Вітання
| |
Olena87 | Дата: Вівторок, 28/10/2014, 13:10 | Сообщение # 1381 |
шеф-повар
Статус: Offline
| Дорога наша ІРИНКО!!!! Щиро від усієї душі вітаю Вас з днем народження і хочу подякувати за все що Ви для нас робите, низький Вам уклін!!!!! Кружляє листя у танку осіннім, Дерева у вогні палкім горять. В цей день зібрались ваші друзі й рідні Із Днем народження вас щиро привітать. Прийміть же і від мене щирі побажання, Здоров'я й щастя в цей святковий день. Нехай моє прилине привітання До вас на крилах весняних пісень. Бажаю вам, щоб доля дарувала В осіннім сонці весняне тепло, Щоб ваша молода душа співала, А для печалі місця не було. Хай серце ваше завжди щедрим буде І широко відкритим для людей, Хай молодеча сила сповнить груди, Додасть наснаги і нових ідей. Бажаю вам, щоб кожне починання Було успішно втілене в життя, Нехай людська повага і визнання Крокують поруч з вами в майбуття. Любові вам і злагоди в родині, Не знати горя, смутку і біди, Хай прибуває щедро вам щоднини Із сонця й вітру, із роси й води.
Сообщение отредактировал Olena87 - Вівторок, 28/10/2014, 13:15 |
|
| |
_uliana_88 | Дата: Вівторок, 28/10/2014, 14:40 | Сообщение # 1382 |
шеф-повар
| Іринко, щиро вітаю з днем народження Бажаю миру і світлої долі, Запалу, енергії, сили доволі. Творчого вогнику, віри й наснаги, Щедрості серця, людської поваги. На довгих стежках Вашої ниви Будьте завжди Ви здорові й щасливі!
Сообщение отредактировал _uliana_88 - Вівторок, 28/10/2014, 14:42 |
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 28/10/2014, 17:11 | Сообщение # 1383 |
найкращі кондитери
| Ірусю, щиро вітаємо Тебе з Днем народження!!! Бажаємо всього-всього найкращого, л’юбові, радості, мирного неба над головою!!!!
|
|
| |
ліза | Дата: Вівторок, 28/10/2014, 19:06 | Сообщение # 1384 |
повар
| Іринко, з днем народження! Міцного здоров` я, безмежного щастя, невичерпного творчого натхнення і побільше вільного часу для себе коханої
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 28/10/2014, 22:40 | Сообщение # 1385 |
адмін
| Дорогі мої дівчата, я від усього серця вам дякую!Дуже приємно приймати вітання від вас.Щиро дякую!!!!!!
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 15/11/2014, 09:53 | Сообщение # 1386 |
адмін
| Ксюшо!Оксанко!Дорога наша кухарочко!!!!
Вітаю тебе з Днем народження!!!!Бажаю тобі здоров"я,добра,успіхів у всьому, любові,достатку і всього що ти бажаєш для себе.
Для чарівної жінки, для чудової коліжанки найкращі квіти http://www.playcast.ru/uploads/2014/01/16/7151785.swf
|
|
| |
Olena87 | Дата: Субота, 15/11/2014, 11:28 | Сообщение # 1387 |
шеф-повар
| Ксюша! Прийми від усього серця найщиріші вітання !!! День сьогодні - особливий день! І коли щороку вінприходить, серце наче сповнене пісень, світ,здається сповнений мелодій. Хай ніколи у твоїх очах чиста й світла радість не згасає, щоб не було горя навіть в снах! Хай Господь здоров"я посилає. Мати Божа хай благословить, хай Спаситель буде все з тобою. Хай в житті твоїм він кожну мить обдарує ласкою святою... Береже від болю і біди, посилає щастя й долю світлу, щоб життя прекрасне назавжди ніжною трояндою розквітло...
|
|
| |
оксанка | Дата: Субота, 15/11/2014, 22:31 | Сообщение # 1388 |
найкращі кондитери
| Ксюшо від щирого серця вітаю Тебе з Днем народження!!!! Бажаю Тобі всього,всього найкращого!!!!!Залишайся такою як ми Тебе знаємо, енергійною,щирою,позитивною
|
|
| |
_uliana_88 | Дата: Неділя, 16/11/2014, 01:59 | Сообщение # 1389 |
шеф-повар
| Ксюша щиро вітаю з днем народження! Від всього серця я бажаю Щастя, радості, добра, Здоров’я, успіхів, тепла, Благополуччя та достатку, Щоб справи всі були в порядку. Хай посміхається життя, Та буде кращим майбуття!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 16/11/2014, 18:11 | Сообщение # 1390 |
найкращі кондитери
| Дівчаточка всім щиро дякую за привітання.Я ціную дружбу і знайомство з вами.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 30/11/2014, 01:15 | Сообщение # 1391 |
найкращі кондитери
| ЛЕСЯ
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Неділя, 30/11/2014, 01:16 |
|
| |
_uliana_88 | Дата: Неділя, 30/11/2014, 12:26 | Сообщение # 1392 |
шеф-повар
| Леся, вітаю з днем народження! Нехай в житті все буде, що потрібно, Без чого не складається життя: Кохання, щастя, здоро"я, вірні друзі І вічно юна, нестаріюча душа.
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 30/11/2014, 13:26 | Сообщение # 1393 |
адмін
| Лесуню!!!!!!!!!!!!!
Наша мила і люба, найкраща у світі, Бажаємо щастя, даруємо квіти. Щоб сонце і зорі плекали тепло, І щоб завжди здоров’я у тебе було. Щоб смутку не знала, ми просимо долі, Добра тобі й радості, рідна, доволі. Бо людям для щастя багато не треба – Сімейного затишку й мирного неба.
|
|
| |
Натамуся | Дата: Неділя, 30/11/2014, 16:12 | Сообщение # 1394 |
Віват кухар!!!
| ЛЕСЮ!!! Прийми найщиріші привітання сьогодні і від мене.
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 30/11/2014, 17:57 | Сообщение # 1395 |
найкращі кондитери
| Дорогенька Лесунечко!!!!
Я Тебе вітаю, з великим святом Я Тобі бажаю, радості багато Хай сміється сонце, з голубого неба І троянда перша, зацвіте для Тебе Хай в житті Твоєму, горя не буває На устах усмішка, маком розцвітає Хай для Тебе гарна, буде кожна днина Дорога людинка, будь завжди щаслива!
|
|
| |
|