|
Вітання
| |
| оксанка | Дата: Неділя, 24/07/2011, 11:46 | Сообщение # 331 |
найкращі кондитери
Статус: Offline
| Я теж вітаю всіх наших Олічок з Днем іменин!!!!
Нехай Вас Бог благословляє І від людей Вам буде шана, А щедра матінка-земля Дає наснагу Вам щорана. Живіть щасливо сотню літ На втіху всій своїй родині; Хай Бог Вас береже від бід У нашій славній Україні.
|
| |
| |
| Леся | Дата: Неділя, 24/07/2011, 12:18 | Сообщение # 332 |
найкращі кондитери
| Всіх, всіх, всіх, Олечок!!! Нехай Вас Бог благословляє І від людей Вам буде шана, А щедра матінка-земля Дає наснагу Вам щорана. Живіть щасливо сотню літ На втіху всій своїй родині; Хай Бог Вас береже від бід У нашій славній Україні.
|
| |
| |
| Pocя | Дата: Вівторок, 02/08/2011, 11:09 | Сообщение # 333 |
шеф-повар
| Яринко-1!!!!
Вітаю Тебе з Днем народження!!!! Щастя радості добра на многії,многії літа і великого-великого жіночого щастя!!!!
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Четвер, 04/08/2011, 09:55 | Сообщение # 334 |
адмін
| Лілічка,наша дорога!!!!
Від усього серця вітаю тебе з днем народження!!!!
І не підшукати такого слова, Щоб повною мірою побажати тобі доброго здоров'я І ніколи не сумувати. Бажаю щастя і добра, Трохи менше горя і смутку, Щоб більше було світлих днів, А похмурі - не відвідувала. Але в день чудовий - День народження Всі побажання хороші. Нехай всі, що залишилися роки Несуть тобі радість від душі.
|
| |
| |
| оксанка | Дата: Четвер, 04/08/2011, 10:33 | Сообщение # 335 |
найкращі кондитери
| Лілю, вітаю з Днем народження!!!
Нехай, що хочеться, то і збудеться, Що не ладиться - забудеться, Хай хороше в житті множиться, І, як у казці, все в житті скластися.
Сообщение отредактировал оксанка - Четвер, 04/08/2011, 10:36 |
| |
| |
| Pocя | Дата: Четвер, 04/08/2011, 10:37 | Сообщение # 336 |
шеф-повар
| Ліля!!!!! Прийми найщиріші вітання з нагоди Твого свята!!!! Хай буяє життя кольорово, яскраво, Нехай радість несе кожен день, кожна мить, А фортуна завжди хай сміється ласкаво І на кожному кроці назустріч летить! Нехай буде навкруг справжніх друзів багато, Мир і злагода в хаті хай будуть завжди. щоб серце від щастя хотіло співати, Гараздів Й удачі з роси і води!!!
|
| |
| |
| Зоряна9810 | Дата: Четвер, 04/08/2011, 10:50 | Сообщение # 337 |
найкращі кондитери
| ЛІЛІЧКА З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ТЕБЕ" Нeхай цвiтуть пiд небом синьооким Ще довго-довго днi й лiта, А тиха радість чиста i висока, Щоденно хай до хати заверта. Бажаемо здоровя, сонця у зенiтi, Любовi, доброти i щастя повен дiм, Нехай у серцi розкошуе лiто І соняхом квiтуe золотим. Хай постiйний успiх, Радiсть i достаток Сиплються до Тебе, немов вишневий цвiт. Хай життевий досвiд творить з буднiв свята, А Господь дарує довгих-довгих лiт.
Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Четвер, 04/08/2011, 10:51 |
| |
| |
| Леся | Дата: Четвер, 04/08/2011, 12:49 | Сообщение # 338 |
найкращі кондитери
| Лілічка!!! Вітаю з Днем народження!!! Життя щоб тобі здавалося раєм, Такого від щирого серця бажаєм: Здобутків у праці! Погоди ясної! Здоров’я міцного й любові палкої! Свекруха, щоб жила,як можна подалі, А дім обминали всі біди й печалі. І щоб чоловік не хропів цілу нічку, Роботу робив, цілував ніжно в щічку. Обідів у ліжко! І вражень полярних! І цих...ну..., що звуться на "о”, – регулярних! Кохання палючого, як в серіалі, Не менш як п’ять фільмів – на кожнім каналі! Сусідів – і знизу, і зверху – безшумних, Завжди компліментів і вчинків бездумних! Відпусток щороку на Чорному морі, Тістечок смачненьких – без зайвих калорій. Щоб завжди стрункою й бадьорою була І про целюліт ніколи не чула. Аби, як моделька, ти мала фігуру І тебе хотілось малювати з натури. Духів – від Діора! Вбрання – від Версаче! Машин – іномарок, щоб везли на дачі. І аби начальство твій труд цінувало Та за роботу не раз відзначало, Платило постійно пристойну зарплату, Аби вистачало на хліб і на хату. І з євроремонтом квартиру придбати, Щоб можна було в ній на конях гасати! Прикрас, діамантів каратів на сорок Рахунок у банку на тисяч сто сорок Ну, мабуть, пора вже підводити риску, Ще зичимо зранку нормального тиску, Щоб сонечко ясно світило із неба! Ну що для повного щастя ще треба? Якщо щось забули, ти нам вибачай І подумки сама до всього додай. А нам залишилось фужери розлити І все, що бажали, скоріш закріпити!
|
| |
| |
| Наталонька | Дата: Четвер, 04/08/2011, 19:00 | Сообщение # 339 |
|
шеф-повар
| Лілечка вітаю тебе з Днем Народження!
Бажаю успіху в усіх починаннях, міцного здоров'я, цікавих буднів, яскравих вражень та всього найкращого! Хай здійснюються усі мрії, хай поряд будуть найрідніші люди, і море позитивних емоцій щодня.
|
| |
| |
| Оленка14 | Дата: Четвер, 04/08/2011, 22:08 | Сообщение # 340 |
|
шеф-повар
| Лілечка!З Днем Народження Вітаю! І Тобі я побажаю: Щастя, радості, кохання Щоб здійснились всі бажання, Миру, ніжності, добра І щоби здоровою була. Щоб цвіла, мов квітка на весні Гарним, пишним цвітом А в душі щоби було Тепле, сонячне літо. Побажаю я удачі Й щасливої долі На Канарах зо дві дачі І грошей доволі. Щоб в житті могла здолати Височезні гори І щоб раз у рік відпочивала На Червонім морі. З Днем народження!!!!!!!
Сообщение отредактировал Оленка14 - Четвер, 04/08/2011, 22:08 |
| |
| |
| LILEJA | Дата: Четвер, 11/08/2011, 14:24 | Сообщение # 341 |
шеф-повар
| ir71, оксанка, Pocя, Зоряна9810, Леся, Наталонька, Оленка14, дівчатонька мої дорогі, щиро вам дякую за привітання. Мені дуже приємно. що ви про мене не забули. В мене щось проблеми з інтернетом і я, на жаль, не маю можливості часто заходити на наш сайт.
|
| |
| |
| Яринка-1 | Дата: Неділя, 14/08/2011, 10:39 | Сообщение # 342 |
шеф-повар
| Quote (Pocя) Яринко-1!!!!
Вітаю Тебе з Днем народження!!!! Щастя радості добра на многії,многії літа і великого-великого жіночого щастя!!!!
Сонечко,від усієї душі дякую
|
| |
| |
| Pocя | Дата: П`ятниця, 19/08/2011, 10:45 | Сообщение # 343 |
шеф-повар
| Любі Дівчатка!!!! Вітаю всіх Вас з Святом Спаса!!! Зичу Вам здоровя,добробуту,благополуччя і злагоди у Ваших родинах!!!
|
| |
| |
| Antalia | Дата: П`ятниця, 19/08/2011, 13:28 | Сообщение # 344 |
|
ніхто
| Ходить серпень ногами босими По укритій росою стерні, Світанково видзвонює косами, Обжинкові співає пісні. Лиш йому зрозумілими знаками Мітить в лузі зелені стіжки. Вишива чорнобривцями й маками Ткані сонцем ясним рушники. Перевеслом пов'язує райдуги, Роздає урожай про запас, І незвіданим спокоєм радує У медовий, свят'яблучний Спас.
|
| |
| |
| Зоряна9810 | Дата: Середа, 24/08/2011, 10:18 | Сообщение # 345 |
найкращі кондитери
|
Щиро вітаю Вас з річницею Незалежності Української держави Доброго Вам здоров'я, благополуччя, добробуту, миру, натхнення та успіхів у справі служіння на благо нашої рідної України. 
Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Середа, 24/08/2011, 10:23 |
| |
| |
|