|
Вітання
| |
| Ira | Дата: Четвер, 29/12/2011, 16:14 | Сообщение # 601 |
|
найкращі кондитери
Статус: Offline
| З наступаючим Новим роком!!!!
Сообщение отредактировал Ira - Четвер, 29/12/2011, 16:14 |
| |
| |
| мамця | Дата: П`ятниця, 30/12/2011, 11:05 | Сообщение # 602 |
|
шеф-повар
|
Оксана Я.
Сообщение отредактировал мамця - П`ятниця, 30/12/2011, 11:07 |
| |
| |
| Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 30/12/2011, 13:57 | Сообщение # 603 |
найкращі кондитери
| ЛЮБІ ФОРУМЛЯНКИ!!!! ВІТАЮ УСІХ З НАСТУПАЮЧИМ НОВИМ 2012 РОКОМ!!!!! НЕХАЙ У ВАШ СЕРЦЯХ ЗАВЖДИ ПАНУЄ ДОБРО З УСТ НІКОЛИ НЕ ЗНИКАЄ ПОСМІШКА А ЖИТТЯ БУДЕ РІЗНОКОЛЬОРОВИМ І ЩАСЛИВИМ!!!!! РіК Новий вже наступає , Дракон владу тепер має. Хоч на вигляд він страшний, та в житті він помічний. Там дасть силу, там дасть владу, хто у сумнівах- пораду. Не лякайся, не задкуй, а Дракона почастуй. Дай вкраїнського борщу, солодощів досхочу! Вдінь його у вишиванку і святкуйте аж до ранку! Хай віддячить він Тобі- Дасть здоров”я, сили, втіх, хай від шефа захистить, у негоду прихистить. Хай пильнує він оселю, щоб цей щоб цей рік пройшов весело!
Сообщение отредактировал Зоряна9810 - П`ятниця, 30/12/2011, 14:01 |
| |
| |
| ir71 | Дата: П`ятниця, 30/12/2011, 15:09 | Сообщение # 604 |
адмін
|
http://www.youtube.com/watch?v=GOmCAjCQUts для вас позитивчик!
|
| |
| |
| Pavluk | Дата: П`ятниця, 30/12/2011, 17:34 | Сообщение # 605 |
|
шеф-повар
| Пусть год Дракона принесет: Со снегом – смех, С морозом – бодрость, В труде – успех, А в жизни – твердость.
Пусть старый год уходит И заберет с собой, Все беды и невзгоды, Что есть у вас порой ...
А Новый Год приходит С подарками на двор, И счастья пусть приносит. И радости набор: Богатства и здоровья, Веселого застолья, Друзей хороших более, Удачи и любви!
Сообщение отредактировал Pavluk - П`ятниця, 30/12/2011, 17:35 |
| |
| |
| Talochka | Дата: П`ятниця, 30/12/2011, 17:54 | Сообщение # 606 |
шеф-повар
| Дорогі дівчатонька, щиро вітаю вас усіх з Новим Роком! Пробачте, що я зовсім випала з форумського життя. У мене все наклалося нараз: інша робота, багато перемін, поїздок, але я не могла не зайти на хвильку, щоб привітати вас усіх. А так як форум у нас кулінарний, то замість побажань ділюсь з вами особливим рецептом :
Рецепт на Новий Рік Беремо дванадцять місяців року і добре очищаємо їх від заздрощів, ненависті, смутку, жадібності, впертості, егоїзму, байдужості. Кожний місяць розрізаємо на три рівні частини. При цьому уважно дотримуємось пропорцій, щоб кожний день був заповнений роботою не більше, ніж на третину, а інших дві третини були заповнені радістю, гумором і веселощами. Додаємо по три повних (з верхом) ложки оптимізму, віри і терпіння, кілька зерен терпимості і нарешті велику пригоршню ввічливості і порядності у ставленні до всіх і, в першу чергу, до ближніх. Усю отриману суміш заливаємо зверху ЛЮБОВ’Ю! Тепер, коли страва готова, прикрашаємо її пелюстками квітів, доброти і уваги. Подавати щодня з гарніром з теплих слів і щирих посмішок, зігріваючих серце і душу. Смачного!
До зустрічі у Новому Році!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
| |
| | |
| Леся | Дата: П`ятниця, 30/12/2011, 19:39 | Сообщение # 608 |
найкращі кондитери
| Любі наші!!!Вітаю всіх з Наступаючим Новим Роком!!! Пусть Дракончик в этот год Много счастья принесет! Сколько снега за окном, Столько теплоты в ваш дом! Сколько лампочек в гирлянде, Столько радости во взгляде! Сколько пузырьков в фужере, Столько же удачи в деле! Сколько за столом гостей, Столько радостных вестей! Сколько праздничных одежд, Столько сбывшихся надежд
|
| |
| |
| Ксюша | Дата: П`ятниця, 30/12/2011, 22:48 | Сообщение # 609 |
найкращі кондитери
| Я ЖЕЛАЮ В НОВЫЙ ГОД ВИННО-ВОДОЧНЫЙ ЗАВОД,
МЯТЫХ БАКСОВ 2 ВАГОНА,НАШИХ ДЕНЕГ 3 ЛИМОНА!!
