 02:52 | Сообщение # 275 |
|
ніхто
| ТАНЯ!!!!Zoo ВІТАЮ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!! Нехай волошками цвітуть літа прекрасні, Нехай здійсняться тисячі бажань, Щоб доля дарувала тільки щастя, Ні грама бід, ні капельки страждань. Життя хай квітне, мов вишневий сад, І кожен день усміхнено радіє, А доля подарує зорепад Здоров'я, миру, успіхів надії Усмішок глибоких, як дно океану, Й міцного кохання - без меж і обману
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Неділя, 03/07/2011, 10:39 | Сообщение # 276 |
адмін
| Дорога Таню!!! Від усієї душі вітаємо тебе зі самим гарним днем у році-З ТВОЇМ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯМ!!!! Нехай сяють очі з ніжністю, А серце розквітне радістю, Хай доля красива, як соняшник, Дарує тобі щастя райдугу. Хай сонечко світить із ясного неба, Бажаєм усього, чого тільки треба, Хай доля дарує довгого віку, Добре здоров’я і щастя без ліку, Хай обминають дім Твій тривоги, Цвітом і рястом проляжуть дороги. Щоб серце Твоє зігрівало тепло, Щоб завжди в душі панувало добро, Краси і наснаги, здоров’я без ліку І довгого, довгого щедрого віку.
|
| |
| |
| Pocя | Дата: Неділя, 03/07/2011, 13:03 | Сообщение # 277 |
шеф-повар
| Дорога Танічка!!! І я приєднуюся до таких гарних привітань в такий для Тебе чудовий день!!! Бажаю бути загадковою, бажаною, Самою ніжною і наймилішою, Найулюбленішою і найкрасивішою, Най-най на світі щасливішою!!!
|
| |
| |
| оксанка | Дата: Неділя, 03/07/2011, 14:12 | Сообщение # 278 |
найкращі кондитери
| Таня!!!zoo Вітаю з Днем народження!!! В цей день барвистий і прекрасний ............. сповнилось Тобі ! Радості, усмішок, щастя І доріг легких в житті ! Любити, вірити, чекати, Купатись в розкошах, красі, Мети своєї досягати, Й здійснити задуми усі !
|
| |
| |
| оксанка | Дата: Неділя, 03/07/2011, 14:19 | Сообщение # 279 |
найкращі кондитери
| Сьогодні празник Матері Божої Неустанної Помочі!!!
У багатьох з нас є такий образ вдома, ось для Вас коротенька історія такого образу...
Була колись на Сході в місті Антіохії стародавня ікона Божої Матері. За давнім переказом цю ікону малював святий Апостол і Євангеліст Лука, та що відтворив на ній справжні риси Божої Матері. У першій половині V століття цариця Пульхерія перенесла цю ікону до Царгорода та збудувала для неї храм, який названо -Одиґітрією, тобто Провідницею. Згодом почали так називати і саму ікону. Її вшановували не тільки в столиці - слава її поширилась на весь Схід. Почали її відмальовувати, а копії під ім'ям Одиґітрії, або Провідниці розійшлися скрізь. Деякі потрапили і на Русь, як наприклад, Смоленська Страсна. 1453 року турки здобули Царгород і разом з іншими пам'ятками християнської старовини спалили й ікону Одиґітрії. Пропала ікона, але збереглися її копії. Однією з таких копій є й наша ікона. Із опису справжньої Одигітрії, який зберігся, можемо стверджувати, що обидві ікони були схожими. Про початок існування нашої ікони не знаємо нічого. Зустрічаємось із нею вперше в одній з церков на острові Кріт. Як сама Одигітрія, так і копія були у великій шані й славились чудами. У 1496 році, коли Царгород уже був зайнятий турками, а острів Кріт залишався в руках християн, якийсь купець, остров'янин, проник одного разу до церкви, викрав ікону та заховав на своєму кораблі між крамом, аби продати десь за морем. Так Боже Провидіння використало цього грабіжника, щоб врятувати ікону від бусурманів, що опісля зайняли острів. Купець поплив до Італії. В дорозі почалася така буря, що тільки чудом, завдяки Пречистій Діві Марії, він врятувався. Через рік прибув до