В гості до Ірини
 Дріжджова випічка. - Сторінка 2 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Дріжджова випічка.
Яринка-1Дата: Вівторок, 27/04/2010, 18:14 | Сообщение # 16
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Аню,булочки такі пухкенькі.За морозиво дякую.
 
AntaliaДата: Середа, 28/04/2010, 13:17 | Сообщение # 17
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Яринко, то морозиво не твоє. Я тебе пригощу яблучком.
Прикрепления: 4090001.gif (9.9 Kb)
 
orestaДата: Середа, 28/04/2010, 15:08 | Сообщение # 18
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
О-го!Тут такі булочки як пишечки та ще й морозиво з яблучками роздають.Смачно!!!

ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
AntaliaДата: Середа, 28/04/2010, 15:26 | Сообщение # 19
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Оресточко, давно тебе не чула. Дякую, що і ти прийшла до мене.Ось і тобі від мене гостинець.
Прикрепления: 2853010.gif (24.6 Kb)
 
orestaДата: Субота, 01/05/2010, 12:39 | Сообщение # 20
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
Дякую Аня.Я бананчики люблю! wink

ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
AntaliaДата: Середа, 05/05/2010, 21:22 | Сообщение # 21
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Дівчатка, якщо хочеться пиріжків, але не все є молоко, то можна обійтись без нього і приготувати пухкі , смачні пиріжки. З цього тіста можна пожарити і біляші.

ПИРІЖКИ З ЛІВЕРОМ

В 0,5 л. теплої води розчинити 50 гр. дріжджів, дати 3 ст.л. цукру, 1, 5 ст.л. солі. Дати муки просіяної стільки, щоб тісто було дуже мягке( не таке, щоб можна розкачувати!!!).Добре вимісити. При вимішуванні воно буде потріскувати. Даємо 6 ст..л. олії. Ще трохи помісимо. Накрити рушником, і нехай підходить в кімнаті 1, 5 год.

Я змащую добре олією стіл. Роблю кульки з тіста ( величина кульки залежить від того, якого ви хочете пиріжка, маленького чи великого. Враховуйте, що пиріжки під час жарення підростуть. Берете кульку і розплескуєте на столі , кладемо начинку(лівер, картопля, варене мясо, рис, горох, фасоля...)одним словом все

що вам подобається. Виробляємо пиріжки( руки мають бути весь час жирні, щоб тісто не прилипало).Нехай постоять 10 хв. і жаримо в розігрітій олії, яку налити так, щоб як положити пиріжок вона покривала його до половини. Готові пиріжки складаємо в миску і прикриваємо рушником.

Начинка( в мене): легені зварила, перемолола, дала підсмажену цибулю, сіль, перець.

 
ir71Дата: Середа, 05/05/2010, 21:30 | Сообщение # 22
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Ну всьо...я на вечір "поплила" surprised Такі апетитні,такі свіженькі,такі пухкенькі nyam Аня,таке у вечері не можна показувати cry ,бо обливаюся слюною.Мушу йти щось перекусити,щоб апетит вгамувати.
Дякую за чудові пиріжки


 
ir71Дата: Середа, 05/05/2010, 21:32 | Сообщение # 23
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Ну ти прямо майстер дріжджової випічки,що не день то ліпший рецепт

 
AntaliaДата: Середа, 05/05/2010, 21:47 | Сообщение # 24
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Іра, я дякую тобі biggrin за приємні слова. Стараюсь не відставати від інших господинь.
Прикрепления: 8978150.gif (27.5 Kb)


Сообщение отредактировал Antalia - Середа, 05/05/2010, 21:51
 
нeмаєтакоїДата: Середа, 05/05/2010, 21:53 | Сообщение # 25
Группа: Видалені





Які пухкенькі пиріжки...Клас!
 
AntaliaДата: Середа, 05/05/2010, 22:06 | Сообщение # 26
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Таня, пригощайся!
Прикрепления: 9488046.gif (48.0 Kb)


Сообщение отредактировал Antalia - Середа, 05/05/2010, 22:23
 
anilahДата: Субота, 08/05/2010, 14:22 | Сообщение # 27
anilah
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 30
Статус: Offline
Дукатові булочки.

500г.муки,2ст.л.цукру,0,5ч.л.солі,1ван.цукор,250мл.молока,20г.дріждів,100г розтопеного масла.

Замісити тісто(мені помогла домашня пекарня на хліб).Після того,як викисне,робити тонкі ковбаски,порізати 2х2,щіточкою обмастити із всіх сторін і складати на змащене деко тісно коло себе.Пекти до золотиста.Подавати із теплим рідким ванільним або шоколадним пудингом.

Прикрепления: 3954469.jpg (43.0 Kb)


Я Галина!

Сообщение отредактировал anilah - Неділя, 09/05/2010, 16:39
 
ir71Дата: Субота, 08/05/2010, 14:37 | Сообщение # 28
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Ой то щось з області фантастики(для мене)Я такого ще не куштувала.Вони так апетитно виглядають,що аж хочеться вже бігти на кухню і готовити.Дякую Галю за блискучий рецепт!

 
цукеро4каДата: Субота, 08/05/2010, 18:36 | Сообщение # 29
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
Сосиски в тісті
400гр.молока
8гр.сухих дріжджів
2 яйця
2-3 ст. лож. цукру
3 ст. л. олії
приблизно 4 ст. муки
в теплому молоці розвести дріжджі, цукор, сіль, частину муки. Залишити на 30 хв. накривши рушником( ОПАРА)
Потім добавити яйця, олію, муку. Замісити мягке тісто, залишити на 1 год. Зробити обминку, залишити ще на одну годину.
Випікати при температурі 180гр 25-30 хв.рецепт взяла з "хорошей кухни"


Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище

Я Таня

Сообщение отредактировал цукеро4ка - Субота, 08/05/2010, 19:56
 
AntaliaДата: Неділя, 09/05/2010, 13:24 | Сообщение # 30
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Галя, ти можеш сама. Збоку , там де ти писала повідомлення є "редактировать" натискаєш і появляється той рецеп, який ти писала, і дописуєш. Потім " зберегти".

Сообщение отредактировал Antalia - Середа, 19/01/2011, 19:05
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024