ОТПУСК МЕСЯЦЕВ НА 10-ЗА БУГРОМ ПОКУРАЛЕСИТЬ!
ЯХТУ,ЛЕКСУС НОВОЙ МАРКИ,БРИЛЛИАНТОВ ЦЕЛЫЙ ВОЗ!!
ЧТОБЫ ЭТИ ВСЕ ПОДАРКИ ДЕД МОРОЗ ДЛЯ ВАС ПРИНЕС!!! Пейте, пойте, веселитесь
Но под ёлку не ложитесь,
Чтобы дедушка Мороз ,
В вытрезвитель не УНЁС!
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - П`ятниця, 30/12/2011, 22:49 |
| |
| |
| оксанка | Дата: Субота, 31/12/2011, 12:43 | Сообщение # 610 |
найкращі кондитери
| Вітаю УСІХ з Наступаючим НОВИМ РОКОМ!!!!!
З кожним днем все ближче свято. Це – час теплих привітань. Час для того, щоб прийняти Безліч щирих побажань. Тож хай кожен місяць в році буде вдалим, без проблем. Січень хай на кожнім кроці сипле грошовим дощем. Лютий хай спокійний буде, березень несе тепло, квітень хай завжди й усюди посилає лиш добро. Травень хай дасть гарний настрій, червень хай здоров”я дасть. Липень проведи у ластах на морях, і то не раз! Серпень нехай ніжним буде, в вересні завжди щастить, в жовтні жодна щоб застуда не здолала ні на мить! В вечори листопадові зорі світять хай в вікні, А у грудні друзі знову Хай вітання шлють Тобі!
|
| |
| |
| Pocя | Дата: Субота, 31/12/2011, 13:32 | Сообщение # 611 |
шеф-повар
| Вітаю з наступаючим Новим Роком!!!!! З святом,світлим і казковим, Що п’янить оселю духом ялинковим! Хай душа співає, серце молодіє, Хай здійсняться мрії, збудуться надії. Доброго здоров’я, друзів незрадливих, І в Новому році днів лише щасливих!
Сообщение отредактировал Pocя - Субота, 31/12/2011, 13:33 |
| |
| |
| Наталонька | Дата: Субота, 31/12/2011, 13:49 | Сообщение # 612 |
|
шеф-повар
| ДОРОГІ ЛЮБІ ДІВЧАТА ФОРУМЧАНКИ !!! Вітаю Вас ваші родини З НОВИМ РОКОМ!!! Щастя здоров"я вам, гарного настрою, здійснення мрій. Зі святом.
|
| |
| |
| Poetka | Дата: Субота, 31/12/2011, 17:58 | Сообщение # 613 |
шеф-повар
| Дівчаточка всіх з наступаючим Новим роком.... Щоб в нас всіх все було ДОБРЕ!!!!!!!!!!! Чи прийде Новий рік?
Чи приходить Новий рік, Як не випадає сніг? Адже дід Мороз не в змозі По асфальтовій дорозі На санчатах приїздити – Сумувати будуть діти!
Тож, як сніг не випадає, І ялинка не засяє? Подарунків теж не буде? Новий рік повинен всюди І до всіх завжди встигати – На погоду не звертати!
Не хвилюйтесь! Що нам сніг! Вчасно прийде Новий рік! Дід Мороз сучасний нині – Він приїде на машині!
Автор: Наталія Козленко
Я ОЛЯ!
Сообщение отредактировал Poetka - Субота, 31/12/2011, 18:21 |
| |
| |
| Маряна | Дата: Неділя, 01/01/2012, 19:47 | Сообщение # 614 |
|
Віват кухар!!!
| Вітаю всіх з Новим роком!!!!! В рік дві тисячі дванадцять хай Дракон принесе щастя, хай чекає рік достатку, Будуть сили, будуть статки! Будуть радісні хвилини, Будуть сильними родини! Буде сонце, буде усміх, У житті хай буде успіх! Хай здійсняться ваші мрії, Справдяться нехай надії, Хай погане нас покине І розквітає Україна!
|
| |
| |
| ксенія | Дата: Неділя, 01/01/2012, 22:23 | Сообщение # 615 |
|
кулінар
| Вітаю всіх з НОВИМ РОКОМ!!!!!!! Щастя , здоров"я міцного ,збуття всіх мрій.
Сообщение отредактировал ксенія - Неділя, 01/01/2012, 22:24 |
| |
| |
|