|
Вітання
| |
| kcюшka | Дата: Вівторок, 15/11/2011, 12:47 | Сообщение # 496 |
шеф-повар
Статус: Offline
| КСЮША, з днем нарооооооджееееееення!!!!!!!!!!!
|
| |
| |
| Antalia | Дата: Вівторок, 15/11/2011, 12:51 | Сообщение # 497 |
|
ніхто
| КСЮША!!! Вітаю тебе з днем народження! Бажаю щоб руки боліли від подарунків, Губи від поцілунків, ноги від танців, А тіло від коханців! Нехай у твоєму житті буде побільше того, За що варто випити, І як найменше того, від чого можна напитися!
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Вівторок, 15/11/2011, 12:56 | Сообщение # 498 |
адмін
| Оксано(Ксюша!) Без зайвих слів, без зайвих фраз, З глибоким почуттям поваги Дозвольте нам привітати Вас У день світлий Вашого дня народження. Що побажати Вам у цей день, Яких же благ, якого щастя? Щоб ніколи не сумувати, Не знати хвороби і нещастя. Щоб Ви не знали ніколи Ні прикростей, ні печалі, Щоб товариші, друзі З посмішкою усюди Вас зустрічали.
|
| |
| |
| Наталія | Дата: Вівторок, 15/11/2011, 13:23 | Сообщение # 499 |
Віват кухар!!!
| Antalia, Дуже дякую , Анічка, за чудове привітання і шикарний букет!!!!!
|
| |
| |
| мамця | Дата: Вівторок, 15/11/2011, 13:36 | Сообщение # 500 |
|
шеф-повар
| Оксано! З Днем народження вітаю, Від всього серця я бажаю Щастя, радості, добра Здоровя, успіхів, тепла, Благополуччя та достатку щоб справи всі були в порядку. Хай посміхається життя та буде кращим майбуття
Оксана Я.
Сообщение отредактировал мамця - Вівторок, 15/11/2011, 13:38 |
| |
| |
| Наталія | Дата: Вівторок, 15/11/2011, 13:45 | Сообщение # 501 |
Віват кухар!!!
| КСЮША!!!! Вітаю з Днем Варення !!!! Незабутніх вражень, щасливих подій, Здійснення задумів втілення мрій! Хай прекрасним цвітом шлях життя рясніє, Справджуються завжди заповітні мрії. Хай палають в серці почуття високі, А доля дарує повні щастям роки. Мало того що ми майже сусіди, то ще й народилися в один день
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Вівторок, 15/11/2011, 14:51 | Сообщение # 502 |
адмін
| Наталочко,Наталія,Натуся!!!
Я від усієї душі вітаю тебе з Днем народження!!!!
З Днем народження вітаєм! І Тобі ми побажаєм: Щастя, радості, кохання Щоб здійснились всі бажання, Миру, ніжності, добра І щоби здоровою була. Щоб цвіла, мов квітка на весні Гарним, пишним цвітом А в душі щоби було Тепле, сонячне літо. Побажаєм ми удачі Й щасливої долі На Канарах зо дві дачі І грошей доволі. Щоб в житті могла здолати Височезні гори І щоб раз у рік відпочивала На Червонім морі. З Днем народження!!!
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Вівторок, 15/11/2011, 14:52 | Сообщение # 503 |
адмін
| Quote (Наталія) то ще й народилися в один день Наталочко,прошу вибачення що я така неуважна
|
| |
| |
| Леся | Дата: Вівторок, 15/11/2011, 15:11 | Сообщение # 504 |
найкращі кондитери
| Наталія І Оксанко! Вітаю вас з Днем Народження!!! Нехай весна дарує квіти, А тепле літечко хай щастя принесе. Гаряча осінь хай навчить любити, Зима хай заморозить все лихе!!!
|
| |
| |
| Pavluk | Дата: Вівторок, 15/11/2011, 15:12 | Сообщение # 505 |
|
шеф-повар
| Ксюша вітаю тебе з Днем Народження!!!!!!!!!!!!!! З днем чудовим я вітаю Та від серденька бажаю Щоб свята бували часті Щедрі, пишні та прекрасні Спокій в серці хай панує, Втіху й злагоду дарує Щиро душа хай співає Кожна мить нехай надихає.
