В гості до Ірини
 Дріжджова випічка. - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 18
  • 1
  • 2
  • 3
  • 17
  • 18
  • »
Модератор форуму: Зоряна9810  
Дріжджова випічка.
нeмаєтакоїДата: П`ятниця, 05/03/2010, 21:15 | Сообщение # 1
Группа: Видалені





Ділимося рецептами виробів з дріжджового тіста.

Каталог

Гомбовці Закарпатські.
Оладки від цукерочки
Дріждова слойка
Трубочки з дріждового тіста
Ромова баба
Булочки з посипкою
Пиріжки з лівером
Дукатові булочки
Сосіски в тісті
Колачі
Пампушки на Святвечір
пампушки
Булочки повітряні
пампушки від Ксенії
Пампушки на заварному тісті
Піца
Булочки Супер пухкі від Ані
Рогалики
Равлики
Пиріжки змаком
Макові булочки
Цукрові булочки
Чебуреки від Лесі
Булочки з корицею
Пігоді
Пиріжки з заварного тіста від Ані
"Швидкі булочки з яблуками та з штрейзелем"
Гарбузові булочки
булочки-рульки з корицею,маком і родзинками
Пиріг з картоплі і гречки
Пиріжки з капустоюj.
Дріжджовий пиріг з сиром і яблуками.
ТІСТО ДЛЯ БУЛОЧОК
Булочки гусениці
Тісто на піцу від Мамці Оксанки
Пісні пампухи
Парові пироги
Піца
Китайські булочки зі свининою
Пиріжки поросята.
Смачнючі рогалики від Оксанки
Піца з часником та помідорами
Круасани
Як завернути булочку з маком
Відеорецепт круасанів
Універсальне тісто на майонезі
Ніжне тісто на булочки
Пляцок з румбамбару на топленому тісті
Рогалики на кефірі від Оксанки
Бананові булочки
Пампушки від Ксюші
Різдвяний калач
Пампухи
 
цукеро4каДата: П`ятниця, 05/03/2010, 22:09 | Сообщение # 2
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
Гомбовці Закарпатські.

Продукти для приготування тіста:
500гр.муки,80гр.молока,20гр.дріжджів,40гр.цукру,7гр.солі,200води.
Для начинки:повидло.
СПОСІБ приготування:Тісто готується безопарним способом.
Готове тісто розкачують,валиком,з нього вирізають рівні шматки.На кожен шматок покласти посередині начинку і сформувати у вигляді м"ячиків.Після підходження варити на парі протягом 7-10хв.Подають з сухарним соусом або притрусити оріхами з цукром.
Начинка для гомбовців може бути різна ягоди,фрукти свіжі і консервовані.
Рецепт переписала з книги "Закарпатське печиво",але сама роблю все на око і вкусно виходить.



Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище

Я Таня

Сообщение отредактировал цукеро4ка - П`ятниця, 05/03/2010, 22:27
 
ir71Дата: П`ятниця, 05/03/2010, 22:12 | Сообщение # 3
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Обидвом Таням,гарно дякую!!!!Одна створила тему а друга поділилася гарним рецептом. ohyes nyam ok

 
нeмаєтакоїДата: П`ятниця, 05/03/2010, 22:22 | Сообщение # 4
Группа: Видалені





цукеро4ка, Щось смачненьке , взяла до уваги щоб спробувати зробити.

Сообщение отредактировал котяра - П`ятниця, 05/03/2010, 22:34
 
цукеро4каДата: П`ятниця, 12/03/2010, 13:57 | Сообщение # 5
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
ОЛАДКИ
пісні
Беру чуть дріжджів розводжу у невеликій кількості теплої води.Додаю цукор сіль по бажані ванілку.
Додати муку консистенція як на оладі.Жарити на олії.
Я роблю все на око. wink love



Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище

Я Таня

 
ir71Дата: П`ятниця, 12/03/2010, 14:02 | Сообщение # 6
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Цікаво,Таня вони і справді без яєць?Такі пухкенькі на вигляд,мають бути смачні.

 
цукеро4каДата: П`ятниця, 12/03/2010, 16:36 | Сообщение # 7
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
Так Ірочко я всю дріжджову випічку роблю без яєць крім паски.



Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище

Я Таня

 
Яринка-1Дата: Неділя, 14/03/2010, 21:01 | Сообщение # 8
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (цукеро4ка)
Гомбовці Закарпатські.

Приготую,дуже сподобались
Quote (цукеро4ка)
ПІСНІ пиріжки з капустою

Quote (цукеро4ка)
ОЛАДКИ
пісні

Пісні,але такі пухкенькі
Quote (котяра)
Дріжджова слойка.

Гарнесенькі рогалики

 
ir71Дата: Четвер, 18/03/2010, 20:42 | Сообщение # 9
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Трубочки з дріджівого тіста.

