|
Вітання
| |
| Зоряна9810 | Дата: Неділя, 18/12/2011, 15:05 | Сообщение # 571 |
найкращі кондитери
Статус: Offline
| А Н Ю Т К А ! ! ! ВІТАЮ!!!!
|
| |
| |
| оксанка | Дата: Неділя, 18/12/2011, 19:48 | Сообщение # 572 |
найкращі кондитери
| Дорогенька моя Анічка!!!! Прийми щиросердечні вітання з нагоди дня народження! Твій оптимізм і велике почуття гумору забезпечують Тобі повагу серед нас. Я направду пишаюся тим, що мені випала можливість бути з Тобою заочно знайомою. Нехай доля шле Тобі щастя, міцне здоров"я та достаток. Нехай тепло і затишок родинної оселі надійно захищає Тебе від негараздів, а в майбутньому на Тебе нехай чекає ще багато корисних справа і земних радощів.Живи довго в благополуччі.
За Тебе ,жінку чарівної краси, щоб Ти такою зоставалась. Хай плаче той ,кому Ти не дісталась відсохне в того , що Тебе не захотів Нехай Господь продовжить вік. Нехай Тебе кохає чоловік , якщо не свій ,то хай чужий- в природі є закон такий- нектар не може пропадати, як гарно просять ,треба дати
$IMAGE1$ 
Сообщение отредактировал оксанка - Неділя, 18/12/2011, 19:50 |
| |
| |
| Леся | Дата: Неділя, 18/12/2011, 19:49 | Сообщение # 573 |
найкращі кондитери
| Анютка,вітаю тебе ,наше сонечко,з Днем народження!!!
Сообщение отредактировал Леся - Неділя, 18/12/2011, 20:05 |
| |
| |
| LILEJA | Дата: Неділя, 18/12/2011, 20:38 | Сообщение # 574 |
шеф-повар
| Аня! Від усього серця вітаю з Днем народження!!!!!
Хай стане дійсністю все те, Що сном і мрією здавалось, Щоб радість прикрашала дім, А серце щастям наповнялось. Хай життя у Вас буде, Як чудова та казка - Легка, щаслива, ніжна й прекрасна!
|
| |
| |
| Ксюша | Дата: Неділя, 18/12/2011, 21:22 | Сообщение # 575 |
найкращі кондитери
| АНЯ Я теж приєднуюся до всіх привітань.Щастя здоров"я. "ЧЕБУРАШКА"
ПУСТЬ БЕГУТ НАШИ ГОДЫ НЕ СТРАШНЫ НАМ НЕВЗГОДЫ ВСЕ РАВНО ХВОСТ МЫ ДЕРЖИМ ТРУБОЙ! ХОРОШО НАМ ВСЕМ ВМЕСТЕ, ЛЮБИМ ТАНЦЫ И ПЕСНИ, ВСЕМ НАМ НРАВИТСЯ ОТДЫХ ТАКОЙ!
ПРИПЕВ: МЫ ИГРАЕМ НА ГАРМОШКЕ У СИДЯЩИХ НА ВИДУ, ОТМЕЧАЕМ ДЕНЬ РОЖДЕНЬЯ ТОЛЬКО РАЗ В ГОДУ.
К ЧЕРТУ КАМНИ И ПОЧКИ И БЕССОННЫЕ НОЧКИ, ДИАТЕЗ, ДИАБЕТ И ГАСТРИТ НЕ ЗАРОЕМСЯ В НОРЫ РАЗГРОМИМ ВСЕ ЗАПОРЫ ПОБЕДИМ МЫ ХОНДРОЗ И НЕФРИТ.
ПРИПЕВ:
МЫ ИГРАЕМ НА ГАРМОШКЕ У СИДЯЩИХ НА ВИДУ, ОТМЕЧАЕМ ДЕНЬ РОЖДЕНЬЯ ТОЛЬКО РАЗ В ГОДУ.
ЛЮБИМ ВКУСНО ПОКУШАТЬ АНЕКДОТЫ ПОСЛУШАТЬ В САМЫЙ ДАЛЬНИЙ ГОТОВЫ МЫ ПУТЬ НАПЛЕВАТЬ НА БОЛЯЧКИ ПРИПОЛЗЕМ НА КАРАЧКАХ ЕСЛИ НАДОБНО ГДЕ-ТО ГУЛЬНУТЬ!
