Вітання
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 13/01/2015, 23:11 | Сообщение # 1411 |
найкращі кондитери
Статус: Offline
| Сієм, сієм, посіваєм, Щастя-долі вам бажаєм! У щасливій вашій хаті, Щоб ви всі були багаті, Щоб лежали на столі Паляниці немалі, Щоб були у вас ковбаси, Молоко і сало, й м'ясо, і млинці, і пиріжки, і пухнасті пампушки. Щоб були ви в цій оселі і щасливі, і веселі!
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 14/01/2015, 00:13 | Сообщение # 1412 |
найкращі кондитери
| Віншую вам нині, Всі добрії люди, Нехай поміч Божа З вами завжди буде. Хай кожної днини, Кожної години, Бог благословляє, Біда хай загине. Хай у вас ся родить Жито і пшениця, І всякеє збіжжя, і всяка пашниця. То ж будьте здорові Разом з діточками, Щоб смутку і горя Не було між вами.
|
|
| |
Olena87 | Дата: Понеділок, 19/01/2015, 14:24 | Сообщение # 1413 |
шеф-повар
| Нехай водиця із Йордану, Вас сьогодні освятить, Бажаю бути вам усім здоровим, Вітаю вас із Хрещенням Христовим!
|
|
| |
юся | Дата: П`ятниця, 23/01/2015, 18:56 | Сообщение # 1414 |
повар
| :*Зоряно Гасюк , Вітаю тебе з Днем народження!!!!!:*
Тортів, яблук, суничок, Солоденького життя, Щоб завжди на твоєму личку, Цвіла радість і краса!!!!!!
Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.
Сообщение отредактировал юся - П`ятниця, 23/01/2015, 18:56 |
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 23/01/2015, 21:10 | Сообщение # 1415 |
адмін
| Юль, направду жаль що Зоряна Гасюк не прочитає твого привітання.Останнній раз вона заходила до нас на форум ще у 2010 році.Не думаю що вона зайде сьогодні -завтра і це прочитає. А взагалі ми вітаємо лише тих хто сюди приходить часто, хто пише, хто є тут з нами.
|
|
| |
юся | Дата: П`ятниця, 23/01/2015, 21:58 | Сообщение # 1416 |
повар
| Ой, як не зручно вийшло... Я побачила відмітку про день народження - просто не змогла пройти повз. Так , як я новенька- всіх незнаю.... Ось так і вийшло...
Сообщение отредактировал юся - П`ятниця, 23/01/2015, 22:00 |
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 29/01/2015, 10:08 | Сообщение # 1417 |
найкращі кондитери
| Ira, З Днем народження вітаєм! І Тобі ми побажаєм: Щастя, радості, кохання Щоб здійснились всі бажання, Миру, ніжності, добра Щоб здоровою була. Щоб цвіла, мов квітка на весні Гарним, пишним цвітом А в душі щоби було Тепле, жовте літо. Побажаєм ми удачі Й щасливої долі На Канарах зо дві дачі І грошей доволі. Щоб в житті могла здолати Височезні гори І щоб раз у рік відпочивала На Червонім морі. З Днем народження!!!!!!!!
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Olena87 | Дата: Четвер, 29/01/2015, 11:58 | Сообщение # 1418 |
шеф-повар
| Дорогенька Іро! Скількироків тобі не питаєм Хай зозуля рахує в гаю, Ми із тими літами вітаєм, Що постукали в душу твою. Те бажаєм, що щастям звуть люди, Хай усмішка не сходить з лиця, Хай життя твоє піснею буде, А цій пісні не буде кінця.
|
|
| |
юся | Дата: Четвер, 29/01/2015, 12:11 | Сообщение # 1419 |
повар
| З днем народження щиро вітаю, Щастя і здоров’я я Тобі бажаю, Хай сміється доля ,як калина в лузі, Нехай будуть поруч добрі, вірні друзі. Нехай Тебе щастя, як дощ обливає, Нехай Тебе радість завжди зустрічає, Нехай Тебе любить хто милий душі, Цього я бажаю Тобі від душі.
|
|
| |
ліза | Дата: Четвер, 29/01/2015, 13:52 | Сообщение # 1420 |
повар
| Всіх сьогоднішніх іменинниць вітаю із днем народження! Дівчатка, будьте здорові, щасливі і завжди кохані, а все інше додасться!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 29/01/2015, 16:10 | Сообщение # 1421 |
найкращі кондитери
| Іро, Ірочко!!!!!!!!!!!!!!! Нехай доля розмалює,Тобі сірі будні,Щоб були вони не нудні,Чудні й незабутні,Хай рожеві будуть мрії,Щоб у сині далі,У зелені гори ніс,Червоний феррарі,Білих хвиль на сході сонця,У Чорному морі,Неба синього з багрянцем,І золотих зорів!З днем народження!!!
|
|
| |
оксанка | Дата: Четвер, 29/01/2015, 21:59 | Сообщение # 1422 |
найкращі кондитери
| Ira,
ІРЦЮ!!!! ВІД ЩИРОГО СЕРЦЯ ВІТАЮ ТЕБЕ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!! Хай квітне доля у роках прекрасних Господь дарує радість і здоров’я Хай кожен ранок з неба сонцем ясним Тебе осяє світлом і любовю Хай поможе Тобі Всевишній Так примножить свої статки, Щоб були в сім"ї достатки! В сейфах-злитки, в погребах-вино і сало. Щоб у хаті і коморі те, що треба, тей стояло!
Сообщение отредактировал оксанка - Четвер, 29/01/2015, 22:15 |
|
| |
jylia1988 | Дата: П`ятниця, 30/01/2015, 00:55 | Сообщение # 1423 |
Гурман
| Ira,
Найщиріші вітання! Щастя, здоровя. любові, злагоди, достатку та Божого благословення!
|
|
| |
Ira | Дата: П`ятниця, 30/01/2015, 01:10 | Сообщение # 1424 |
найкращі кондитери
| ДІВЧАТОЧКА МОЇ ДОРОГЕНЬКІ,ВСІМ ЩИРО ДЯКУЮ ЗА ПРИВІТАННЯ!!! :obyatiya-87:
|
|
| |
Talochka | Дата: П`ятниця, 30/01/2015, 14:39 | Сообщение # 1425 |
шеф-повар
| Іринко, вибач, що із запізненням (вчора мене форум чомусь не впускав), але щиро вітаю тебе з Днем народження! Будь завжди здоровою, радісною та щасливою! Нехай проблеми обминають, а гарні новини навпаки щодня навідують твою домівку!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
|