Рецепти страв в мультиварці.
|
|
Poetka | Дата: Неділя, 05/02/2012, 13:46 | Сообщение # 31 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Quote (ir71) як остила то як гума-пішла в смітник Аналогічно. Вчора приготувала класний омлетик на вечерю (шкода фотіка небуло,щоб зазнимкувати) 5 яєць, 1/2 скл. сметани трохи капусти броколлі,перець болгарський на кубики,гарбуз на кубики ( пропорції однакові) Мультю увімкнути на "випічку" розтопити 2 ст.л. масла і легенько підсмажити(не закриваючи кришку) всі овочі. Яйця збити із сметаною,можна із молоком ( але є СЕКРЕТ; яєчна маса має бути біла,тоді омлет пухкий і високий,якщо дати менше молока,чи сметани, яєчна маса буде жовта і омлет буде гумовий і забитий).Отож збиваємо яйця,солимо і перчимо, виливаємо в мультю,закриваємо кришку і готуємо на 1 режимі 10 хв. Омлет виходить пишний,соковитий, як колись в садках.
Я ОЛЯ!
Сообщение отредактировал Poetka - Неділя, 05/02/2012, 13:48 |
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 05/02/2012, 15:53 | Сообщение # 32 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Дякую за рецептик,спробую і собі
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 19/11/2012, 22:49 | Сообщение # 33 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Куряча печінка в сметані
Печінку промийте, наріжте. Обдайте окропом, потім відразу промийте холодною водою. Наріжте соломкою печінку а цибулю кубіками(на 300грам печінки-1 велику цибулину) режим випічка на 10хв Далі всипаємо 2 ст л борошна ,добре розмішуємо.трохи жаримо при відкритій кришці Вливаємо сметану (1стакан)можна додати ще трохи води,щоб не було густе.Солимо,перчимо,доводимо до готовності ще кілька хвилин. Загальний час на режимі випічка,у мене зайняв 20хв.Отримала смачну,соковиту печінку,разом з підливою
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 07/12/2012, 21:46 | Сообщение # 34 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| курячі ніжки
Курка (гомілка) - 7-8 шт. Майонез 1 стл змішати з водою 50 мл. Кетчуп - 100 г змішати з часником за смаком Сіль, спеції
Процес приготування: Курку промити, посолити і посипати чорним меленим перцем, обмазати кетчупом з часником. Викласти їх у чашу мультиварки, попередньо налив ст.ложку олії соняшникової .. Кнопкою Меню встановити режим смаження на 10 хвилин. Через 5 хвилин перевернути гомілки. Після смаження залити гомілки сумішшю майонезу і води і поставити тушкувати на 25 хв.
|
|
| |
Наталонька | Дата: П`ятниця, 07/12/2012, 21:58 | Сообщение # 35 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Зоряна9810, апетитна смачна страва. Розкажи які враження від нової помічниці.
|
|
| |
оксанка | Дата: П`ятниця, 07/12/2012, 23:39 | Сообщение # 36 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Зоряна9810, уявляю які тепер смаколики будуть готуватися...
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Субота, 08/12/2012, 01:22 | Сообщение # 37 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Риба під овочами риба (хек, минтай, телапія) - 2-3 тушки (відповідно 4-6 філейних частин) помідори - 2 шт. або 4 ст.л томатної заправки (або томатна паста злегка розведена водою) свіжий або морожений перець - 2-3 шт. морква - 2 шт. цибуля - 2 шт. сир - 150-200 г (якщо любите плавлений сир, то можна взяти більше) сіль, перець, оливкова олія прованські або будь-які інші улюблені вами травички
Спосіб приготування риби під овочами в мультиварці
Ріжемо рибу або філе на порційні шматочки, солимо, перчимо, додаємо оливкову олію і залишаємо маринуватися на пару годин у холодильнику. ( я не чекала довго. бо вже не мала терпіння чекати) Ріжемо всі овочі, крім перцю кільцями. Перець ріжемо невеликими шматочками. Сир тремо на тертку.(в мене без сиру ) Викладаємо рибу в мультиварку, зверху - цибулю, потім моркву, помідори або томатна заправка, перець. Виставляємо режим Випічка на 40 хвилин при температурі 150 градусів. Спочатку риба і овочі пустять сік, потім сік поступово почне вбиратися і в підсумку перетвориться в досить густий соус. У духовці, до речі, це блюдо готується набагато довше і соус практично не загусає. Коли мультиварка пропіщіт про готовність блюда, посипаємо сиром і закриваємо кришку. Даємо час наполягатимуть рибі - хвилин 20 і подаємо до столу. Дівчата дійсно дуже смачно і в духовці не буде таке ніжне...