ПРИПЕВ:
МЫ ИГРАЕМ НА ГАРМОШКЕ У СИДЯЩИХ НА ВИДУ, ОТМЕЧАЕМ ДЕНЬ РОЖДЕНЬЯ ТОЛЬКО РАЗ В ГОДУ.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Неділя, 18/12/2011, 21:24 |
| |
| |
| Antalia | Дата: Неділя, 18/12/2011, 22:05 | Сообщение # 576 |
|
ніхто
| ДОРОГІ, МИЛІ, ЧАРІВНІ, НАЙКРАЩІ МОЇ ДІВЧАТКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ДЯКУЮ ВАМ ЗА ТАКІ ГАРНІ ПРИВІТАННЯ!!!!!!!!
Сообщение отредактировал Antalia - Неділя, 18/12/2011, 22:18 |
| |
| |
| stina | Дата: Неділя, 18/12/2011, 23:38 | Сообщение # 577 |
|
Віват кухар!!!
| Дорога Аня!!!!!! З Днем народження сердечно вітаю!!!!!!!! Зичу щастя, здоров'я й добра, хай сонечко весело сяє і квітує в серці доброта, хай життя завжди цвіте розмаєм і хилить щастя повен цвіт! Я ще раз від душі бажаю здоров'я міцного і многая літ!!!!
Мене звати Людмила!
|
| |
| |
| Наталонька | Дата: Неділя, 18/12/2011, 23:40 | Сообщение # 578 |
|
шеф-повар
| Antalia, я як завжди доганяю привітального поїзда. Здоровя міцного, настрою гарного, і як найбільше позитивних вражень та емоцій. З Днем Народження!!!
|
| |
| |
| Antalia | Дата: Неділя, 18/12/2011, 23:41 | Сообщение # 579 |
|
ніхто
| ЛЮДОЧКО, НАТАЛОЧКО дуже дякую !!!!!!!!!!!!!
Сообщение отредактировал Antalia - Неділя, 18/12/2011, 23:44 |
| |
| |
| оксанка | Дата: Понеділок, 19/12/2011, 00:55 | Сообщение # 580 |
найкращі кондитери
| Всіх вітаю з наступаючим святом МИКОЛАЯ!
Всі дороги і будинки, Всі дерева і ялинки. Ніби казка на малюнку - Сніг малює візерунки. Двері в хату відкривай, Йде до вас сам Миколай . Він несе свої вітання, Радість, свято, побажання: Щоб у кожній хаті - всі були багаті! Щоб у кожнім домі всі жили в любові!
|
| |
| |
| Antalia | Дата: Понеділок, 19/12/2011, 01:20 | Сообщение # 581 |
|
ніхто
| Затамуйте, друзі, подих: Миколай сьогодні ходить. У віконце заглядає, подарунки підкладає. Звечора повірте в диво, ну а зранку вже сміливо Під подушку заглядайте і дарунки забирайте. Якщо там порожнє місце, то це свідчить ось про це: Він здійснив Ваші бажання ще сьогодні спозарання, Він молитву Вашу чув, у кімнаті Вашій був І за Вашу щиру віру дарував Вам щастя міру,
Пуд здоров’я і пуд віри, кілограмів сто надії, Фунтів міліон любові і кохання не на слові, А каратів так відерце він вживив у Ваше серце. Ну і ще букет удачі і добра у Вашу вдачу.
Щедрий, добрий чарівник чарував над Вами й зник. Ваші очі тепер сяють, Миколая прославляють. Новий рік не за горами, нове щастя уже з Вами. Я із святом Вас вітаю й віри в диво Вам бажаю!
|
| |
| |
| Наталія | Дата: Понеділок, 19/12/2011, 02:46 | Сообщение # 582 |
Віват кухар!!!
| АНЮТКА!!!!!!Прийми мої найщиріші вітання у твій ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ!!!!!!
|
| |
| |
| Antalia | Дата: Понеділок, 19/12/2011, 03:11 | Сообщение # 583 |
|
ніхто
| НАТАЛОЧКО, ДЯКУЮ МОЄ СОНЕЧКО!!!!
Сообщение отредактировал Antalia - Понеділок, 19/12/2011, 03:12 |
| |
| |
| Ira | Дата: Понеділок, 19/12/2011, 22:58 | Сообщение # 584 |
|
найкращі кондитери
| !Анічка!!!!! З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!!Нехай твоє життя буде схожим на казку, розфарбовану всіма кольорами веселки: червоний - це твоє вічне взаємне кохання, оранжевий- теплота дружніх стосунків, жовтий - яскраве сонечко, зелений -спокій і мир у душі, блакитний- чисте безхмарне небо, синій - вірність і чесність, а щоб ти іноді розслаблювалась, то нехай час від часу для тебе все буде фіолетово.
|
| |
| |
| Antalia | Дата: Понеділок, 19/12/2011, 23:01 | Сообщение # 585 |
|
ніхто
| ІРУСЯ!!!! ДЯКУЮ!!!!!!!
|
| |
| |
|