|
Вітання
| |
| Pocя | Дата: П`ятниця, 15/07/2011, 14:24 | Сообщение # 301 |
шеф-повар
Статус: Offline
| Дорога Маряночко!!!
Прийми мої найщиріші вітання з нагоди Твого Дня народження!!! Здоровя міцного Тобі, миру, злагоди, любові! Будь завжди гарною і молодою Бажаною, доброю і простою Завжди усміхненою і милою Завжди коханою і єдиною!!!
|
| |
| |
| Наталонька | Дата: П`ятниця, 15/07/2011, 14:35 | Сообщение # 302 |
|
шеф-повар
| Мар'яночко!!!!! зі святом тебе вітаю. Здоровя тобі міцного, гарного настрою, багато приємних емоції від діток та коханого чоловіка. Щоб все чим ти займаєшся приносило тобі тільки задоволення.
|
| |
| |
| ir71 | Дата: П`ятниця, 15/07/2011, 14:45 | Сообщение # 303 |
адмін
| Мар"янко!!!!! ВІТАЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Бажаю бути загадковою, бажаною, Самою ніжною і довгоочікуваною, Найулюбленішою і найкрасивішою, Самою-самой на світі щасливою.
|
| |
| |
| Talochka | Дата: П`ятниця, 15/07/2011, 16:00 | Сообщение # 304 |
шеф-повар
| Мар'янко, прийми і мої найщиріші вітання з Днем народження! Нехай все у тебе складається так, як хочеш ти, і нехай життя б'є фонтаном!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
| |
| |
| Оленка14 | Дата: П`ятниця, 15/07/2011, 23:21 | Сообщение # 305 |
|
шеф-повар
| Мар"яночко і я вітаю тебе з днем народження! Я приєднуюсь до всіх побажань , нехай збуваються всі твої мрії!
|
| |
| |
| masik | Дата: Неділя, 17/07/2011, 23:45 | Сообщение # 306 |
|
шеф-повар
| Pocя, Наталонька, ir71, Talochka, Оленка14, дівчатонька мої дорогенькі дуже вам дякую за привітання.
|
| |
| |
| Pocя | Дата: Середа, 20/07/2011, 09:44 | Сообщение # 307 |
шеф-повар
| Дорога Оксанко!!!
З Днем народження!!! Міцного здоровя Тобі, кохання, радості, щастя, удачі, достатку і всього-всього найкращого!!! Хай же сонечко усміхається Тобі щодня, кохані очі-щовечора, а щастя повсякчас!!!
Сообщение отредактировал Pocя - Середа, 20/07/2011, 09:48 |
| |
| |
| Зоряна9810 | Дата: Середа, 20/07/2011, 10:12 | Сообщение # 308 |
найкращі кондитери
| Оксанко!!!! Вітаєм з днем народження, Бажаємо щастя, гараздів без ліку, Міцного здоровя та довгого віку. Нехай оминають всі болі й тривоги, Хай стелиться довга життєва дорога. Чистого тобі неба, миру в рідній хаті, Щоб була ти щаслива і на добро багата 
|
| |
| |
| Pavluk | Дата: Середа, 20/07/2011, 10:20 | Сообщение # 309 |
|
шеф-повар
| Оксано, вітаю тебе з Днем Народження!!! Тож хай в буденному житті У тебе завжди буде свято, У гості хай ідуть лиш ті, Кого стрічаєш ти завзято.
Хай друзів вірнеє плече Підтримує в скрутну хвилину, Ріка удачі хай тече В твою життєвую долину.
Хай родить успіх в ній щодня, Хай здійснюються творчі плани І хай підтримує рідня, І будь завжди кохана.
Сообщение отредактировал Pavluk - Середа, 20/07/2011, 10:21 |
| |
| |
| Наталонька | Дата: Середа, 20/07/2011, 10:42 | Сообщение # 310 |
|
шеф-повар
| Дорога Оксаночко!!!! Вітаю з Днем народження!!! Ви - чудова людина, прекрасна господиня, мама, дружина. Бажаю Вам всього найкращого у житті, міцного здоровя, прекрасного настрою, ( який всім на форумі, і напевно всім оточууючим передається) оптимізму, кохання і сповнення всіх Ваших мрій!!!!
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Середа, 20/07/2011, 11:01 | Сообщение # 311 |
адмін
| Оксанко,наше веселе СОНЕЧКО!!!!!
Від усього серця,від усієї душі вітаю тебе з твоїм святом!!!
Без зайвих слів, без зайвих фраз, З глибоким почуттям поваги Дозвольте нам привітати Вас У світлий день Вашого народження. Що побажати вам у цей день, Яких же благ, якого щастя? Щоб ніколи не сумувати, Не знати хвороби і нещастя. Щоб Ви не знали ніколи Ні жалю, ні печалі, Щоб товариші, друзі З усмішкою всюди вас зустрічали.
Багато гарних слів хочеться сказати, Щастя і здоров'я побажати, Серцем і душею вічно не старіти, І прожити на світі багато-багато років
Цьом...цьом..цьом!!!!!!!!!!!!!!
|
| |
| |
| Ira | Дата: Середа, 20/07/2011, 11:09 | Сообщение # 312 |
|
найкращі кондитери
| Оксанко, вітаю з Днем народження!!!!!!!! Бажаю міцного здоров,я , палкого кохання, вірних друзів, море позитиву і здійснення всіх мрій!!!!!!!
|
| |
| |
| Оленка14 | Дата: Середа, 20/07/2011, 11:10 | Сообщение # 313 |
|
шеф-повар
| Оксано! З Днем народження сердечно вітаю!!!!!!!! Зичу щастя, здоров'я й добра, хай сонечко весело сяє і квітує в серці доброта, хай життя завжди цвіте розмаєм і хилить щастя повен цвіт! Я ще раз від душі бажаю здоров'я міцного і многая літ!!!!
|
| |
| |
| оксанка | Дата: Середа, 20/07/2011, 11:29 | Сообщение # 314 |
найкращі кондитери
| Ira, Оленка14, Pocя, Зоряна9810, Pavluk, Наталонька, ir71,Любі мої дівчатка , щиросердечно Вам вдячна за привітання. Ваші слова мене зворушили до сліз радості. Нелю, музичне вітання суперське, дякую Ну а тепер як годиться йду готуватися, готуйтеся витягуйте плаття, а зрештою що кому пасує і трохи спожиємо як спека спаде
|
| |
| |
| Леся | Дата: Середа, 20/07/2011, 12:48 | Сообщение # 315 |
найкращі кондитери
| Оксанцю!!!Вибач що із запізненням,але лишень прийшла з роботи і відразу погнала на комп,щоб тебе привітати.Я приєднююся до вищесказаного.Залишатися такою ж веселою як ми тебе знаємо.Міцного здоровя,поваги від рідних і чужих тобі людей.Здійснення всі задумів.Гарного тобі настрою завжди.Море квітів і багато палких поцілунків.
Сообщение отредактировал Леся - Середа, 20/07/2011, 12:53 |
| |
| |
|