В гості до Ірини
 Страви в горшочку - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Модератор форуму: Зоряна9810  
Страви в горшочку
ir71Дата: Середа, 17/03/2010, 20:40 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Каталог

Риба в омлеті

"вавілонська вежа"

Свинина по селянські

Овочі по грецьки

Овочі з телятиною в горшочку

Курка запечена з рисом та грибами


 
ir71Дата: Середа, 17/03/2010, 20:42 | Сообщение # 2
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
РИБА В омлеті.

Рибне філе - 400 г,
борошно - 2 ст. л.,
соняшникова олія-3 ст. л.,
цибуля - 2 шт.,
яйця - 8 шт.,
молоко - 0,5 ст.,
сіль.
Рибне філе нарізати невеликими шматочками, посолити, обваляти в муці і пожарити до рум'яної скоринки. Цибулю дрібно нарізати і теж обсмажити. Потім рибу з цибулею покласти в горщики, залити яйцями з молоком і запекти в духовці (до готовності омлету).


 
ir71Дата: Середа, 17/03/2010, 20:44 | Сообщение # 3
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Рис з м'ясом у горщику "Вавилонська вежа"

Інгредієнти: (на 4 порції)
рис 1 стакан
свинина 600-700 г
морква 1 шт.
ріпа 1 шт.

Способ приготування: Рис замочити, залити солоною гарячою водою і замочити на 1,5-2 години. Нежирну свинину нарізати невеликими шматочками, обсмажити з цибулею, морквою і ріпою в рослинній олії.Укласти в горщик, зверху засипати запареним рисом.
Сковорідка в якій обсмажувалися м'ясо, залити гарячою водою. Воду посолити, довести до кипіння і залити в горщик так, щоб рис покритий на 1-2 пальця. Горшочок закрити кришкою і поставити в духовку при температурі 180-200 градусів на 40-50 хвилин.


 
ir71Дата: Середа, 17/03/2010, 20:48 | Сообщение # 4
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Свинина по-селянськи:

м'ясо - 140
цибуля - 20 г
картофель - 100 г - 20 г
бульон - 100 г
горох або квасоля
кріп
твердий сир


Кусок нежирної свинини нарізати кубиками по 15-20 г, посолити, поперчити, обсмажити. Покласти в горщик. Потім додати цибулю.Незадовго до готовності м'яса в горщик покласти обсмажену кубиками картоплю, розпарений заздалегідь горох (квасолю) і кріп (зелень).

Залити м'ясним бульйоном і поставити в духовку. Готове жарке посипати тертим сиром прикрасити зеленню. Окремо подати малосольні огірки.


 
ir71Дата: Середа, 17/03/2010, 20:56 | Сообщение # 5
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Овочі по грецьки

Баклажани обшпарити окропом і зняти з них шкіру.
яловичина - 400 г
лук-порей - 2-3 стебля
морковь - 250 г
баклажани - 2ш
шпондер - 125 г
корень селери - 150 г
гриби - жменя очищених промитих
соль, перец
картофельное пюре - 2 стакана
масло (маргарин) - 2 столові ложкі
паніровочні сухарі - 2 столові ложки ..

М'ясо та овочі (крім баклажанів) пропустити через м'ясорубку, добре посолити і поперчити.

У змащений жиром горщик на дно покласти картопляне пюре, на нього - масу з м'яса і овочів, потім - нарізані баклажани, а зверху - кубики шпондерка. Все посипати сухарями. Розкласти на поверхні масло шматочками. Ставимо горщики в розігріту до 180-200 ° духовку і тушкуємо до готовності на середньому жару


 
ir71Дата: Середа, 17/03/2010, 20:56 | Сообщение # 6
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Овочі з телятиною у горшочку.

Можу вам сказати що це надзвичайно корисне і смачне блюдо.Зараз надворі літо,овочів багато і саме тому у мене на столі кожний день овочі.Хочу поділитися рецептом приготування цієї страви.

Нам потрібно 0.5кг телятини(це на 6 горшочків),сметана та
овочі:картопля,помідори,кабачок,морква,цибуля,болгарський перець.
На дно горшочка наливаємо трохи вершкового масла,далі ріжимо картоплю кубіками,цибулю,моркву теж нарізаємо кубіками.Телятину нарізаємо тоненькою соломкою і складаємо поверх моркви.Далі кабачки,перець і помідори(з помідорів зняти шкірку).Посолити,приправити перцем,лавровим листом,можна додати 2ст л сметани і ставимо у гарячу духовку на 1.5години.Готову страву посипаємо зеленю і додаємо дрібно нарізаний часник.



 
ir71Дата: Середа, 17/03/2010, 20:56 | Сообщение # 7
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Курятина, запечена З РИСОМ та грибами в горшочку

