|
Вітання
| |
| Улянка | Дата: Неділя, 27/11/2011, 23:56 | Сообщение # 541 |
|
Віват кухар!!!
Статус: Offline
| stina, оксанка, цукеро4ка, kcюшka, LILEJA, Леся, канарка, Pocя, ir71, Зоряна9810, Antalia,дорогі дівчатонька, дуже дякую за такі гарні та щирі привітання!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
s
|
| |
| |
| Наталонька | Дата: Понеділок, 28/11/2011, 01:50 | Сообщение # 542 |
|
шеф-повар
| Улянка, вітаю тебе зі святом. Щастя тобі великого, здоровя міцного, сімейного благополуччя, і здійснення всіх мрій. (Вибач за запізнення)
|
| |
| |
| Ira | Дата: Понеділок, 28/11/2011, 23:50 | Сообщение # 543 |
|
найкращі кондитери
| І приєднуюся до всіх вище згаданих вітань, вибач що з запізненям!! Улянко!!!!! Нехай волошками цвітуть літа прекрасні, Нехай здійсняться тисячі бажань, Щоб доля дарувала тільки щастя, Ні грама бід, ні капельки страждань. Життя хай квітне, мов вишневий сад, І кожен день усміхнено радіє, А доля подарує зорепад Здоров'я, миру, успіхів надії Усмішок глибоких, як дно океану, Й міцного кохання - без меж і обману.
З Днем народження!(F)
Сообщение отредактировал Ira - Понеділок, 28/11/2011, 23:51 |
| |
| |
| Poetka | Дата: Вівторок, 29/11/2011, 10:39 | Сообщение # 544 |
шеф-повар
| Улянка,хоч із запізненням,але вітаю,всього,всього якнайкращого і позитивоно,здоров"я і многая літ...
Я ОЛЯ!
Сообщение отредактировал Poetka - Вівторок, 29/11/2011, 10:40 |
| |
| |
| Улянка | Дата: Вівторок, 29/11/2011, 22:29 | Сообщение # 545 |
|
Віват кухар!!!
| Poetka, Ira, Наталонька, ДУЖЕ ВАМ ДЯКУЮ!!!
s
|
| |
| |
| оксанка | Дата: Середа, 30/11/2011, 02:14 | Сообщение # 546 |
найкращі кондитери
| Лесуню!!!
Від щирого серця вітаю Тебе з Твоїм мааааааааааааааленьким ювілейчиком!!! Спинити час ніхто не взмозі І грає ліс, і квітне сад На Твоїй сонячнім порозі З’явилось мудрих .......... Твій ювілей – поважна дата Про це нагадувать не слід, А краще щиро побажати Здоров’я, щастя й довгих літ. Щоб завжди Ти жила у мирі У колі рідної сім’ї, Хай пісні веселі й щирі Тобі співають солов’ї.
|
| |
| |
| Antalia | Дата: Середа, 30/11/2011, 02:51 | Сообщение # 547 |
|
ніхто
| ЛЕСУНЕЧКО, ВІТАЮ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!!!!!
|
| |
| |
| LILEJA | Дата: Середа, 30/11/2011, 03:31 | Сообщение # 548 |
шеф-повар
| Дорога Леся!!! Щиро вітаю з Днем народження!!!
День сьогодні-особливий день! І коли щороку він приходить, Серце, наче сповнене пісень, Світ,здається, сповнений мелодій. Хай ніколи у твоїх очах чиста й світла радість не згасає, Щоб не було горя навіть в снах, Хай Господь здоров"я посилає. Мати Божа хай благословить, Хай Спаситель буде все з тобою. Хай в житті твоїм він кожну мить обдарує ласкою святою... Береже від болю і біди,посилає щастя й долю світлу, Щоб життя прекрасне назавжди ніжною трояндою розквітло...
