|
Вітання
| |
| masik | Дата: Середа, 20/07/2011, 16:01 | Сообщение # 316 |
|
шеф-повар
Статус: Offline
| ОКСАНОЧКА!!!І я приєднуюсь до всіх привітань,нехай те все чого набажали обовязково здійсниться
|
| |
| |
| Antalia | Дата: Середа, 20/07/2011, 16:03 | Сообщение # 317 |
|
ніхто
| ДОРОГА МОЯ, ОКСАНОЧКО!!!! ВІТАЮ ТЕБЕ, СОНЕЧКО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!! Якщо поганий настрій, в серці мука, в душі розчарування і журба, навколо стан, що у народі зветься скука, а в голові незв'язані слова. Ти посміхнись, згадай хороші миті, згадай, що в цьому світі не одна і що життя захоплива наука, що вчить прощати слабості дива. Згадай, що усмішка, це джерело в пустелі, це промінь світла, в царстві темноти, тому не закривай ніколи двері, до світлої душевної краси. Залий пустелі життєдайною водою, гарячим серцем сонце заміни, і посміхнись, Оксано, Ми з тобою, ми поряд, бо у нас є ти
|
| |
| |
| Antalia | Дата: Середа, 20/07/2011, 16:34 | Сообщение # 318 |
|
ніхто
| І всі разом заспіваємо...
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Середа, 20/07/2011, 17:07 | Сообщение # 319 |
адмін
| Аню,ти перевершила всіх нас!!!!Найкраще привітання!!!! КЛАС!!!!!!!!!!!!!!!
|
| |
| | |
| Леся | Дата: Середа, 20/07/2011, 19:38 | Сообщение # 321 |
найкращі кондитери
| Аня!!!У мене від твоїх привітань мороз по шкірі.Ну ти молодець!!!Режисер - постановщик!!!
|
| |
| |
| Antalia | Дата: Середа, 20/07/2011, 20:48 | Сообщение # 322 |
|
ніхто
| Леся, Іра, Неля....дякую дівчатка...я старалась.
|
| |
| |
| оксанка | Дата: Четвер, 21/07/2011, 01:00 | Сообщение # 323 |
найкращі кондитери
| Аню, в мене слів нема................... я тобі все сказала по телефону. Дівчата всі мої гості вражені... Анюта моя люба, Тобі найпалкіші поцілунки від мого чоловіка Ігора. Ти просто супер, о так сюрприз, дивіться яка година а я ще пишу до Вас, бо в нас розмова тільки про нашу з Вами компашку, про наш (не побоюся того слова) сайт!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ірусь, ти молодець що всіх нас так зібрала,повторюся , але я вражена тим що для мене такі вітання, дякую Вам усім, 
|
| |
| |
| Наталія | Дата: Четвер, 21/07/2011, 12:08 | Сообщение # 324 |
Віват кухар!!!
| Оксаночко, любе наше сонечко, енерджайзер ти наш!!!!!!! Приєднуюсь до всіх привітань ! З днем народження вітаєю щиро нині, Здоров'я, радості бажаю я сповна. Нехай любов Тобі дарують, як богині, А чаша щастя хай не має дна. Будь завжди весела, привітна і щира, Будь трішечки горда й весняно красива. Візьми собі в подруги чесність і ніжність, Чекай в нагороду одержати вірність. Окрасою серця хай буде кохання І сповняться всі Твої мрії й бажання! Троянди, усмішки, цілунки, привітання Тортів, яблучок, суничок, Солоденько життя, Щоб завжди на твоєму личку, Цвітла радість і краса! Ми без тебе не уявляємо цей сайт!!!!!
|
| |
| |
| оксанка | Дата: Четвер, 21/07/2011, 12:32 | Сообщение # 325 |
найкращі кондитери
| masik, Наталія, Велике дякую!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
| |
| |
| Talochka | Дата: Четвер, 21/07/2011, 15:20 | Сообщение # 326 |
шеф-повар
| Оксаночко, страшенно каюсь, що із запізненням, але веодно дозволь прєднатися до цього хору вітаючих тебе із твоїм Днем Народження! Тобі дівчата уже писали, що ти - справжній енерджайзер у нас на форумі! Ти - наш натхненник і головний постачальник гарного настрою! Твої доброзичливість, дотепність, неперевершене почуття гумору звеселяють наше форумське життя. Залишайся завжди такою, якою ми тебе знаємо і любимо! Здоров'я, щастя, достатку тобі і твоїм близьким! А роки завжди переводь на гроші - у будь-якій валюті всеодно буде мало! Нехай твоє життя вирує усіма барвами веселки:
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
| |
| |
| zoo | Дата: Четвер, 21/07/2011, 16:26 | Сообщение # 327 |
повар
| Оксаночко, страшенно також вибачаюсь, що із запізненням, але прошу також дозволити прєднатися до цього хору вітаючих тебе із твоїм Днем Народження ........– це найкраща пора: І квітує, й сміється життя, Неповторність променить І тільки радість несе кожна мить! Тож нехай так буде завжди, Щодня квітнуть щастя сади. У всьому успіхів і процвітання! Хай здійсняться мрії і усі твої бажання!
Мене звати Тетяна
Сообщение отредактировал zoo - Четвер, 21/07/2011, 16:28 |
| |
| | |
| ir71 | Дата: Неділя, 24/07/2011, 10:28 | Сообщение # 329 |
адмін
| Олі,Олічки,Олюні!!!!!
Від усієї душі вітаю вас з Днем Ангела!!!
Хай Ангел на іменини Здійснить всі бажання, Несе щастя щохвилини, Успіх й процвітання. Радістю життя вквітчає І додасть здоров‘я, Мудрістю благословляє, Добром і любов‘ю!
|
| |
| |
| Pocя | Дата: Неділя, 24/07/2011, 11:41 | Сообщение # 330 |
шеф-повар
| ВсіОлічки!!!!!! Вітаю Вас з Днем Ангела!!! angel pictures
|
| |
| |
|