|
Вітання
| |
| ir71 | Дата: П`ятниця, 28/10/2011, 12:26 | Сообщение # 466 |
адмін
Статус: Offline
| ВАУ!!!Як приємно зайти на свій рідний сайт де на тебе посипалися привітаня та побажання!Всім гарно дякую!
І окреме ДЯКУЮ нашому оператору!!!Аню,ти як завжди вмієш вразити до глибини душі!!!!
|
| |
| |
| Леся | Дата: П`ятниця, 28/10/2011, 12:35 | Сообщение # 467 |
найкращі кондитери
| Ірусечко наша дорогенька!!!! З днем народження вітаємо щиро нині, Здоров'я, радості бажаємо сповна. Нехай любов Тобі дарують, як богині, А чаша щастя хай не має дна. Будь завжди весела, привітна і щира, Будь трішечки горда й весняно красива. Візьми собі в подруги чесність і ніжність, Чекай в нагороду одержати вірність. Окрасою серця хай буде кохання І сповняться всі Твої мрії й бажання!
Кружляє листя у танку осіннім, Дерева у вогні палкім горять. В цей день зібрались ваші друзі й рідні Із Днем народження вас щиро привітать. Прийміть же і від мене щирі побажання, Здоров’я й щастя в цей святковий день. Нехай моє прилине привітання До вас на крилах весняних пісень. Бажаю вам, щоб доля дарувала В осіннім сонці весняне тепло, Щоб ваша молода душа співала, А для печалі місця не було. Хай серце ваше завжди щедрим буде І широко відкритим для людей, Хай молодеча сила сповнить груди, Додасть наснаги і нових ідей. Бажаю вам, щоб кожне починання Було успішно втілене в життя, Нехай людська повага і визнання Крокують поруч з вами в майбуття. Любові вам і злагоди в родині, Не знати горя, смутку і біди, Хай прибуває щедро вам щоднини Із сонця й вітру, із роси й води.  
Сообщение отредактировал Леся - П`ятниця, 28/10/2011, 12:36 |
| |
| |
| Улянка | Дата: П`ятниця, 28/10/2011, 12:42 | Сообщение # 468 |
|
Віват кухар!!!
| Олічка!!! Вітаю ВАС з Днем народження!!! Бажаю здоров"ячка, щастя, радості і всього самого найкращого!!!
s
|
| |
| |
| Улянка | Дата: П`ятниця, 28/10/2011, 12:49 | Сообщение # 469 |
|
Віват кухар!!!
| ІРОЧКО!!! Вітаю тебе з ювілеєм! Бажаю, щоб твій шлях був чистий і ясний, як сонце, прозорий та світлий, як небо, щоб на ньому завжди цвіли червоні троянди кохання, білі лілії вірності та зелені гілочки надії, щоб щастя і радість супроводжували тебе в житті, а океан здоров\'я завжди тебе омивав, а поруч нехай крокують вірні друзі і просто хороші люди!
s
|
| |
| |
| Pavluk | Дата: П`ятниця, 28/10/2011, 13:10 | Сообщение # 470 |
|
шеф-повар
| Ірочко я приєднуюся до всіх вище сказаних привітань!!! Нехай волошками цвітуть літа прекрасні, Нехай здійсняться тисячі бажань, Щоб доля дарувала тільки щастя, Ні грама бід, ні капельки страждань. Життя хай квітне, мов вишневий сад, І кожен день усміхнено радіє, А доля подарує зорепад Здоров'я, миру, успіхів надії Усмішок глибоких, як дно океану, Й міцного кохання - без меж і обману.
|
| |
| |
| kcюшka | Дата: П`ятниця, 28/10/2011, 13:15 | Сообщение # 471 |
шеф-повар
| ir71, Я приєднююсь до всіх вище сказаних привітань. Всього вам найкращого.
Сообщение отредактировал vovk - П`ятниця, 28/10/2011, 13:18 |
| |
| |
| ромашка | Дата: П`ятниця, 28/10/2011, 13:38 | Сообщение # 472 |
шеф-повар
| Iрочко, з днем народження!!! На незбагненному цім світі, Де на долоні все, як є - Вам День народження привітно Сьогодні руку подає. В цей день Вас щиро привітають Колеги, друзі і рідня. Здоров'я, щастя побажають І море радості щодня. А від мене прийміть дарунок: Троянди у рясній росі, Палкого сонця поцілунок, Весну у всій своїй красі. До Вас хай сила вітру лине На журавлиному крилі. Хай в Вас живуть душа дитини І мудрість Матінки-Землі. Нехай Вас завжди в теплім домі Чекають люблячі серця. Бажаю Вам не знати втоми Доводить справи до кінця. А щоб чудове Ваше свято В душі лишило добрий слід, Прийміть від мене цю присвяту Й живіть, як мінімум, - сто літ.
