Дріжджова випічка.
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 27/04/2010, 18:14 | Сообщение # 16 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Аню,булочки такі пухкенькі.За морозиво дякую.
|
|
| |
Antalia | Дата: Середа, 28/04/2010, 13:17 | Сообщение # 17 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Яринко, то морозиво не твоє. Я тебе пригощу яблучком.
|
|
| |
oresta | Дата: Середа, 28/04/2010, 15:08 | Сообщение # 18 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| О-го!Тут такі булочки як пишечки та ще й морозиво з яблучками роздають.Смачно!!!
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
Antalia | Дата: Середа, 28/04/2010, 15:26 | Сообщение # 19 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Оресточко, давно тебе не чула. Дякую, що і ти прийшла до мене.Ось і тобі від мене гостинець.
|
|
| |
oresta | Дата: Субота, 01/05/2010, 12:39 | Сообщение # 20 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Дякую Аня.Я бананчики люблю!
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
Antalia | Дата: Середа, 05/05/2010, 21:22 | Сообщение # 21 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Дівчатка, якщо хочеться пиріжків, але не все є молоко, то можна обійтись без нього і приготувати пухкі , смачні пиріжки. З цього тіста можна пожарити і біляші. ПИРІЖКИ З ЛІВЕРОМ В 0,5 л. теплої води розчинити 50 гр. дріжджів, дати 3 ст.л. цукру, 1, 5 ст.л. солі. Дати муки просіяної стільки, щоб тісто було дуже мягке( не таке, щоб можна розкачувати!!!).Добре вимісити. При вимішуванні воно буде потріскувати. Даємо 6 ст..л. олії. Ще трохи помісимо. Накрити рушником, і нехай підходить в кімнаті 1, 5 год. Я змащую добре олією стіл. Роблю кульки з тіста ( величина кульки залежить від того, якого ви хочете пиріжка, маленького чи великого. Враховуйте, що пиріжки під час жарення підростуть. Берете кульку і розплескуєте на столі , кладемо начинку(лівер, картопля, варене мясо, рис, горох, фасоля...)одним словом все що вам подобається. Виробляємо пиріжки( руки мають бути весь час жирні, щоб тісто не прилипало).Нехай постоять 10 хв. і жаримо в розігрітій олії, яку налити так, щоб як положити пиріжок вона покривала його до половини. Готові пиріжки складаємо в миску і прикриваємо рушником. Начинка( в мене): легені зварила, перемолола, дала підсмажену цибулю, сіль, перець.
|
|
| | |
ir71 | Дата: Середа, 05/05/2010, 21:32 | Сообщение # 23 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Ну ти прямо майстер дріжджової випічки,що не день то ліпший рецепт
|
|
| |
Antalia | Дата: Середа, 05/05/2010, 21:47 | Сообщение # 24 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Іра, я дякую тобі за приємні слова. Стараюсь не відставати від інших господинь.
Сообщение отредактировал Antalia - Середа, 05/05/2010, 21:51 |
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Середа, 05/05/2010, 21:53 | Сообщение # 25 |
Группа: Видалені
| Які пухкенькі пиріжки...Клас!
|
|
| |
Antalia | Дата: Середа, 05/05/2010, 22:06 | Сообщение # 26 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Таня, пригощайся!
Сообщение отредактировал Antalia - Середа, 05/05/2010, 22:23 |
|
| |
anilah | Дата: Субота, 08/05/2010, 14:22 | Сообщение # 27 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 30
Статус: Offline
| Дукатові булочки. 500г.муки,2ст.л.цукру,0,5ч.л.солі,1ван.цукор,250мл.молока,20г.дріждів,100г розтопеного масла. Замісити тісто(мені помогла домашня пекарня на хліб).Після того,як викисне,робити тонкі ковбаски,порізати 2х2,щіточкою обмастити із всіх сторін і складати на змащене деко тісно коло себе.Пекти до золотиста.Подавати із теплим рідким ванільним або шоколадним пудингом.
Я Галина!
Сообщение отредактировал anilah - Неділя, 09/05/2010, 16:39 |
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 08/05/2010, 14:37 | Сообщение # 28 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Ой то щось з області фантастики(для мене)Я такого ще не куштувала.Вони так апетитно виглядають,що аж хочеться вже бігти на кухню і готовити.Дякую Галю за блискучий рецепт!
|
|
| |
цукеро4ка | Дата: Субота, 08/05/2010, 18:36 | Сообщение # 29 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| Сосиски в тісті 400гр.молока 8гр.сухих дріжджів 2 яйця 2-3 ст. лож. цукру 3 ст. л. олії приблизно 4 ст. муки в теплому молоці розвести дріжджі, цукор, сіль, частину муки. Залишити на 30 хв. накривши рушником( ОПАРА) Потім добавити яйця, олію, муку. Замісити мягке тісто, залишити на 1 год. Зробити обминку, залишити ще на одну годину. Випікати при температурі 180гр 25-30 хв.рецепт взяла з "хорошей кухни"
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
Сообщение отредактировал цукеро4ка - Субота, 08/05/2010, 19:56 |
|
| |
Antalia | Дата: Неділя, 09/05/2010, 13:24 | Сообщение # 30 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Галя, ти можеш сама. Збоку , там де ти писала повідомлення є "редактировать" натискаєш і появляється той рецеп, який ти писала, і дописуєш. Потім " зберегти".
Сообщение отредактировал Antalia - Середа, 19/01/2011, 19:05 |
|
| |
|