Вітання
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 08/07/2014, 15:56 | Сообщение # 1351 |
адмін
Статус: Offline
| Наталочко!!!!!!!!!!!!!! Talochka
Вітаю від усього серця з Днем Народження!!!! Хай в очах веселка сяє, З серця радість променить, Доля щастям процвітає, Несе успіх кожна мить!
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 08/07/2014, 16:12 | Сообщение # 1352 |
найкращі кондитери
| Наталочко!!!!(Talochka )
Вітаю з Днем народження!!! Бажаю Тобі всього найкращого, миру,злагоди, здоров’я,жіночого щастя. Творчих успіхів і натхнення.
Сообщение отредактировал оксанка - Вівторок, 08/07/2014, 16:12 |
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 08/07/2014, 22:07 | Сообщение # 1353 |
найкращі кондитери
| Наталочко З Днем народження вітаєм! І Тобі ми побажаєм: Щастя, радості, кохання Щоб здійснились всі бажання, Миру, ніжності, добра Щоб здоровою була. Щоб цвіла, мов квітка на весні Гарним, пишним цвітом А в душі щоби було Тепле, жовте літо. Побажаєм ми удачі Й щасливої долі На Канарах зо дві дачі І грошей доволі. Щоб в житті могла здолати Височезні гори І щоб раз у рік відпочивала На Червонім морі. З Днем народження!!!!!!!!
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Вівторок, 08/07/2014, 22:08 |
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 15/07/2014, 18:50 | Сообщение # 1354 |
найкращі кондитери
| МАР"ЯНОЧКО(masik) Вітаю з Днем народження. Нехай волошками цвітуть літа прекрасні, Нехай здійсняться тисячі бажань, Щоб доля дарувала тільки щастя, Ні грама бід, ні капельки страждань. Життя хай квітне, мов вишневий сад, І кожен день усміхнено радіє, А доля подарує зорепад Здоров'я, миру, успіхів надії Усмішок глибоких, як дно океану, Й міцного кохання - без меж і обману.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Вівторок, 15/07/2014, 18:51 |
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 16/07/2014, 10:36 | Сообщение # 1355 |
адмін
| Оксанко,Ксюшечка!!!! Вітаю з Днем народження!!!!!
|
|
| |
_uliana_88 | Дата: Середа, 16/07/2014, 10:47 | Сообщение # 1356 |
шеф-повар
| masik kcюшka дівчата вітаю Вас з днем народження! Бажаю Вам міцного здоров"ячка, жіночого щастя, кохання, достатку і всього Вам самого хорошого красуні!!!!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 16/07/2014, 21:12 | Сообщение # 1357 |
найкращі кондитери
| КСЮШКА, вітаю з Днем народження.Бажаю від душі щастя,здоров"я і любові.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 20/07/2014, 00:49 | Сообщение # 1358 |
найкращі кондитери
| ОКСАНОЧКО ( оксанка, ) Від щирого серця вітаю з Днем народження.Бажаю тобі в першу чергу здоров"я,щастя ну і звісно кохати і бути коханою Нeхай цвiтуть пiд небом синьооким, Ще довго-довго днi й лiта, А тиха радість чиста i висока, Щоденно хай до хати заверта. Бажаю здоров'я, сонця у зенiтi, Любовi, доброти i щастя повен дiм, Нехай у серцi розкошує лiто І соняхом квiтує золотим. Хай постiйний успiх, радiсть i достаток, Сиплються до Тебе немов вишневий цвiт. Хай життевий досвiд творить з буднiв свята, А Господь дарує довгих-довгих лiт!
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 20/07/2014, 07:12 | Сообщение # 1359 |
адмін
| Оксанко!!!!
|
|
| | |
_uliana_88 | Дата: Неділя, 20/07/2014, 16:39 | Сообщение # 1361 |
шеф-повар
| Удачі, натхнення й духовного росту, Хай буде в житті усе легко та просто!!! Оксаночко! Нехай щастить тобі у всьому і завжди, міцного здоров"я тобі кохання, достатку!
|
|
| |
Olena87 | Дата: Неділя, 20/07/2014, 17:18 | Сообщение # 1362 |
шеф-повар
| Дорогенька Оксаночко!!!! Щиро від всього серця вітаю тебе з днем народження,будь завжди здоровою, веселою життєрадісною і коханою!!!! Нeхай цвiтуть пiд небом синьооким, Ще довго-довго днi й лiта, А тиха радість чиста i висока, Щоденно хай до хати заверта. Бажаємо здоров'я, сонця у зенiтi, Любовi, доброти i щастя повен дiм, Нехай у серцi розкошує лiто І соняхом квiтує золотим. Хай постiйний успiх, радiсть i достаток, Сиплються до Тебе, немов вишневий цвiт. Хай життевий досвiд творить з буднiв свята, А Господь дарує довгих-довгих лiт!
Сообщение отредактировал Olena87 - Неділя, 20/07/2014, 17:24 |
|
| |
Наталія | Дата: Неділя, 20/07/2014, 20:08 | Сообщение # 1363 |
Віват кухар!!!
| ОКСАНОЧКО !!!!!!ВІТАЮ З ДНЮХОЮ!!!!! Якби зійшлися дві зорі І райдуги сплелися в перевесло, Тобі б, напевно, гори золоті В дарунок ми тобі принесли. Але не немочі людські Не здійснено свого бажання, Отож. Прийми Ти від душі Палке і щире привітання! Хай зло далекими стежками обминає, А успіх супроводжує в усьому і завжди Нехай в душі тільки весна буяє Без клопотів, печалі і журби. В житті нехай все буде добре Без чого не складається життя: Любов, здоров’я, щастя, та Щира, добра й людяна душа! Многая і благая літа!!!
|
|
| |
оксанка | Дата: Понеділок, 21/07/2014, 21:37 | Сообщение # 1364 |
найкращі кондитери
| _uliana_88, Olena87, Наталія, Дяяяяяяяяяяяяяяяяякую Вам !!!!
|
|
| |
Talochka | Дата: Субота, 26/07/2014, 13:36 | Сообщение # 1365 |
шеф-повар
| Ксюша, оксанка, ir71 дорогесенькі, яке ж мені незручно!!! Я лише сьогодні прочитала Ваші вітання мені з ДН. ДЯКУЮ Вам від щирого серця!!! Принагідно, хоч минув і тиждень :sorom:, вітаю найпозитивнішу, найвеселішу, одну з моїх любимих форумлянок - Оксанку з її минулим Днем Народження! Оксаночко, будь завжди здоровою, щасливою і такою життєрадісною, якою ми тебе знаємо!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
Сообщение отредактировал Talochka - Субота, 26/07/2014, 13:39 |
|
| |
|