Рима, столиці християнства, і почав спродувати свій крам. Та раптом важко занедужав, так що мусів перебратися до оселі свого приятеля, де й помер. Перед смертю збагнув свій гріх, покаявся сердечно та просив приятеля, щоби віддав ікону до якоїсь церкви для загального вшанування. Приятель пообіцяв це зробити, однак, піддавшись намові своєї дружини, не додержав обітниці. Не допомогло і те, що Пречиста раз у раз з'являлася уві сні, нагадуючи, щоб повернув Їй ікону. Врешті попередила, що за кару він невдовзі помре. Так і сталося. Але це не зломило опору жінки. Аж одного разу явилась Божа Мати малій донечці тієї вдови та промовила: "Скажи мамі, що Мати Божа Неустанної Помочі наказує віддати ікону до церкви. Якщо не послухаєте, всі помрете." Тоді щойно злякалася вдова та виконала волю Божої Матері. 27 березня 1499 року урочисто, в присутності багатьох людей перенесено ікону до церкви св. Матея, що стояла на Есквілинськіи горі та належала монахам чину св. Августина. З того часу протягом 300 літ ікона залишалася у церкві св. Матея, що була відтоді улюбленою святинею римського народу. Діялись там численні чуда. У 1793 році в Римі почалися заворушення. Церкву св. Матея зруйновано, а монахи розійшлися по світі. У цій хуртовині ікона зникла, і щойно через 70 літ віднайдено її під вівтарем однієї з каплиць. Святіший Отець Папа Пій IX віддав ікону під опіку Отцям Редемптористам, що мають церкву неподалік від місця, де розміщувалась колись церква св. Матея. Відтоді щораз більше поширюється вшанування цієї ікони в світі, а Божа Мати винагороджує численними чудами. І що ще цікаво: не тільки сама римська ікона має таку чудесну силу, але також її копії - скрізь, де знаходяться.
Сообщение отредактировал оксанка - Неділя, 03/07/2011, 14:19 |
| |
| |
| Леся | Дата: Неділя, 03/07/2011, 17:31 | Сообщение # 280 |
найкращі кондитери
| ТАНЮХА!!!!Хоч із запізненням,але я теж приєднююся до привітань. Бажаю тобі саме основне здоровячка,достатку,щастя,успіхів у всьому,поваги від людей.Бути такою яку я тебе знаю.Завжди привітною,усміхненою,веселою.щирою,доброю.Бажаю здійснення твоїх самих заповітних бажань.ІЦ всього самого найкращо.Цьомкаю і обіймаю!!!
|
| |
| |
| Antalia | Дата: Неділя, 03/07/2011, 17:40 | Сообщение # 281 |
|
ніхто
| Quote (Леся) Бути такою яку я тебе знаю Леся, оце несподіванка...то ти знаєш Таню????!!!!
|
| |
| |
| Леся | Дата: Неділя, 03/07/2011, 17:54 | Сообщение # 282 |
найкращі кондитери
| Звичайно!!!Це вона мене сюди привела.За що я їй деже вдячна.Ми живемо в одному місті,та щей в одному мікрорайоні.Колись жила в моєму будинку,а тепер трошки дальше.Але деколи бачимося.
|
| |
| |
| Улянка | Дата: Понеділок, 04/07/2011, 00:10 | Сообщение # 283 |
|
Віват кухар!!!
| Танічка!!! День сьогодні-особливий день!І коли щороку він приходить,серце наче сповнене пісень,світ,здається сповнений мелодій.Хай ніколи у твоїх очах чиста й світла радість не згасає,щоб не було горя навіть в снах!Хай Господь здоров"я посилає.Мати Божа хай благословить,хай Спаситель буде все з тобою.Хай в житті твоїм він кожну мить обдарує ласкою святою...Береже від болю і біди,посилає щастя й долю світлу,щоб життя прекрасне назавжди ніжною трояндою розквітло...
s
|
| |
| | |
| Оленка14 | Дата: П`ятниця, 08/07/2011, 12:20 | Сообщение # 285 |
|
шеф-повар
| Наталя! Вітаю з днем народження! Бажаю тобі міцного здоров’я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у всіх починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай минають негаразди та непорозуміння, підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги. З Днем Народження!!!
|
| |
| |
|