Дріжджова випічка.
| |
anilah | Дата: Неділя, 09/05/2010, 16:41 | Сообщение # 31 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 30
Статус: Offline
| Дякую Antalia!Я вже дописала.
Я Галина!
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Неділя, 09/05/2010, 19:23 | Сообщение # 32 |
Группа: Видалені
| anilah, Галя твої булочки такі інтересні. Напевне смакотттттттаааааа!!!!!!!!Дякую що поділилася рецептом.
|
|
| |
anilah | Дата: Субота, 22/05/2010, 17:56 | Сообщение # 33 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 30
Статус: Offline
| Хочу вас почастувати колачами,які називаються фиргали,а ви можете їх назвати по-своєму.Колачі прості,швидкі і дуже-дуже смачні. 500г.муки, 1 яйце, 100г.розтопленого масла, 250г.молока(я мала сироватку), 0,5ч.л.солі,4ст.л.цукру, 1ван.цукор, лимонна цедра, 20г.дріждів. Замісити тісто,дати підійти,розділити на 4 частини,розкачати круги.Краї змастити яйцем і покласти начинку починаючи із середини кругами або полосками.Я мала солодкий сир,шоколадний пудинд,сливове повидло,мак.Можуть бути помолоті горіхи,але в мене не було.Один колач я зробила із замороженими фруктами.Зверху посипати посипкою з муки,масла і цукру.Дати підійти.Пекти 10хв.Смачного!
Я Галина!
Сообщение отредактировал anilah - Субота, 22/05/2010, 23:39 |
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 22/05/2010, 21:03 | Сообщение # 34 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Галю дуже цікавий рецепт.Дякую,що з нами поділилася.Це справді для мене нове бо у нас таке не печуть.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Понеділок, 24/05/2010, 13:40 | Сообщение # 35 |
Группа: Видалені
| Галя твої фиргали дуже апетитні. Дякую.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 24/05/2010, 14:34 | Сообщение # 36 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Дуже смачні калачі
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 02/01/2011, 17:13 | Сообщение # 37 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Пампушки на Святвечір
0,5 л молока(теплого) 100гр.дріжджів 100 гр.масла(м’якого ,не розтопленого),пробувала з розтопленим маргарином, вийшло теж добре! 1 ст.цукру(можна 1,5 ст. цукру,якщо хочете щоб були дуже солодкі) 8 яєць 1,3 л муки( тобто я даю 1 л банку + 300 гр.)залежить від муки , можна підсипати більше ванілька, декілька крапель лимона(5-7) Приготування: В тепле молоко даю все крім муки, добре розминаю рукою. Тоді даю муку і добре замішую тісто, яке виходить не туге. Накриваю миску рушником і тісто росте в 2-3 рази. Це приблизно 1,5год.На підсипану мукою стільничку викладаю тісто, виробляю пампушки з начинкою. Поки виробляються останні, перші вже можна смажити в заздалегідь підготовленій олії. Тобто я ставлю ,щоб оляія добре кипіла на малому вогні, а перед самим смаженням додаю 2-3 ст.ложки горілки, щоб пампушки не втягували олії. Готові пампушки можна посипати пудрою. Смачного!!! Зфотографую ,як спечу. :D :D
Сообщение отредактировал оксанка - Неділя, 13/01/2013, 22:00 |
|
| |
stina | Дата: Неділя, 02/01/2011, 17:37 | Сообщение # 38 |
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
| ПАМПУШКИ! 0,5 Л теплої води, 50гр. дріжджів, 100грцукру, 1ч.лсолі, 3ст.л топленої маргарини, 2ст.л горілки, муки скільки візьме. Залишити на 30хв щоб підійшло.
Мене звати Людмила!
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 02/01/2011, 17:54 | Сообщение # 39 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Ух ти,які пухкенькі!!!!Класні.Дякую за рецептик!!!
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Неділя, 02/01/2011, 18:00 | Сообщение # 40 |
Группа: Видалені
| Оксана, а що у Вас хіба можна з маслом готувати? В цей ми взагалі нічого неїмо аж до вечері. І готуємо все на олії . А пампушки місимо на воді. Але то напевне всіх порізному, а в нас так віддавнв, скільки памятаю. stina, А пампушки дуже гарненькі.
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 02/01/2011, 18:05 | Сообщение # 41 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| котяра, Рецепт такий перевірений
|
|
| |
Antalia | Дата: Вівторок, 11/01/2011, 22:50 | Сообщение # 42 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| БУЛОЧКИ " ПОВІТРЯНІ". Тісто: 0,5 літри молока закипятити, влити 0,5 ст. олії, 0,5 ст. цукру всипати. Розмішати і відставити з вогню охолоджуватись до кімнатної температури. Вилити в миску де буде киснути розвести 50 гр. свіжих дріжджів, дати 1-2 яйця, 0,5 ч.л. солі. Дати муку, щоб вийшло мяке тісто. Вимісити. Кисне 1, 5 год.Виробити рогалики або булочки, завиванці. На братванці дати підійти десь 15-20 хв. Тісто росте , можна сказати, миттєво.
Сообщение отредактировал Antalia - Вівторок, 11/01/2011, 23:03 |
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Вівторок, 11/01/2011, 23:16 | Сообщение # 43 |
Группа: Видалені
| Які пухкенькі!!!!! Супер.
|
|
| |
Antalia | Дата: Вівторок, 11/01/2011, 23:26 | Сообщение # 44 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Попробуй, Таня, спекти. Думаю тобі сподобаються.
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 12/01/2011, 10:01 | Сообщение # 45 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Antalia) БУЛОЧКИ " ПОВІТРЯНІ". Відповідає назві!!!
|
|
| |
|