Сообщение отредактировал LILEJA - Середа, 30/11/2011, 03:32 |
| |
| |
| Ira | Дата: Середа, 30/11/2011, 11:15 | Сообщение # 549 |
|
найкращі кондитери
| ЛЕСУНЯ!!!!!!!!!!!!! З Днем народження тебе!!!!!!!!!!!! За роком рік життя невпинно лине, Дарує весен веселковий час У цю прекрасну ювілейну днину Вітання щирі ти прийми від нас. Хай доля тобі шле добро і щастя, Міцне здоров'я,море благ земних, А щедрі дні,мов рушники квітчасті, Нехай ще довго стеляться до ніг. Хай в житті твоїм щастя квітує Веснянково-іскристим розмаєм, БОГ ласкавий хай радість дарує І здоров'я міцне посилає. Хай пісня з уст Твоїх часто лунає, Хай БОГ у житті Тобі все помагає. Хай лік роками ведуть зозулі Ще довго-довго на землі, Нехай Тебе всі біди обминають, Щоб хліб свіженький був все на столі.
|
| |
| |
| Зоряна9810 | Дата: Середа, 30/11/2011, 11:28 | Сообщение # 550 |
найкращі кондитери
| Леся, Лесінька, Лесуня!!!!!!! З днем народження вітаю щиро нині, Здоров'я, радості бажаю я сповна. Нехай любов Тобі дарують, як богині, А чаша щастя хай не має дна. Будь завжди весела, привітна і щира, Будь трішечки горда й весняно красива. Візьми собі в подруги чесність і ніжність, Чекай в нагороду одержати вірність. Окрасою серця хай буде кохання І сповняться всі Твої мрії й бажання!
Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Середа, 30/11/2011, 11:29 |
| |
| |
| ir71 | Дата: Середа, 30/11/2011, 11:31 | Сообщение # 551 |
адмін
| Леся,Лесюня,наша Лесунечко!!!! Живи рідна довго-довго І не рахуй свої роки, Хай щастя, радість і здоров'я Тебе супроводжують завжди! Не важливо, скільки років тобі сьогодні, Адже більше буде все одно. Бажаємо щастя, доброго здоров'я, І самого прекрасного, що в житті нам дано!
|
| |
| |
| stina | Дата: Середа, 30/11/2011, 11:43 | Сообщение # 552 |
|
Віват кухар!!!
| Леся! Прийміть мої найщиріші вітання з Днем народження! Від усього серця бажаю Вам міцного здоров’я та життєвої наснаги, професійних успіхів та особистих творчих досягнень, сімейного щастя, злагоди та добробуту у Вашій оселі! Нехай здійсняться усі заповітні мрії, а будь-які повороти долі завжди відкривають лише нові обрії майбутніх перспектив! Щастя Вам, радості, добра і благополуччя!
Мене звати Людмила!
|
| |
| |
| masik | Дата: Середа, 30/11/2011, 12:04 | Сообщение # 553 |
|
шеф-повар
| Догога Леся і я приєднуюсь до всіх побажань Тортів,яблучок,суничок, Солоденько життя, Щоб завжди на твоєму личку, Цвітла радість і краса!
Сообщение отредактировал masik - Середа, 30/11/2011, 12:05 |
| |
| |
| цукеро4ка | Дата: Середа, 30/11/2011, 12:06 | Сообщение # 554 |
|
Віват кухар!!!
| ДОРОГА ЛЕСЬКА,ЛЕСУНЬКА! [/color]З Днем Народження вітаєм, І бажаємо тобі Будь щаслива ти безкрайньо[color=red] ТИ найкраща на землі! ! ! Ще ми хочем побажати Щоб в нелегкому житті Всі ті труднощі долати, що у тебе на путі Молодість твоя хай не проходе А разом з нею радість, доброта Хай вічним гостем в твоїм домі буде І затишок, і мир, і теплота Також бажаєм щастя і здоров’я І усмішок, бадьорості та сил Щоб ти завжди була найкраща в світі Щоб ти була щасливою завжди.
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
Сообщение отредактировал цукеро4ка - Середа, 30/11/2011, 12:09 |
| |
| |
| канарка | Дата: Середа, 30/11/2011, 12:10 | Сообщение # 555 |
|
кулінар
| Лесю і я хочу привітати Вас з святом.
Цей день має чарівне походження, Бо сьогодні твоє день народження, Бажаю,щоб Сонце тебе зігрівало, Люди - усмішку тобі дарували, Природа здоров'я тобі піднесла, А ластівка щастя мішок принесла! А ще романтики дружби, кохання! Прийми же від мене усі ці вітання! Я знаю цей день чарівний, не звичайний, Тож нині здійсняться всі побажання!!!
|
| |
| |
|