В гості до Ірини
 Рецепти страв в мультиварці. - Сторінка 4 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Рецепти страв в мультиварці.
ir71Дата: Субота, 08/12/2012, 14:15 | Сообщение # 46
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
картопля з мультиварки

я роблю тушену картоплю ось цей рецепт] рецепт,але це роблю у мульті,бо просто бомбезна картопелька получається


 
PoetkaДата: Субота, 08/12/2012, 14:21 | Сообщение # 47
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Ірусь і води так багато наливаєш як в рецепті????Бо наскільки я знаю в мульті води треба небагато , всетаки працює під тиском.... dumy-10

Я ОЛЯ!
 
PoetkaДата: Субота, 08/12/2012, 14:24 | Сообщение # 48
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Я от ніяк не можу подружитись з приготуванням м"яса в мульті.......В мене отака Висушує. або я не вмію або щось не знаю..... dumy-10

Я ОЛЯ!
 
ir71Дата: Субота, 08/12/2012, 15:46 | Сообщение # 49
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Poetka)
Ірусь і води так багато наливаєш як в рецепті????

Та я практично не даю води,там же масло йде.А води десь так на дно трохи-2ст л води


 
swetlanaДата: Вівторок, 22/01/2013, 15:03 | Сообщение # 50
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 7
Статус: Offline
Розсольник з рисом:
Цібулю з моркою притушити хв. 10 на режиме "випечка", порізала квашені огірки і сметану  і ще 10 хв. притушила, добавила свіже мясо порізане кубиками, пів мульт.стакана риса і води , режим "тушения" на 2 год.В кінці приготування додала до смаку сіль та спеціїї. 
Прикрепления: 1997762.jpg (33.6 Kb)
 
ir71Дата: Вівторок, 22/01/2013, 15:15 | Сообщение # 51
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (swetlana)
Розсольник з рисом:
вірю що смачно бо таке робила.Гарно дякую за рецепт!


 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 22/01/2013, 15:45 | Сообщение # 52
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
swetlana, дякую за рецепт, вірю що смачно, то треба в натупні вихідні забацати! podmigivaniya-118

 
НаталонькаДата: Субота, 26/01/2013, 15:17 | Сообщение # 53
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Дівчата, власниці мультиварки. Вирішила зварити у мультиварці  зупу з фрикадельками. Але от питання, коли додавати ті фрикадельки, разом з бульбою, чи треба пізніше. а може  треба фрикадельки підморозити, щоб нерозварилися?
 
Зоряна9810Дата: Субота, 26/01/2013, 15:19 | Сообщение # 54
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Наталонька)
разом з бульбою, чи треба пізніше.
я думаю за хвилин 10-15 до кінця варіня.


 
ir71Дата: Субота, 26/01/2013, 16:42 | Сообщение # 55
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Я сьогодні варила горохову зупу у мутиварці.Часу обмаль,думаю як то зробити,щоб не стояти біля плити?Горох поставила щоб закипів на газі,позбирала піну і вилила все у чашу мультиварки.Додала сиру картоплю,жарений шпондер з цибулею,моркву та приправи.Поставила все на режим тушкування на 2 години.І СУПЕР!!!Зупка така навариста і горох зварився(навіть розварився!)Так що мультя то просто палочка виручалочка!!

 
НаталонькаДата: Субота, 26/01/2013, 19:07 | Сообщение # 56
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Зоряна9810,  дякую за слушну пораду. Мабуть так і зроблю.
ir71, Ще один смачний рецепт зупи, від гарної господині.  Дякую.
 
Зоряна9810Дата: Неділя, 27/01/2013, 00:55 | Сообщение # 57
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
ir71, оооо, дякую , а горох якої фірми брала?

 
ir71Дата: Неділя, 27/01/2013, 11:27 | Сообщение # 58
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Хуторок

 
Зоряна9810Дата: Середа, 30/01/2013, 12:15 | Сообщение # 59
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Горохове пюре.

Робила експерементальним методом.

Горох замочила в холодній воді десь на 1 год. Потім промивала від протічною водою поки вода не стала прозора. Закинула в мультю і включила режим тушіння на 2 год. 
Дівчата яке ж воно смачне вийшло. Однорідне.
Так як я ніколи не любила готувати горох бо він мені вічно то пригорав то ще щось. То тепер точно знаю буду готувати часто. причому я поставила на режим відтермінування так , що зранку ми встали і пюре було свіже та готове.

Фото немає цього разу.


 
ir71Дата: Середа, 30/01/2013, 21:48 | Сообщение # 60
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
акинула в мультю і включила режим тушіння на 2 год.
  а води скільки дала?мені в мульті зупка подобається а ось горох ще не пробувала.
Я варила ячмінну кашу з білими сушеними грибами,бо просто бомбезно вийшло.При тому що я каш не переношу ніяких крім гречки,то ця вийшла класна,розсипчаста з ароматои грибів.
Теж крупу промила,замочила кипятком на 1 год,дадала намочені попередньо гриби,посолила і на режим плов. da-38


 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024