|
Вітання
| |
| Pocя | Дата: П`ятниця, 08/07/2011, 12:22 | Сообщение # 286 |
шеф-повар
Статус: Offline
| Дорога Наталочко!!!
Прийми найщиріші привітання з нагоди Твого Дня народження!
Нехай промінчик сонця у цей день Тебе розбудить ніжним поцілунком, Нехай любов близьких Тобі людей Для Тебе буде кращим подарунком. Хай доля усміхається Тобі. І успіх супроводжує у справах. Хай будуть у житті лиш дні ясні. А доля милосердна і ласкава!
Сообщение отредактировал Pocя - П`ятниця, 08/07/2011, 12:23 |
| |
| |
| Леся | Дата: П`ятниця, 08/07/2011, 13:01 | Сообщение # 287 |
найкращі кондитери
| Talochka,Наталю!!! Прийми найщиріші вітання з нагоди дня народження. Вітаючи Тебе сьогодні, Сказати хочу знов і знов, Нехай завжди живуть з Тобою Надія, Віра та Любов. Хай добрий Ангел із небес Боронить і не розчарує, І дивних тисячі чудес В житті твоїм Тобі дарує.
|
| |
| |
| Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 08/07/2011, 13:09 | Сообщение # 288 |
найкращі кондитери
| НАТАЛОЧКО!!!!!! 35 – це зовсім небагато, Це чудове і радісне свято. То ж бажаєм щастя й долі, Неба синього, квітів у полі,
Здоров’я, любові, краси, Пісень солов’їних, живої роси. Зустрічати за світанком світанок, Бо 35 – це лиш життя твого ранок!
|
| |
| |
| Talochka | Дата: П`ятниця, 08/07/2011, 15:28 | Сообщение # 289 |
шеф-повар
| Оленка14, Pocя, Леся, Зоряна9810 Дорогі дівчатонька, я щиро зворушена вашими теплими привітаннями і побажаннями! Хоча я і не знайома з вами "вживу", але чомусь переконана, що всі вони від щирого серця. Дякую вам, що зробили цей день для мене ще більш сонячним, приємним і святковим!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
| |
| |
| stina | Дата: П`ятниця, 08/07/2011, 15:41 | Сообщение # 290 |
|
Віват кухар!!!
| НАТАЛЮІз Днем народження вітаю ! Добра і радощів бажаю, Здоров’я на усі літа, Хай в серці квітне доброта. Хай в небі сонце ніжно сяє, Веселка барвами зарає, Щебечуть солов’ї грайливо На життя довге й щасливе !
Мене звати Людмила!
|
| |
| |
| Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 08/07/2011, 16:05 | Сообщение # 291 |
найкращі кондитери
| Quote (Talochka) знайома з вами "вживу", в нас є така темка де ми виставляєм фото, то можеш познайомитись з нами , а от ми з тобою не можемо бо там немає твого фото!!!!!!!
|
| |
| |
| Наталонька | Дата: П`ятниця, 08/07/2011, 18:08 | Сообщение # 292 |
|
шеф-повар
| Talochka, і я вітаю тебе зі святом- Днем народження. Традиційні побажання, щастя здоровя, достатку, сімейного затишку, успішної карєри і любові від близьких і рідних........і щоб кулінарна муза частіше приходила в гості і надихала на творчість, а ти будеш ділитися з нами своїми кулінарними шедеврами.
|
| |
| |
| Улянка | Дата: П`ятниця, 08/07/2011, 18:22 | Сообщение # 293 |
|
Віват кухар!!!
| НАТАЛОЧКО!!!
Вітаю тебе з ювілеєм! Бажаю, щоб твій шлях був чистий і ясний, як сонце, прозорий та світлий, як небо, щоб на ньому завжди цвіли червоні троянди кохання, білі лілії вірності та зелені гілочки надії, щоб щастя і радість супроводжували тебе в житті, а океан здоров'я завжди тебе омивав, а поруч нехай крокують вірні друзі і просто хороші люди!
s
|
| |
| |
| zoo | Дата: Субота, 09/07/2011, 14:44 | Сообщение # 294 |
повар
| НАТАЛОЧКО! З днем народження щиро вітаю, Щастя і здоров'я я Тобі бажаю, Хай сміється доля ,як калина в лузі, Нехай будуть поруч добрі, вірні друзі. Нехай Тебе щастя, як дощ обливає, Нехай Тебе радість завжди зустрічає, Нехай Тебе любить хто милий душі, Цього я бажаю Тобі від душі.
Мене звати Тетяна
|
| |
| |
| Antalia | Дата: Субота, 09/07/2011, 15:04 | Сообщение # 295 |
|
ніхто
| НАТАЛОЧКО!!!
Бажаю, щоб в Тебе було все, що не купується за гроші і багато грошей, щоб купити все решта! Будь завжди впевненою в собі, гарною, щасливою і закоханою!!!
|
| |
| |
| Talochka | Дата: Вівторок, 12/07/2011, 12:30 | Сообщение # 296 |
шеф-повар
| stina, Наталонька, Улянка, zoo, Antalia, величезне спасибі вам від усього серця! Які теплі, приємні, гарні побажання!!! У мене просто слів немає!
Доступно тільки для користувачів
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
Сообщение отредактировал Talochka - Вівторок, 12/07/2011, 12:40 |
| |
| |
| ir71 | Дата: Середа, 13/07/2011, 21:23 | Сообщение # 297 |
адмін
| Наталочко!Прошу вибачення що вітаю тебе із запізненням.Просто немала звязку у Карпатах.То ж вітаю тебе з Днем Народження!!!!
Року не будемо ми рахувати: Нехай двадцять п'ять иль тридцять п'ять Завжди ти виглядаєш на "п'ять", Таких красунь пошукати! Всьому задоволена ти в долі: Ми тільки можемо побажати І далі так тримати! І будь ти вічно весела, І, як сьогодні, хороша, І навіть в скромний ювілей Щасливіша за всіх людей. Тебе привітати ми поспішаємо І побажати хочемо Того, про що в мріях сміла, Чого ти так довго чекала!
|
| |
| | |
| Леся | Дата: П`ятниця, 15/07/2011, 13:58 | Сообщение # 299 |
найкращі кондитери
| Дорога Марянко!!!!!!!!!!!!!! (masik) Прийми найщиріші вітання з днем народження. Ми тобі бажаєм не мінятись, Завжди такою залишатись. І ще щоб довго, літ до ста, Була душею молода! Ще зичим жити у любові, Купатись в радості й здоров'ї, А також успіху й грошей, І щоб усе було о'кей! А на закінчення бажаєм, Щоб все життя здавалось раєм, І хай багато довгих літ Тобі дарує щедро світ!
Сообщение отредактировал Леся - П`ятниця, 15/07/2011, 14:00 |
| |
| |
| masik | Дата: П`ятниця, 15/07/2011, 14:17 | Сообщение # 300 |
|
шеф-повар
| Леся, велике дякуюююююю!!!
|
| |
| |
|