Для того, чтби спекти трубочки, приготуйте дріжджове тісто з 500 г борошна, 2 яєць, 100 г вершкового масла, ваніліну і 20 г дріжджів. Замісити тісто і залиште в теплому місці на 1,5-2 год

Абрикосове повидло (150 г) проварити з цукром (100 г) до щільності й остудіть.

Підготовлене тісто розкатайте в пласт товщиною 3 мм, змастіть олією і розрізати на трикутники. На кожен трикутник покладіть начинку і поверніть трубочкою.

Викладіть трубочки на деко і випікати в духовці при температурі 190-200 С протягом 20-25 хв. Готові вироби посипати цукровою пудрою.


 
ir71Дата: Вівторок, 30/03/2010, 20:24 | Сообщение # 10
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Ромова Баба

Тісто: борошно – 500 г, цукор – 100 г, масло або маргарин – 100 г, яйця – 2 шт., ванілін – за смаком, сіль – 2 г, дріжджі – 20 г, молоко – 150 р.
Сироп: цукор – 50 г, вода – 50 г, коньяк – 10 г, ромова есенція – 2 р.. Помадка: цукор – 150 г, вода – 50 р.

Дріжджі розчинити в підігрітому молоці, всипати половину борошна, додати цукор і розмішати, щоб маса була однорідною. Накрити серветкою і поставити в тепле місце на 2 години для бродіння. Під час бродіння опара повинна збільшитися в об’ємі в 2 – 3 рази.
У готову опару покласти цукор, ванілін, сіль, борошно і місити тісто до тих пір, поки воно не відставатиме від стінок посуду.
Додати в тісто розтоплене вершкове масло або маргарин і продовжувати місити до отримання однорідної маси. Накрити серветкою і знову поставити в тепле місце на 2 години. Під час бродіння тісто потрібне 2 – 3 рази обминати.
Тісто викласти на стіл, розділити на порції і покласти в змащені жиром форми. Коли баби підійдуть, поставити їх в духовку і випікати при температурі 200 – 220 С.
Охолоджені баби вийняти з форм, просочить сиропом і по глазурувати помадкою.


 
AntaliaДата: Вівторок, 27/04/2010, 12:01 | Сообщение # 11
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
БУЛОЧКИ З ПОСИПКОЮ

В 300 гр. теплого молока розвести 25 гр. дріжджів, дати 1 ч.л. цукру, 3 ст.л. муки.Все розмішати і відставити на 15-20 хв. до появи "шапочки".

Розтопити 50 гр. маргарини (1/4 пачки).

В миску просіяти3 стакани муки, дати 1 яйце, 3 ст.л.цукру, о, 5 ч.л.солі, ванілін, влити опару, маргарин(теплий). Вимісити добре.Тісто має потріскувати і піддуватись. Влити 3 ст.л. олії і ще трохи місимо. Накрити рушником, або натягнути на миску мішок від мусору.Залишити підходити на 1-1, 5 год.

Розділити тісто на 12-13- шаріків. Сладаємо їх у змащену форму. Я складаю у круглу розємну( для тортів).Скласти недалеко один від другого. Накрити рушником, або натягнути мішок на форму і залишити на 30 хв. Вони зєднаються між собою. Помастити яйцем. Зверу посипати.

ПОСИПКА:

1 ст.л.масла, 1 ст.л.цукру, 3 ст.л.муки. Все розтерти пальцями в крошку.

Випікаємо. Охолодити у формі. Потім розєднати наші булочки, і можна їсти. СМАЧНОГО.



Сообщение отредактировал Antalia - Вівторок, 27/04/2010, 13:10
 
AntaliaДата: Вівторок, 27/04/2010, 13:24 | Сообщение # 12
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline


Сообщение отредактировал Antalia - Вівторок, 27/04/2010, 13:26
 
ir71Дата: Вівторок, 27/04/2010, 14:11 | Сообщение # 13
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Antalia)
БУЛОЧКИ З ПОСИПКОЮ
ВАУ!!!Які ж вони пухкі.Аня я тільки недавно Танені спробувала,тепер напевно на днях візьмуся до твоїх.Дякую за рецепт.


 
нeмаєтакоїДата: Вівторок, 27/04/2010, 15:13 | Сообщение # 14
Группа: Видалені





Аня дуже гарненькі і пухкенькі булочки.
 
AntaliaДата: Вівторок, 27/04/2010, 17:58 | Сообщение # 15
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Іра і Таня, дякую що зайшли в гості.Булочки ці дуже пухкі і прості. Пробуйте .Вони вам сподобаються.

Дівчата, пригощайтесь морозивом.

Прикрепления: 7189445.gif (35.3 Kb)


Сообщение отредактировал Antalia - Вівторок, 27/04/2010, 18:08
 
  • Сторінка 1 з 18
  • 1
  • 2
  • 3
  • 17
  • 18
  • »
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024