В гості до Ірини
 Шашличний сезон - Сторінка 2 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Модератор форуму: Зоряна9810  
Шашличний сезон
КсюшаДата: Неділя, 10/02/2013, 19:48 | Сообщение # 16
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Поділюсь рецептом шашличка і я ,може комусь підійде,хто пробував всім сподобалось.
Отже на 3кг свинної шиї
1курячий білок сирий,
2 цибулі терті
2-3 цибулі кільцями
спеції до шашлику
сіль перець,майонез,олія
1лимон порізаний кільцями без шкірки
Метод приготування:
мясо помити і порізати кусками дати туди білок і перемішати гарно мясо,так залишити на 1 годинку,білок потрібен для того щоб збереглась сочність мяса.
Тоді додаємо терту цибулю і спеції ,лимон, все гарно перемішуєм,тоді цибулю кільцями ,майонез 1пачку і грам 100 олії,все перемішати,хай постоїть деньок і вперед на природу і жарити і смакувати


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ir71Дата: Неділя, 10/02/2013, 20:16 | Сообщение # 17
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
1курячий білок сирий,
Щось нове!Я обовязково спробую при нагоді і відчитаюсь тут.Дякую за рецептик! poceluy-267 obyatiya-87


 
ЛесяДата: Неділя, 10/02/2013, 20:20 | Сообщение # 18
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
1курячий білок сирий,
перший раз таке чую zdivuvannja


 
PavlukДата: Неділя, 10/02/2013, 21:08 | Сообщение # 19
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Ксюша, дуже цікаво, треба спробувати. А про білок ніколи навіть не чула dumy-12

 
Зоряна9810Дата: Неділя, 10/02/2013, 22:43 | Сообщение # 20
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
дякую за цікавий рецепт. а фото де шашлика? не їла такого то хоть би на фото подивилась..

 
КсюшаДата: Неділя, 10/02/2013, 23:28 | Сообщение # 21
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Зоряна9810, а ти знаєш зараз гляну ,може і є
Прикрепления: 0628403.jpg (9.4 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
masikДата: Понеділок, 11/02/2013, 12:32 | Сообщение # 22
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Ксюша, ням ням який класний апетитний шашличок.
 
ЛесяДата: Понеділок, 11/02/2013, 13:55 | Сообщение # 23
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Ксюша,у мене таке враження що у вас шашличний сезон круглий рік.

 
КсюшаДата: Понеділок, 11/02/2013, 20:02 | Сообщение # 24
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Леся, буває,хоча цього року ще мало було вилазок на природу всього 3,ну і на день Валентина по любе шашлик буде

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ТанюшаДата: Понеділок, 11/02/2013, 23:48 | Сообщение # 25
Танюша
Гурман
Группа: Відвідувач
Сообщений: 119
Статус: Offline
Дуже цікавий рецепт шашлика мені також такий ще не траплявся але цікаво впробувати щось нове.
 
КсюшаДата: Понеділок, 11/02/2013, 23:51 | Сообщение # 26
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Танюша,(я пишу на ти і попрошу до мене також на ти  )спробуй не пожалкуєш

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ir71Дата: Неділя, 05/10/2014, 11:05 | Сообщение # 27
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Несу сюди бо може нам таке пригодиться на наступну зустріч на природі

Шашлик з картоплі
Поріжте Картопля скибочками по 4-5 мм завтовшки, попередньо почистивши.
Якщо картопля молода (а найкраще готувати шашлик з молодої картоплі), то можна її не чистити, а просто помити
Ту ж операцію виконайте і з салом, але скибочки тонше. Кількість: приблизно стільки ж, скільки і картопляних. Тепер треба нанизати скибочки на шампур.
Робити це краще всього наступним чином: зібрати невелику пірамідку сало-картопля-сало-картопля ... на дошці, потім проткнути шампуром зверху і обережно зрушити конструкцію до ручки шампура, намагаючись зберегти форму картоплі, і так далі. Якщо використовується солоне свиняче сало, спробуйте його - якщо сало досить солоне, то цієї солі вистачить - додатково шашлик можна не солити.
Якщо не дуже солоне, то підсолити шашлик, коли він вже буде зібраний на шампурі. Якщо використовується не свиняче, а курдючное сало, підсолити його, якщо хочете -.
Приперчив Загорніть шашлик у фольгу, закріпіть кінці, щоб нічого не витікало, і на вугілля -. хвилин двадцять, НЕ менше НЕ поспішайте - нехай сало розтане, нехай картопля пропариться , приготується, розм'якшиться, і от коли аромат від сала з картоплею почне пробиватися крізь щілини в фользі, розвертайте, знімайте фольгу і ставте шампури на вугілля ще раз.
Прикрепления: 6664891.jpg (69.8 Kb)


 
КсюшаДата: Неділя, 05/10/2014, 11:16 | Сообщение # 28
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
ir71, дякую за гарний рецепт

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
лізаДата: Неділя, 05/10/2014, 13:39 | Сообщение # 29
ліза
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
ir71, щось цікавеньке і смачненьке. Тепер хіба треба дочекатися хорошої погоди для вилазки на природу:))) s1468
 
оксанкаДата: Понеділок, 06/10/2014, 23:12 | Сообщение # 30
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Цитата ir71 ()
Шашлик з картоплі
чудовий  рецепт!!!дякую...так  як  в  нас  в  родині  одні  бульбоїди smehs-260 нам     сам  клас da-38


 
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024