|
Вітання
| |
| Зоряна9810 | Дата: Середа, 15/02/2012, 14:30 | Сообщение # 661 |
найкращі кондитери
Статус: Offline
| Сьогодні християни східного обряду відзначають Стрітення.
Відзначають його в пам'ять про те, як Свята Діва Марія принесла до Єрусалимського Храму Ісуса Христа на 40-й день після Його народження .
Коли Діва Марія разом з Йосифом принесла Ісуса до храму, їх зустрів там сивий старий Симеон, який чекав зустрічі з Господом вже багато років.
Згідно з Євангелієм від Луки, Симеон був праведником, але він таки не повірив у можливість народження Спасителя від Діви Марії. І тоді Дух Святий напророчив йому, що він зможе вмерти лише тоді, як побачить народження Господа.
Те й здійснилося — Симеон міг одержати тепер вічний спокій. Перед смертю старець Симеон сповістив, що Немовля, яке йому нарешті судилося побачити, вийде «на служіння спасіння людей».
Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Середа, 15/02/2012, 14:31 |
| |
| |
| Леся | Дата: Неділя, 19/02/2012, 13:07 | Сообщение # 662 |
найкращі кондитери
| Оксанко!!!!!!!!!!!(та що ксенія) Вітаємо з днем народження!!!!!!!!!!!Здоровячка,коханнячка,здійснення всіх задумів!!!
|
| |
| |
| Ксюша | Дата: Неділя, 19/02/2012, 13:37 | Сообщение # 663 |
найкращі кондитери
| КСЕНІЯ
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
| |
| |
| оксанка | Дата: Неділя, 19/02/2012, 15:49 | Сообщение # 664 |
найкращі кондитери
| Ксенія!!!!!!!!!!!! З Днем народження!!!!!!!!!! Нехай щастить всюди і всьому!!!!!!!!!
У цей морозний, зимній день Бажаю квітів і пісень. Від рідних-щирих привітань, Від зірок-здійснення бажань. А ще здоров'я цілий міх, Щоб ангел твій тобі приніс. Хай пропаде і біль і втома А радість хазяйнує вдома.
|
| |
| |
| Pocя | Дата: Неділя, 19/02/2012, 17:38 | Сообщение # 665 |
шеф-повар
| Оксанко(Ксенія)!!!
І я приєднуюсь до привітань і бажаю Тобі здоров"ячка,щастя,радості, тепла на Многії літа!!!
|
| |
| |
| Леся | Дата: Вівторок, 21/02/2012, 10:51 | Сообщение # 666 |
найкращі кондитери
| Богодарчику!!!!!!!!!!!!! Вітаю тебе з Днем народження!!! Любе хлоп’ятко, мамина втіхо ! Іскрися здоров’ям, дзвіночками сміху – Щоб радість і щастя тебе обняли, Щоб ангели Божі тебе берегли
Сообщение отредактировал Леся - Вівторок, 21/02/2012, 10:55 |
| |
| |
| kcюшka | Дата: Вівторок, 21/02/2012, 11:59 | Сообщение # 667 |
шеф-повар
| Вітаю Іринко вашого синочка з Днем народження!!!!!! Щастя йому, добра, гарної долі від Бога, вірних друзів в житті і всього самого самого найкращого!!!!!
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Вівторок, 21/02/2012, 12:44 | Сообщение # 668 |
адмін
| Дівчатка,дякую!Пішов в садочок цукерки роздавати.Як прийде то я йому покажу...буде тішитися...
|
| |
| |
| Ксюша | Дата: Вівторок, 21/02/2012, 13:04 | Сообщение # 669 |
найкращі кондитери
| Іринко ,вітаю всю вашу родину зі святом.Хай росте вам на радість і втіху Просимо зайченя пухнасте На вушко щось Тобі сказати: Рости, маля, веселее і здорове, Літай у снах на кульках кольорових, Гарно учись, щоб більше знати – Цікавого ж на світі так багато ! Сонечка, веселку, дощику рясного І з казки феї, й котика м’якого, Радісних усмішок, квіточок гарненьких, Вогника і зіроньки у очах ясненьких. Метеликів у полі, яблучок в садочку, Щастячка великого в кожному куточку. Тортиків, тістечок й ласощів багато, У Твоїх 5 років, в неповторне свято ! Як п’ять виповнюється рівно, Вже видно вдачу безсумнівно. У ній є сила, що від тата, А ласку мама вміла дати. Нехай Твоє дитяче серденько вбирає Тепло родинне аж до краю. Хай до людей своє тепло воно скерує, А доля Тебе щедро обдарує [i]
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Вівторок, 21/02/2012, 13:08 |
| |
| |
| ir71 | Дата: Вівторок, 21/02/2012, 13:05 | Сообщение # 670 |
адмін
| Ксюша, Оксанко гарно дякую і від себе і від синочка.
|
| |
| |
| Роксолана | Дата: Вівторок, 21/02/2012, 14:29 | Сообщение # 671 |
набираюсь досвіду
| Дорогий Богодарчику! Вітаю тебе ,сонечко з днем народження! Хай завжди збуваються всі твої бажання, А я шлю тобі ось такі вітання. Виростай розумним, добрим і красивим, Будь в житті, рідненький, ти завжди щасливим. Виростай на радість і батькам, і рідним, Будь для мами лагідним, а для друзів - вірним. Хай у тебе під ногами квіти розквітають, А над головою сонце в небі сяє, Щоб в житті не знав ти горя і біди, Щоб тобі щастило всюди і завжди!!!
я трохи нерозумна!
Сообщение отредактировал Роксолана - Вівторок, 21/02/2012, 14:31 |
| |
| |
| Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 21/02/2012, 15:26 | Сообщение # 672 |
найкращі кондитери
| Любий Богодарчику!!!!!! Тортики, цукерки, бантиків вогні, Дарунків багато, гостей і рідні. До тебе 5 рочків в гості завітали, Оченята Твої радісними стали, Бігаєш навколо, звеселяєш всіх, Всі щасливі чути Твій веселий сміх. То ж на радість і втіху, сонечко, рости, Мудрості Тобі, розуму й краси !
|
| |
| |
| Poetka | Дата: Вівторок, 21/02/2012, 15:34 | Сообщение # 673 |
шеф-повар
| Ірусь,вітаю твого маленького хлопчика З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!!Від усього серця бажаю йому найголовнішого - ЗДОРОВ"Я, щирих друзів у житті і міцного здоров"я йогго рідним: матусі,татусеві братику і всім рідним. З такою матусею синочок неодмінно буде ЩАСЛИВИЙ!!!!!!!
Я ОЛЯ!
Сообщение отредактировал Poetka - Вівторок, 21/02/2012, 15:36 |
| |
| |
| оксанка | Дата: Вівторок, 21/02/2012, 15:42 | Сообщение # 674 |
найкращі кондитери
|
Богодарчику з Днем народження Тебе!!!Рости великий, здоровий і щасливий!!!!
Сообщение отредактировал оксанка - Вівторок, 21/02/2012, 15:44 |
| |
| |
| Pocя | Дата: Вівторок, 21/02/2012, 15:47 | Сообщение # 675 |
шеф-повар
| І я вітаю Богодарчика з Днем народження і матусю з таким важливим святом!!!!!!!!! Нехай росте чемним, здоровеньким, розумним і справжнім джентельменом!!!!!!!!!!!
Сообщение отредактировал Pocя - Вівторок, 21/02/2012, 15:48 |
| |
| |
|