|
Вітання
| |
| ir71 | Дата: Четвер, 27/10/2011, 19:50 | Сообщение # 451 |
адмін
Статус: Offline
| Олюня,наша Оля дорога!!!!!
Вітаю тебе з Днем народження!!!!
Бажаю щастя і добра, Друзів хороших і тепла, Щасливих днів, блаженних снів, Великих сподівань, хмільних бенкетів, Сміятися, пісні співати, любити, Життя як казку прожити!
Тебе ми цінуємо, поважаємо, В тобі впевнені завжди І з днем народження вітаємо, Бажаємо щастя на роки.
:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
|
| |
| |
| цукеро4ка | Дата: Четвер, 27/10/2011, 20:02 | Сообщение # 452 |
|
Віват кухар!!!
| ДОРОГА ОЛЯ. Хай ладиться скрізь: на роботі, в родині, Щоб радісний настрій у серці не згас, Все світле, гарне, що треба людині, Нехай неодмінно приходить до Вас! Хай щастя приходить і ллється рікою, Хай горе обходить завжди стороною, Хай доля дарує Вам довгі літа, А в серці завжди хай живе доброта!
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
| |
| |
| Леся | Дата: Четвер, 27/10/2011, 20:34 | Сообщение # 453 |
найкращі кондитери
| Олечко!!! Вітаю Вас з Днем Народження!!! Щоб Ваще здоров’я, як кремінь було, Щоб щастя сімейне його берегло, Щоб радість завжди була на порозі, А лихо в далекій і вічній дорозі. Хай поруч з Вами Ангел Ваш летить, Убереже Вас від біди повсюди, Нехай несе Вам радість кожна мить, І благодать Господня з Вами буде.
Сообщение отредактировал Леся - Четвер, 27/10/2011, 20:36 |
| |
| |
| LILEJA | Дата: Четвер, 27/10/2011, 20:47 | Сообщение # 454 |
шеф-повар
| Оля! Щиро вітаю з святом!
З роси, з води, на добру сотню літ Бажаю щастя, благ земних по вінця! Здоров'я ще міцного, мов граніт, Щоб теплих весен сонячне проміння В душі будило ніжні почуття, Щоб не торкалась скронь зими пороша, Щоб Ви пройшли через усе життя Така, як є - привітна і хороша!
|
| |
| |
| Оля | Дата: Четвер, 27/10/2011, 20:53 | Сообщение # 455 |
|
Віват кухар!!!
| Дівчатка, я вам дуже дякую!
Я знаю, що я, свиня, не завжди вітаю вас кожну з цим особистим святом. Часом забіжу на коротко, то тільки рецепти маю час швиденько перечитати.
|
| |
| |
| оксанка | Дата: Четвер, 27/10/2011, 21:27 | Сообщение # 456 |
найкращі кондитери
| Олю, Олечко наше сонечко!!!
Приєднуюся до привітань,бажаю здоров’я, жіночого щастя,поваги і любові від найрідніших Напевне слів таких ніхто ще й не придумав, Щоб в словах тих вмістити все про вас: Ви – порядність, доброта і скромність. Ми дуже цінуємо і любим вас.
Сообщение отредактировал оксанка - Четвер, 27/10/2011, 21:28 |
| |
| |
| Pocя | Дата: Четвер, 27/10/2011, 21:41 | Сообщение # 457 |
шеф-повар
| Олечко!!!!! Прийми і мої найщиріші вітання з Днем народження!!!!!
Нехай рікою щастя ллється, В родині гарно все ведеться, Нехай душа не знає болю На довгий вік і світлу долю. І ще здоров’я щиро зичим, Кохання, квітів і краси, І літ щасливих до сторіччя, Усіх гараздів з роси й води.
Сообщение отредактировал Pocя - Четвер, 27/10/2011, 21:42 |
| |
| |
| Antalia | Дата: П`ятниця, 28/10/2011, 08:39 | Сообщение # 458 |
|
ніхто
| Вітаю з Днем народження, бажаю бути завжди в хорошому настрої, вірити в свої сили, прагнути до втілення своїх мрій в реальність. Бажаю здоров’я, кохання, щастя, вірних друзів, успіхів в особистому житті!
|
| |
| |
| Antalia | Дата: П`ятниця, 28/10/2011, 09:09 | Сообщение # 459 |
|
ніхто
|
|
| |
| |
| мамця | Дата: П`ятниця, 28/10/2011, 09:18 | Сообщение # 460 |
|
шеф-повар
| Красуня! Бджілка-трудівниця! Талант і досвід! Шарм і стиль! Кохання чистого криниця! Тобі - вітання звідусіль! Хвала і шана! Хай лунають Найкращі здравиці добра. Хай розквітає рушниками Щаслива доленька твоя! Квітує доля в вишиванках, Всміхається на скатерках Як поле,оживає зранку, У золотих твоїх руках! Ти - всім взірець! Ти - берегиня! Ти - мати! Жінка! Ти - життя! Ти вірна дочка України! Народу світле майбуття! Талановита! неповторна! Твоя душа- безмежний світ! Таланту джерело бездонне! Тобі бажаю довгих літ! Квітуй! Твори! Щоб все до пари! З тобою Божа благодать! З роси,води тобі,Іринко, Я хочу щастя побажать!!!
Оксана Я.
|
| |
| |
| masik | Дата: П`ятниця, 28/10/2011, 09:36 | Сообщение # 461 |
|
шеф-повар
| З днем народження вітаю, Від всього серця я бажаю Щастя, радості, добра, Здоров’я, успіхів, тепла, Благополуччя та достатку, Щоб справи всі були в порядку. Хай посміхається життя, Та буде кращим майбуття. Дорога наша Іра всього-всього найкращого.
Сообщение отредактировал masik - П`ятниця, 28/10/2011, 09:38 |
| |
| |
| Оля | Дата: П`ятниця, 28/10/2011, 09:57 | Сообщение # 462 |
|
Віват кухар!!!
| Оксанко, Рося, Аню! Величезне вам дякую за привітання. А Аня то взагалі - талант! Мені вперше відкрилася Аню твоя робота, що ти зробила для Іри. Раніше я читала, що дівчата тебе хвалили, але нічого не бачила. Ти - супер!
Сообщение отредактировал Оля - П`ятниця, 28/10/2011, 09:57 |
| |
| |
| Оля | Дата: П`ятниця, 28/10/2011, 10:01 | Сообщение # 463 |
|
Віват кухар!!!
| Ірусечко, наша бджілко-трудівнице, з Днем Народження тебе! Всього тобі самого-самого! А найголовніше, щоби чоловік любив і діти, щоб радували! 
|
| |
| |
| Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 28/10/2011, 10:29 | Сообщение # 464 |
найкращі кондитери
| ОЛЯ!!!! Вітаю з днем народження і бажаю щоб все задумане а також те що побажали збулося!!! 
Сообщение отредактировал Зоряна9810 - П`ятниця, 28/10/2011, 10:32 |
| |
| |
| Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 28/10/2011, 10:35 | Сообщение # 465 |
найкращі кондитери
| Іро Ірочко Іруся!!!!! Наша мила і люба, найкраща у світі, Бажаємо щастя, даруємо квіти. Щоб сонце і зорі плекали тепло, І щоб завжди здоров’я у тебе було. Щоб смутку не знала, ми просимо долі, Добра тобі й радості, рідна, доволі. Бо людям для щастя багато не треба – Сімейного затишку й мирного неба. 
|
| |
| |
|