Наталія
З роси, з води, на добру сотню літ бажаю щастя, благ земних по вінця! Здоров'я ще міцного, мов граніт, Щоб теплих весен сонячне проміння в душі будило ніжні почуття, щоб не торкалась скронь зими пороша, щоб ти пройшла через усе життя така, як є - привітна і хороша!
|
| |
| |
| Pocя | Дата: Вівторок, 15/11/2011, 16:00 | Сообщение # 506 |
шеф-повар
| Оксанко!!! Щиро вітаю Тебе з Днем народження!!!!
Нехай у житті буде все прекрасно! Витончено! Солодко! Ніжно! Пристрасно! Блискуче! Яскраво! Фантастично! Красиво! Модно і практично! Безтурботно! Смачно! Апетитно! Надзвичайно! Колоритно! Вдало! Просто! Бездоганно! І з задоволенням, звичайно!
Наталочко!!!! Прийми і мої найщиріші вітання з Твоїм святом!!! Щоб завжди хотілось, моглось і творилось. Щоб добре жилось та в усьому щастилось. Щоб тільки любилось, сміялось, раділось. Щоб щастя родилось, росло, веселилось.. Життя щоб цікаве повік не скінчилось. Щасливим коханням довічно живилось. Щоб легко було, все що треба з’явилось. Щоб добре здоров’я нікуди не ділось. Щоб славою знатною все освятилось. Щоб мудрість була і все нею вершилось. Щоб тільки на цьому все в тебе рядилось. Ніколи, ніде і ніяк не змінилось.
Сообщение отредактировал Pocя - Вівторок, 15/11/2011, 16:00 |
| |
| |
| Ira | Дата: Вівторок, 15/11/2011, 18:20 | Сообщение # 507 |
|
найкращі кондитери
| НАТАЛЮ!!!!!!!!!! Нехай волошками цвітуть літа прекрасні, Нехай здійсняться тисячі бажань, Щоб доля дарувала тільки щастя, Ні грама бід, ні капельки страждань. Життя хай квітне, мов вишневий сад, І кожен день усміхнено радіє, А доля подарує зорепад Здоров'я, миру, успіхів надії Усмішок глибоких, як дно океану, Й міцного кохання - без меж і обману.
З Днем народження!(F)
Сообщение отредактировал Ira - Вівторок, 15/11/2011, 18:22 |
| |
| |
| Ira | Дата: Вівторок, 15/11/2011, 18:25 | Сообщение # 508 |
|
найкращі кондитери
| ОКСАНО!!!!!!!!! Ти вір в життя і будь собою. Хай час летить собі, а ти, Як сонце ранньою весною, Цвіти промінням золотим. І хай в очах твоїх відкритих Нестримна молодість буя, І хай несе тебе по світу Життя бурхлива течія. І завжди ангел-хоронитель Тебе боронить від біди, Ти просто вмій життю радіти Й по ньому з усмішкою йди !
З Днем народження !!!!!!
|
| |
| |
| LILEJA | Дата: Вівторок, 15/11/2011, 19:12 | Сообщение # 509 |
шеф-повар
| КСЮША І НАТАЛІЯ!!! Щиро вітаю Вас з Днем народження!!!
Хай врода не міняється з літами, Хай біди стороною обминають, Від усмішки уста Ваші засяють, А новий день хай радість принесе, Намріяне збувається усе.
Літа біжать своєю стежкою, Але нехай ніколи не мина Велика радість, що цвіте мережкою, І доля чиста, радісна, ясна.
Бажаю кохання, успіху, втіхи, Щоб слози блищали тільки від сміху. У посмішці щастя і радість вітились, А всі побажання щоби здійснились! З днем народження !
|
| |
| |
| masik | Дата: Вівторок, 15/11/2011, 19:47 | Сообщение # 510 |
|
шеф-повар
| НАТАЛІЯ І ОКСАНА і я приєднуюсь до всіх побажань Незабутніх вражень, щасливих подій, Здійснення задумів, втілення мрій! Хай прекрасним цвітом шлях життя рясніє, Справджуються завжди заповітні мрії. Хай палають в серці почуття високі, А доля дарує повні щастям роки.
Сообщение отредактировал masik - Вівторок, 15/11/2011, 19:52 |
| |
| |
|