Рецепти страв в мультиварці.
|
|
ir71 | Дата: Понеділок, 22/09/2014, 19:03 | Сообщение # 76 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
|
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 17/12/2014, 20:40 | Сообщение # 77 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Хліб 500гр теплої води 1пачка(11)грам сухих дріжджів 1ст.л.солі без чубка 1ст.л.цукру Мука 800-900грам(6ст-6.5)я дала 6 стаканів але можна було чуть менше бо було надто туге,я тоді чуть підлила олії і водички але так чуть 2-3ст .л олії. Дріжджі розвести в теплій воді +цукор+сіль+олію+муку.Замісити еластичне не липке тісто .Миску накрити рушником і поставити в тепле місце на 1 годину хай підкисне,можна у духовку на 50градусів,тісто має збільшитись в 2-3 рази. Чашу мультиварки змастити олією і виложити тісто.Включити режим Підігрів на 10хв з закритою кришкою,після виключити зняти кришку і залишити на 40 хв хай підкисає,можна рушником прикрити можна кришкою,але тісто росте ,хоча в мене до кришки не дістало. Закрити кришку і включити режим Випічка на 40хв,після сигналу випустити пар,(ну це я так робила бо у мене скороварка)тоді відкрити кришку витягнути чашу і за допомогою тарілки первернути спеченим на верх і ще поставити на 30хв на випічку..Гарячий хліб остудити на решітці під рушником, я без рушника остудила,він мав таку хрумку скоринку ,супер.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 17/12/2014, 20:44 | Сообщение # 78 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Швидка піца 1м/ст.кефір(я давала молоко напів зі сметаною) 1м/ст муки 1яйце пів ч.л порошку до печива 1ст.л.олії сіль Замісити тісто вінчиком або міксером,має бути як густа сметана,змастити чашу олією,вилити туди тісто(нагадує блінне,чуть густіше) Зверху дати свою улюблену начинку присипати тертим сиром і в режимі випічка на 40хв.Піцу пекла за тим рецептомтут
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Середа, 17/12/2014, 20:47 |
|
| |
ira7912 | Дата: Вівторок, 20/01/2015, 18:10 | Сообщение # 79 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 52
Статус: Offline
| ой, класно, що тут є така темка, мені чоловік на днях купив мультиварку, тепер думаємо як її випробувати, а тут все так гарно розписано)))
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 20/01/2015, 23:19 | Сообщение # 80 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Цитата ira7912 ( ) ка, мені чоловік на днях купив мультиварку, то і від тебе чекаємо результатів та рецептів!
|
|
| |
ira7912 | Дата: Четвер, 22/01/2015, 13:58 | Сообщение # 81 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 52
Статус: Offline
| ми вчора пробували робити бульйончик, правда зі свинної кістки(я ніколи такий не варила і не знаю як би він мав виглядати) то вийшов трохи мутний, але дуже смачний, а що саме головне то прийшовши з роботи за годинку вже поїли бульйончик і приготували з нього супчик, так що дуже задоволені.
Сообщение отредактировал ira7912 - Четвер, 22/01/2015, 14:00 |
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 23/01/2015, 10:48 | Сообщение # 82 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Цитата ira7912 ( ) то вийшов трохи мутний, для того щоб був прозорим у мультиварці треба використовувати режим ТУШІНННЯ.Буде довго зате як сльоза прозорим
|
|
| |
ira7912 | Дата: П`ятниця, 23/01/2015, 21:18 | Сообщение # 83 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 52
Статус: Offline
| ir71, та ми так і робили, але щось так вийшло... але дякую за пораду)
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 29/03/2015, 12:00 | Сообщение # 84 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Пиріг з лаваша з фаршем і картоплею в мультиварці
Ви хочете порадувати своїх рідних смачною випічкою, але немає часу на заміс тіста? Пропоную використовувати готовий тонкий лаваш.
