Дріжджова випічка.
| | |
цукеро4ка | Дата: П`ятниця, 05/03/2010, 22:09 | Сообщение # 2 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| Гомбовці Закарпатські. Продукти для приготування тіста: 500гр.муки,80гр.молока,20гр.дріжджів,40гр.цукру,7гр.солі,200води. Для начинки:повидло. СПОСІБ приготування:Тісто готується безопарним способом. Готове тісто розкачують,валиком,з нього вирізають рівні шматки.На кожен шматок покласти посередині начинку і сформувати у вигляді м"ячиків.Після підходження варити на парі протягом 7-10хв.Подають з сухарним соусом або притрусити оріхами з цукром. Начинка для гомбовців може бути різна ягоди,фрукти свіжі і консервовані. Рецепт переписала з книги "Закарпатське печиво",але сама роблю все на око і вкусно виходить.
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
Сообщение отредактировал цукеро4ка - П`ятниця, 05/03/2010, 22:27 |
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 05/03/2010, 22:12 | Сообщение # 3 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Обидвом Таням,гарно дякую!!!!Одна створила тему а друга поділилася гарним рецептом.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: П`ятниця, 05/03/2010, 22:22 | Сообщение # 4 |
Группа: Видалені
| цукеро4ка, Щось смачненьке , взяла до уваги щоб спробувати зробити.
Сообщение отредактировал котяра - П`ятниця, 05/03/2010, 22:34 |
|
| |
цукеро4ка | Дата: П`ятниця, 12/03/2010, 13:57 | Сообщение # 5 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| ОЛАДКИ пісні Беру чуть дріжджів розводжу у невеликій кількості теплої води.Додаю цукор сіль по бажані ванілку. Додати муку консистенція як на оладі.Жарити на олії. Я роблю все на око.
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 12/03/2010, 14:02 | Сообщение # 6 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Цікаво,Таня вони і справді без яєць?Такі пухкенькі на вигляд,мають бути смачні.
|
|
| |
цукеро4ка | Дата: П`ятниця, 12/03/2010, 16:36 | Сообщение # 7 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| Так Ірочко я всю дріжджову випічку роблю без яєць крім паски.
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Неділя, 14/03/2010, 21:01 | Сообщение # 8 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (цукеро4ка) Гомбовці Закарпатські. Приготую,дуже сподобались Quote (цукеро4ка) ПІСНІ пиріжки з капустою Quote (цукеро4ка) ОЛАДКИ пісні Пісні,але такі пухкенькі Quote (котяра) Дріжджова слойка. Гарнесенькі рогалики
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 18/03/2010, 20:42 | Сообщение # 9 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Трубочки з дріджівого тіста. Для того, чтби спекти трубочки, приготуйте дріжджове тісто з 500 г борошна, 2 яєць, 100 г вершкового масла, ваніліну і 20 г дріжджів. Замісити тісто і залиште в теплому місці на 1,5-2 год Абрикосове повидло (150 г) проварити з цукром (100 г) до щільності й остудіть. Підготовлене тісто розкатайте в пласт товщиною 3 мм, змастіть олією і розрізати на трикутники. На кожен трикутник покладіть начинку і поверніть трубочкою. Викладіть трубочки на деко і випікати в духовці при температурі 190-200 С протягом 20-25 хв. Готові вироби посипати цукровою пудрою.
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 30/03/2010, 20:24 | Сообщение # 10 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Ромова Баба Тісто: борошно – 500 г, цукор – 100 г, масло або маргарин – 100 г, яйця – 2 шт., ванілін – за смаком, сіль – 2 г, дріжджі – 20 г, молоко – 150 р. Сироп: цукор – 50 г, вода – 50 г, коньяк – 10 г, ромова есенція – 2 р.. Помадка: цукор – 150 г, вода – 50 р. Дріжджі розчинити в підігрітому молоці, всипати половину борошна, додати цукор і розмішати, щоб маса була однорідною. Накрити серветкою і поставити в тепле місце на 2 години для бродіння. Під час бродіння опара повинна збільшитися в об’ємі в 2 – 3 рази. У готову опару покласти цукор, ванілін, сіль, борошно і місити тісто до тих пір, поки воно не відставатиме від стінок посуду. Додати в тісто розтоплене вершкове масло або маргарин і продовжувати місити до отримання однорідної маси. Накрити серветкою і знову поставити в тепле місце на 2 години. Під час бродіння тісто потрібне 2 – 3 рази обминати. Тісто викласти на стіл, розділити на порції і покласти в змащені жиром форми. Коли баби підійдуть, поставити їх в духовку і випікати при температурі 200 – 220 С. Охолоджені баби вийняти з форм, просочить сиропом і по глазурувати помадкою.
|
|
| |
Antalia | Дата: Вівторок, 27/04/2010, 12:01 | Сообщение # 11 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| БУЛОЧКИ З ПОСИПКОЮ В 300 гр. теплого молока розвести 25 гр. дріжджів, дати 1 ч.л. цукру, 3 ст.л. муки.Все розмішати і відставити на 15-20 хв. до появи "шапочки". Розтопити 50 гр. маргарини (1/4 пачки). В миску просіяти3 стакани муки, дати 1 яйце, 3 ст.л.цукру, о, 5 ч.л.солі, ванілін, влити опару, маргарин(теплий). Вимісити добре.Тісто має потріскувати і піддуватись. Влити 3 ст.л. олії і ще трохи місимо. Накрити рушником, або натягнути на миску мішок від мусору.Залишити підходити на 1-1, 5 год. Розділити тісто на 12-13- шаріків. Сладаємо їх у змащену форму. Я складаю у круглу розємну( для тортів).Скласти недалеко один від другого. Накрити рушником, або натягнути мішок на форму і залишити на 30 хв. Вони зєднаються між собою. Помастити яйцем. Зверу посипати. ПОСИПКА: 1 ст.л.масла, 1 ст.л.цукру, 3 ст.л.муки. Все розтерти пальцями в крошку. Випікаємо. Охолодити у формі. Потім розєднати наші булочки, і можна їсти. СМАЧНОГО.
Сообщение отредактировал Antalia - Вівторок, 27/04/2010, 13:10 |
|
| |
Antalia | Дата: Вівторок, 27/04/2010, 13:24 | Сообщение # 12 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
|
Сообщение отредактировал Antalia - Вівторок, 27/04/2010, 13:26 |
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 27/04/2010, 14:11 | Сообщение # 13 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Antalia) БУЛОЧКИ З ПОСИПКОЮ ВАУ!!!Які ж вони пухкі.Аня я тільки недавно Танені спробувала,тепер напевно на днях візьмуся до твоїх.Дякую за рецепт.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Вівторок, 27/04/2010, 15:13 | Сообщение # 14 |
Группа: Видалені
| Аня дуже гарненькі і пухкенькі булочки.
|
|
| |
Antalia | Дата: Вівторок, 27/04/2010, 17:58 | Сообщение # 15 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Іра і Таня, дякую що зайшли в гості.Булочки ці дуже пухкі і прості. Пробуйте .Вони вам сподобаються. Дівчата, пригощайтесь морозивом.
Сообщение отредактировал Antalia - Вівторок, 27/04/2010, 18:08 |
|
| |
|