Інгредієнти:
500 г курячого філе, 2 цибулини,1 велика морква, 4 ст. ложки рису,стакан варених грибів, 1 склянка борошна, 1/3-1/2 склянки води, 2-3 ст. ложки розтопленого вершкового масла, 1 ст. ложка смальцю, 3 ст. ложки томату-пюре, 4 зубчики часнику, 1 -2 ст. ложки подрібненої зелені петрушки, 1 / 3 ч. ложки меленого чорного перцю, сіль за смаком.
Приготування
Цибулю почистити, вимити, подрібнити і підрум'янити в розігрітому смальці до золотистого відтінку. Додати терту моркву.Потім додати томат-пюре і тушкувати, помішуючи, 5-10 хвилин.Курятину, нарізати невеликими шматочками (по 4-5 кусків на порцію), посолити, поперчити, викласти на пательню з розпеченим маслом, обсмажити з обох сторін по кілька секунд, змішати з цибулею та морквою в томаті.
Рис перебрати, промити, всипати з каструлю з підсоленою киплячою водою, запарити та заправити його вершковим маслом. У керамічні горщики покласти шар рису, на нього викласти м'ясо,далі шар грибів (при бажанні можна повторити шари 2-3 рази), зверху посипати тертим часником, влити по 1-2 стакану води(щоб повністю все було добре покрите водою,під вершок) щільно закрити кришками, поставити в заздалегідь нагріту духовку і запікати протягом 50-60 хвилин,на маленькому вогні.
Готову страву посипати зеленню і подати до столу гарячим.



 
ir71Дата: Четвер, 18/03/2010, 15:28 | Сообщение # 8
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Жарке з курочки в горшочку

Курячі ніжки, або частину курки, рубаємо на порційні шматки, солимо, перчимо. На дно горщика укладаємо шар курочки, потім шар грибів (будь-яких), потім шар обсмаженої цибулі та змащуємо сметаною (краще брати домашню). тепер знову шар курочки, потім шар обсмажених баклажан (кружечками), знову посмажену цибулинуі хороший шар сметани.



 
нeмаєтакоїДата: П`ятниця, 19/03/2010, 00:19 | Сообщение # 9
Группа: Видалені





ir71, Це мабуть смачно, бо так апетитно виглядає. Іра в тебе так багато різних горшків.
 
ir71Дата: П`ятниця, 19/03/2010, 10:27 | Сообщение # 10
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (котяра)
Іра в тебе так багато різних горшків.

Ой Таня,я тої посуди накупляла що немаю тепер де подіти.То як у перше поїхали в Хмельницьк на базар то я купляла все що бачила бо у Львові того не було.Ось тепер витягую і насолоджуюся гарними фотками


 
ir71Дата: Понеділок, 22/03/2010, 17:16 | Сообщение # 11
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Гаряче "Квасоля в горщику"

Попередньо відварюємо квасолю. У горнятко укладаємо м'ясо (будь-яке за бажанням, я люблю готувати як свинину, так і яловичину), потім квасолю, кладемо лавровий лист, посипаємо сіллю, перцем чорним, червоним, зверху кладемо моркву й цибулю, нарізані кружальцями. Додаємо майонез, бульйон, Томім в духовці до готовності.
Смачно і ситно!


 
orestaДата: Середа, 24/03/2010, 15:12 | Сообщение # 12
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
Я теж маю гарний рецепт.Інколи коли маємо багато свинини і багато роботи а треба швидко то готую таку страву.

Свинина хмільна

1 кг свинини, 1 літр світлого пива, 1 чайна ложка олії, 100 г корінь (селера, петрушка, хрін, морква), 0,5 г імбиру, 0,5 г гвоздики, сіль, 0,5 ч л гіркого перцю.

свинину помийте, почистіть і поріжте шматочками 50 - 60 г. У горшочок покладіть шматочки м'яса, подрібнені коріння і залийте пивом. У горшочок додайте спеції, сіль і полийте олією. Горшочек закрийте кришкою і поставте в розігріту до 100 градусів духовку на 50 хвилин.

До столу свинину подавайте в горщиках, до свинини подайте свіжі овочі та зелень.

Смачного!


ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
нeмаєтакоїДата: Середа, 24/03/2010, 15:23 | Сообщение # 13
Группа: Видалені





oresta, Інтересний рецепт, треба спробувати.
 
orestaДата: Середа, 24/03/2010, 15:37 | Сообщение # 14
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
Свинина смажена по-гуцульськи

Свинина – 1 кг,
свинячий жир – 100 г,
картопля – 1 кг,
яйця – 3 шт.,
цибуля – 100 г,
томатний соус – 50 г,
м’ясний бульйон – 500 г,
зелень петрушки – 50 г, сіль, перець – за смаку.
Тісто: борошно – 300 г, яйце – 1 шт., вода – 100 г.

Свинину нарізувати круглими шматочками, відбити, посолити, поперчити і підсмажити. Картопля очистити, натерти на тертці, додати яйця, сіль, добре перемішати, сформувати оладки і підсмажити. Цибуля спасерувати з томатним соусом. У горщик скласти оладки з картоплі, зверху – м’ясо з цибулею. Залити м’ясним бульйоном і посипати зеленню петрушки. Горщик заліпити тестом, змастити яйцем і поставити в духовку.


ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
ir71Дата: Середа, 24/03/2010, 15:55 | Сообщение # 15
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Ну ти й наштампувала рецептів surprised ще й такі класні wacko Ось ця хмільна свинина то щось цікаве.Буду пробувати і собі "похмелятися"
Дякую за рецепти!!!


 
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024