|
| |
| |
| Наталонька | Дата: П`ятниця, 28/10/2011, 14:05 | Сообщение # 473 |
|
шеф-повар
| Ірина приймінь і мої привітання з ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ,
Бажаю Вам міцного здоровя, сімейного щасття. Щоб Ваші мрії втілювалися в життя. Творчої наснаги, та позитивних емоції. І ще багато багато років життя. ЗІ СВЯТОМ!!!!
|
| |
| |
| Наталія | Дата: П`ятниця, 28/10/2011, 14:22 | Сообщение # 474 |
Віват кухар!!!
| Дорога наша Ірусю!!!!! Зірка небесна яскраво світила, Гарну новину нам сповістила, Що цієї світлої, доброї днини В нашої ІРИНКИ нині уроднини! Від усього серця тобі даруєм Букет найкращих побажань Піднести їх нам любо, До 100 живи без хорувань І правнуків веди до шлюбу. А ще бажаємо ми тобі Щоб холод в душу не закрався, Щоб в серце смуток не прийшов, І щоб ніхто не здогадався, Яким вже рік тобі пішов. 
|
| |
| |
| Pocя | Дата: П`ятниця, 28/10/2011, 14:55 | Сообщение # 475 |
шеф-повар
| Дорога наша Іруся!!!!! Дозволь і мені привітати Тебе з святом,з маленьким ювілеєм!!! Бажаю Тобі в першу чергу міцного-міцного здоровя.кулінарних і творчих успіхів, багато нових ідей!!! Будь самої веселою і щасливою, Доброю, ніжною і красивою Будь самої уважною, коханою, Простою, чарівною, неповторною, І доброю, і суворою, і слабкою, і сильною! Хай збудеться все, що Ти хочеш сама. Любові Тобі, віри, надії, добра! 
Сообщение отредактировал Pocя - П`ятниця, 28/10/2011, 14:57 |
| |
| |
| ir71 | Дата: П`ятниця, 28/10/2011, 15:21 | Сообщение # 476 |
адмін
| Лесю, таке велике привітання і напевно всі квіти у Франківську скупила.ДЯКУЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!
vovk,Оксанко, Pavluk, Таню та Улянко,ви для мене познаходили найкращі відкритки нету.Я вам щиро дякую!
ромашка, Світлано привітання просто чарівне!!!Дякую!!!
Наталонька, знаю що від щирого серця,за тобі дуже вдячна!
Наталія, які квіти,шампанське і чарівне створіння..невже це все мені?Вельми вдячна за вітання і гарні картинки!
Pocя, Нелю,прочитала і мороз по шкірі пробіг...дякую за щирі слова,за приємні вітання!!!!!
Любі мої я всім від усього серця дякую!Дякую що ви сюди прийшли,що ви тут зі мною і що самі створюєте чудову атмосферу свята!!!
|
| |
| |
| оксанка | Дата: П`ятниця, 28/10/2011, 16:22 | Сообщение # 477 |
найкращі кондитери
| Ну і я на многая літа владико!!!!
Іринко наша люба!!!
Вітаю, вітаю,вітаю...Всього Тобі найкращого, здоров’я Тобі і всім Твоїм рідненьким, терпіння,творчих злетів!!!! Багатих, порядних клієнтів!!!А головне залишайся такою як Ти є...Сподіваюсь, що все це стане запорукою вдачі та радості Твого життя.Нехай це банально, але дуже важливо! Спасибі тобі, що ти в нас є! Ну і за українським звичаєм МНОГАЯ і БЛАГАЯ ЛІТА!!!
Сообщение отредактировал оксанка - П`ятниця, 28/10/2011, 16:29 |
| |
| |
| stina | Дата: П`ятниця, 28/10/2011, 16:56 | Сообщение # 478 |
|
Віват кухар!!!
| ДОРОГА ІРУСЯ!!! Хай доля намітить ще років багато, Відпустить здоров’я міцного й добра. Хай повниться ласкою рідная хата Й багато в ній буде любові й тепла. Хай радість заповнює кожну годину. Від горя хоронить молитва свята. Хай легкою буде життєва стежина, На многі й благії літа.
Мене звати Людмила!
|
| |
| | |
| Оленка14 | Дата: П`ятниця, 28/10/2011, 18:19 | Сообщение # 480 |
|
шеф-повар
| Дорога Ірочко! Від усієї душі вітаю з ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ! День народження раз на рік Переступить твій поріг, Хай до Тебе завітає З тим чим серце забажає, Хай прийдуть до тебе в хату Щастя й радості багато І здоров’я цілий міх Покладуть на твій поріг.
|
| |
| |
|