В гості до Ірини
 Страви в горшочку - Сторінка 2 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Модератор форуму: Зоряна9810  
Страви в горшочку
orestaДата: Субота, 01/05/2010, 12:36 | Сообщение # 16
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
Картопляна бабка у горшику

10-12 картоплин,
120-160 г сала з м'ясною прорізками,
3-4 цибулини,
1 ст.л. борошна, сіль.

Картопля очистити, натерти на тертці (сік не зливати), додати борошно й сіль. Дрібно нарізані шматочки сала і цибулю обсмажити до золотистого кольору, перемішати з картоплею і запікати без кришки до золотистого


ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
ОляДата: Субота, 01/05/2010, 12:36 | Сообщение # 17
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Дівчата, сьогодні готувала ось таку страву, рецепт якої знайшла в календарі. Але сфоткати не встигла, бо змели. biggrin

Пельмені в горщичках.

Дуже проста і ситна страва.
Відварити пельмені. Горщички змастити добре непахучою олією, на дно положити пельмені, на них шар дрібно порізаної цибулі, тоді гриби. Гриби можна класти будь-які - сирі, з консерви, смажені. Я підсмажені печериці дала. Тоді все затрусити тертим сиром і залити майонезом, потрусити спеціями. Шари можна повторювати, якщо горщички більшенькі. В мене були маленькі. smile Долити потрошки води в кожен, або бульйону, поставити в розігріту на 180 градусів духовку на 20 хв запекти. Перед подачею на стіл притрусити зеленню.Дуже смачні!

п.с. За рецептом, пельмені перед закладкою можна обсмажити трохи, щоби не розпалися. Я їх просто трошки недоварила.

Сообщение отредактировал Оля - П`ятниця, 08/10/2010, 17:35
 
ir71Дата: П`ятниця, 08/10/2010, 18:15 | Сообщение # 18
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Оля)
Пельмені в горщичках.

У мене теж є така страва у каталозі моїх рецептів,а хіба назва.Бо роблю трохи по іншому.Поки твою страву до кінця перечитала то вечеряти захотіла.Дуже смачно розписала.Дякую за рецепт!


 
ОляДата: П`ятниця, 08/10/2010, 18:56 | Сообщение # 19
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Quote (ir71)
У мене теж є така страва у каталозі моїх рецептів,а хіба назва.Бо роблю трохи по іншому.Поки твою страву до кінця перечитала то вечеряти захотіла.Дуже смачно розписала.Дякую за рецепт!

Іра, дякую, що перенесла. Вибач, я щось забула за цю окрему гілку. А де ти маєш подібну страву? На цій гілці не побачила. Я гляну, як ти готуєш. Тобто твій варіант. smile Може на другий раз по твоєму зготую, щоби не було так само.

 
PoetkaДата: Четвер, 20/10/2011, 19:38 | Сообщение # 20
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Дівчата а чанахи????Дайте рецептик,на вихідні дуже треба...

Я ОЛЯ!
 
ir71Дата: Четвер, 20/10/2011, 20:44 | Сообщение # 21
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Poetka)
Дівчата а чанахи????Дайте рецептик,на вихідні дуже треба...

Олю у мене такий


 
КсюшаДата: Субота, 22/10/2011, 23:24 | Сообщение # 22
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
А я роблю чанахи на зразок Польської фасольки.
Фасолю намочую з вечора,гриби білі теж намочую і дрібно ріжу.
Свинину ріжу кусками,жарю на олії,додаю 1моркву кружечками,1 цибулю кружечками,гриби
фасолю варю до готовності тоді подрібнюю в блендері, подрібнену фасолю разом з водою що варилась
виливаю до нашого мяса,картоплю ріжу теж кружечками,половину кидаю швидше щоб розварилась,а пізніше другу половину.Сіль,перець,червона паприка.Тоді беру 200гр томату розбавляю 200 сметани,гарно все вимішую і виливаю до наших чанахів,зелень.Готові ченахи подаю у горшочках,моїм подобаються.(Рецепт мій,пару разів була в Польші і там куштувала фасольку,мені сподобалось,так я собі вдосконалила під ченахи.)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
РосинкаДата: Вівторок, 25/10/2011, 15:14 | Сообщение # 23
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
Ксюша! Дякую за рецепт смачних чанах!

Я Оля!
 
КсюшаДата: Вівторок, 25/10/2011, 18:38 | Сообщение # 24
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Росинка, Та нема за що,пробуйте на здоров"я.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
PoetkaДата: П`ятниця, 28/10/2011, 00:51 | Сообщение # 25
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (Poetka)
Олю у мене

Дякую Ірунь за рецепт.Зробила,звітую:


СМАЧНО!!!!!!!!!!!!


Я ОЛЯ!
 
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024