2 листи лаваша 500 г фаршу (можна більше) 4 картоплі сметана і майонез спеції за смаком 2 яйця 1 - 2 цибулини вода
Картоплю, вимити, очистити і нарізати дрібними кубиками. Цибулю дрібно нарізати (я цибулю обсмажила, але можна цього не робити). Змішати фарш, цибуля, картопля, додати спеції за смаком. Додати дві столові ложки сметани і 60-70 мл води. Лист лаваша змастити сметаною або майонезом (можна змастити вершковим маслом). У мене був один тонкий лаваш, але дуже великий. Викласти на змащений лист лаваша начинку, акуратно розподілити її по всьому лавашу. Скрутити лаваш в рулет і викласти у змащену чашу равликом. Для заливки в чашці змішати 2 ст. л. майонезу, 2 ст. л. сметани і 2 яйця. Збити виделкою і залити цією сумішшю пиріг.
Встановити режим «випічка». В мультиварці Панасонік я готувала цей пиріг 60 + 40 хвилин.
Після сигналу чашу з пирогом вийняти і залишити пиріг в чаші на 15-20 хвилин.
Мої поправки.Я дала замість сирої картоплі вчорашнє пюре( що залишилося після вечері).Значно смачніше ніж з сирою картоплею.Час приготування зайняв лише 60хв
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 29/03/2015, 12:05 | Сообщение # 85 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Медівник у мультиварці
потрібно: 2ст л меду 2 яйця 1 стакан цукру 100грам розтопленого масла 4 ст л сметани 1 ч л соди погасити 2 стакана борошна горіхи, родзинки
Змішати мед зі содою і дати постояти 5хв.Тим часом збити яйця з цукром.Влити до меду.Долити охолодженне масло і сметану.Все вимішати ложкою.Всипати просіяне борошно і розмішати.Тісто як густа сметана.Додати горіхи по бажанню Вилити в чашу мультиварки і пекти 60хв на режимі випічка.Відразу не витягувати а трохи зачекати, хай охолоне. У мене на фото розріз гарячого медівника.Не дали охолонути.Тому трохи дробиться
|
|
| |
rukodelka | Дата: Неділя, 29/03/2015, 16:37 | Сообщение # 86 |
повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 153
Статус: Offline
| ir71, виглядає дууууже апетитно,але мультиварки у мене немає...
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 29/03/2015, 21:48 | Сообщение # 87 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Цитата ir71 ( ) Пиріг з лаваша з фаршем і картоплею в мультиварці супер ідея,супер рецептик!!! Цікаво, чи можна б було його просто в духовці приготувати? Треба накривати чимось чи ні? Як думаєте?
Сообщение отредактировал оксанка - Неділя, 29/03/2015, 21:49 |
|
| |
ліза | Дата: Понеділок, 30/03/2015, 22:35 | Сообщение # 88 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
| ir71,як завжди, чудові рецепти Ще би мультиварку якось дістати, але треба буде і у електродуховці випробувати. Величезне дякую за рецепт і твої старання.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 27/10/2016, 14:14 | Сообщение # 89 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Хочу поділитись рецептом як на мене і всіх моїх смачної страви,яку готувала вперше в мультиварці Булгур з мясом і болгарським перчиком 2 цибулі , 1 моркву 50-100грам масла. 0.5кг мяска (я брала свинину)жир зрізала 0.5кг крупи Булгур. включити режим Смаження дати масло і обжарити овочі всипати крупу(крупу не промивати)бо втрачає свій горіховий аромат,якщо промивати то добре висушити,і обсмажувати помішуючи коли закінчиться режим смаження дати спеції сіль і залити водою так щоб покрило булгур на 2 пальці.,поставити на режим Плов на 20хв після звукового сигналу, відкрити дати порізаний перчик болгарський. перемішати і якщо треба ще підлити чуть води і ще на 20хвилин на р. Плов,дівчата смакота і аромат просто чудовий.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
shorpajanna | Дата: Середа, 05/09/2018, 13:46 | Сообщение # 90 |
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 29
Статус: Offline
| Навіть і не здогадувалася, ща у мультиварці можна стільки всего приготувати
|
|
| |