|
Вітання
|
|
| Леся | Дата: Середа, 25/01/2012, 13:23 | Сообщение # 631 |
найкращі кондитери
Статус: Offline
| Тетянки!!!!!!!!!!!!Приєднююся до всіх вище сказаних привітань!!! Здоровячка свім і нехай ангел охоронець завжди буде поруч із вами.
|
| |
| |
| Pavluk | Дата: Середа, 25/01/2012, 15:49 | Сообщение # 632 |
|
шеф-повар
| Дівчата дякую, а від себе також хочу привітати наших Тетянок з іменинами!!!! Вітаю з Днем Ангела! Ще від народження й до зрілих літ Твій Ангел є надійним охоренцем, Він ласка, він любов, він світ... Усе життя він поруч, наче сонце.
Сообщение отредактировал Pavluk - Середа, 25/01/2012, 15:49 |
| |
| |
| ir71 | Дата: Середа, 25/01/2012, 15:50 | Сообщение # 633 |
адмін
| Танічки наші!!
Хай Ангел на іменини Здійснить всі бажання, Несе щастя щохвилини, Успіх й процвітання. Радістю життя вквітчає І додасть здоров‘я, Мудрістю благословляє, Добром і любов‘ю
|
| |
| |
| Ira | Дата: Середа, 25/01/2012, 23:03 | Сообщение # 634 |
|
найкращі кондитери
| Танюші!!!!! Вытаю всіх з Днем Ангела!!!! Хай Ангел на іменини здійснить всі бажання,
Несе щастя щохвилини, успіх й процвітання.
Радістю життя вквітчає і додасть здоров'я,
Мудрістю благословляє, добром і любов'ю!
|
| |
| |
| Pocя | Дата: Середа, 25/01/2012, 23:18 | Сообщение # 635 |
шеф-повар
| Танічки наші!!!!! Прийміть мої найщиріші привітання з Днем Ангела!!! Нехай Ваш Ангел-охоронець завжди оберігає Вас і переносить на своїх крильцях через усі життєві негаразди!
|
| |
| |
| irusyk | Дата: Четвер, 26/01/2012, 12:35 | Сообщение # 636 |
|
повар
| Я ТАКОЖ ПРИЄДНУЮСЬ ДО УСІХ ВИЩЕ СКАЗАНИХ ПОБАЖАНЬ!!!! ВСІХ БЛАГ ВАМ ТА ВАШИМ РОДИНАМ!!!
|
| |
| |
| Ксюша | Дата: Неділя, 29/01/2012, 02:04 | Сообщение # 637 |
найкращі кондитери
| Ira, Іринка
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Неділя, 29/01/2012, 02:05 |
| |
| |
| Зоряна9810 | Дата: Неділя, 29/01/2012, 12:06 | Сообщение # 638 |
найкращі кондитери
| Іруся!!!!!
|
| |
| |
| irusyk | Дата: Неділя, 29/01/2012, 13:05 | Сообщение # 639 |
|
повар
|
|
| |
| |
| Леся | Дата: Неділя, 29/01/2012, 13:31 | Сообщение # 640 |
найкращі кондитери
| Іра!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Вітаю з Днем народження!!!!!!!!!!!!!!! Любові,радості,сімейного благополуччя та затишку,міцного здоровячка,здійснення всіх задумів.
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Неділя, 29/01/2012, 13:43 | Сообщение # 641 |
адмін
| Іринко!!!
Бажаємо сотню вірних друзів, Бажаємо сотню веселих витівок, Бажаємо сотню радісних років, Бажаємо сотню нових перемог, Бажаємо сотню тисяч у кишеню, Бажаємо сотню красивих дам, Бажаємо сотню нових машин, Бажаємо сотню покірних вершин! Бажаємо з посмішкою прочитати привітання, Нехай збудеться це кумедне побажання!
|
| |
| |
| оксанка | Дата: Неділя, 29/01/2012, 22:19 | Сообщение # 642 |
найкращі кондитери
| Приєднуюся до привітань
Ірочко, від щирого серця з наааааааааааааайщирішими побажаннями вітаю з Днем народження!!!
Твій День Народження прийшов, А це таке важливе свято, Хай несе радість і любов, І щирих привітань багато, Зорю найкращу з усіх зір І квітів шелест й пісню ночі, У своє щастя Ти повір – І матимеш усе, що хочеш! Хай обминають невдачі і грози, Хай тільки від радості з’являються сльози, Тобі посилаю ці вдячні слова, А Бог хай дарує многії літа!
|
| |
| |
| Наталонька | Дата: Неділя, 29/01/2012, 23:34 | Сообщение # 643 |
|
шеф-повар
| ІРИНА!!! З Днем Народження тебе!!!! Здоровя міцного богатирського, щасття людського і здійснення найсокровеніших мрій. ЗІ СВЯТОМ!!!!
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Понеділок, 06/02/2012, 11:07 | Сообщение # 644 |
адмін
| Оксанки!!!!!
Сьогодні день вашого Ангела - Охоронця. Я вітаю і хочу побажати, щоб ваш невидимий захисник оберігав вас від різних бід і напастей, щоб направляв вас на вірний шлях, не давав сумувати та впадати в депресію, щоб відганяв дурні і не потрібні думки, які дуже псують настрій . Я хочу побажати, щоб ви частіше посміхалася, адже коли ви посміхаєтеся, ваш Ангел світиться від щастя і це світло відбивається у ваших очах. Нехай ваш Ангел береже вас! Будьте щасливі!
У наше коротке привітання, Як у чарівній скриньці, Ми склали щастя, радість, Мир, добро, любов і насолоду. Сміх, веселощі і удачу, В банку рахунок, машину, дачу. Підвищення зарплати, Турпутівку в Емірати. Наш подарунок, без обману, У День Ангела Оксани!!
|
| |
| |
| Леся | Дата: Понеділок, 06/02/2012, 11:33 | Сообщение # 645 |
найкращі кондитери
| Дорогенькі наші Оксаночки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Вітаю вас з днем ангела!!!!!!!!!!!!!!!! Щоб Ваще здоров’я, як кремінь було, Щоб щастя сімейне його берегло, Щоб радість завжди була на порозі, А лихо в далекій і вічній дорозі. Хай поруч з Вами Ангел Ваш летить, Убереже Вас від біди повсюди, Нехай несе Вам радість кожна мить, І благодать Господня з Вами буде.
Сообщение отредактировал Леся - Понеділок, 06/02/2012, 11:34 |
| |
| |