|
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 08/12/2012, 01:31 | Сообщение # 38 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Зоряна9810, таке все смачне,що може б і я собі таку штучку замовила на 8 березня
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 08/12/2012, 12:50 | Сообщение # 39 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Ой Зорянцю ти підсіла.... у мене така хвороба вже з рік.Тепер хочу нову,більш універсальну.Бо немаю жодного дня,щоб щось у ній не готовила.
|
|
| |
Poetka | Дата: Субота, 08/12/2012, 13:04 | Сообщение # 40 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Quote (ir71) Тепер хочу нову,більш універсальну. А то ж яку????? Дівчата не можу сфоткати страву (немаю чим) яку я вчора готувала в своїй мультяшці, це - курка карі... Без води і без олії одна користь одним словом (ото нагородила) Одним словом нам треба 1 курка, приправи карі або інші сіль перець до смаку
Ділимо курку на частини і гарно натираємо спеціями можна залишити промаренуватись, І обсмажити в мульті або на випічці, або на інших схожих програмах, в мене це "Підсмажування" до золотистої скоринки, але без олії.....Моркву і трохи цибульки порізати колечками і спасерувати в тому самомму де смачилось курча підливши трохи винного оцту аби випарився десь 2 ст. л. потім шарами викласти курку і зажарку ( тільки сильно не засмажуйте так легенько) я ще полила трохи кленовим сиропом,точніше його краще додавати до маренаду до спецій і обтерти ним курку....Включила програму в мене це універсальна під тиском на 110 гр. на 20 хв без води і олії не повірите курка пустила всій сік і в ньому ж тушкувлась, яке то вийшло блаженство повірте, а пахло як!!!!!!!
Я ОЛЯ!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Субота, 08/12/2012, 13:15 | Сообщение # 41 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (ir71) Тепер хочу нову,більш універсальну я взяла на 23 програми, ы холодець варить ы йогурти робить ы крем карамельний...короче прибамбасыв купа а особливо взяла вона мене 4-х лытровою чашою...
|
|
| |
Poetka | Дата: Субота, 08/12/2012, 13:19 | Сообщение # 42 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) крем карамельний О!!!!ТО зацікавило...Бо моя ті всі йогурти і холодці має, але я чесно не пробувала один раз варила холодець,то дісно прозорий виходе і за 1 годину супер..........
Я ОЛЯ!
|
|
| |
Poetka | Дата: Субота, 08/12/2012, 13:20 | Сообщение # 43 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Quote (Poetka) О!!!!ТО зацікавило. І взагалі всюди зустрічаю карамельний крем а що воно таке навіть не знаю ..згущенка з маслом, чи що?????
Я ОЛЯ!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Субота, 08/12/2012, 13:21 | Сообщение # 44 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| картопля з мультиварки
Цибульку порізала закинула в мультю на 5 хв на обсмаження потім закинула картоплю і включила на 30 хв на функцію смажити і вуаля ароматна картопелька готова діти сказали що смачно..
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 08/12/2012, 14:11 | Сообщение # 45 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Poetka) Тепер хочу нову,більш універсальну.
А то ж яку????? ось вже нова вийшла.Але я іншої фірми не хочу лише Панасонік і все!
|
|
| |