Страви в горшочку
|
|
oresta | Дата: Субота, 01/05/2010, 12:36 | Сообщение # 16 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Картопляна бабка у горшику 10-12 картоплин, 120-160 г сала з м'ясною прорізками, 3-4 цибулини, 1 ст.л. борошна, сіль. Картопля очистити, натерти на тертці (сік не зливати), додати борошно й сіль. Дрібно нарізані шматочки сала і цибулю обсмажити до золотистого кольору, перемішати з картоплею і запікати без кришки до золотистого
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
Оля | Дата: Субота, 01/05/2010, 12:36 | Сообщение # 17 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Дівчата, сьогодні готувала ось таку страву, рецепт якої знайшла в календарі. Але сфоткати не встигла, бо змели. Пельмені в горщичках. Дуже проста і ситна страва. Відварити пельмені. Горщички змастити добре непахучою олією, на дно положити пельмені, на них шар дрібно порізаної цибулі, тоді гриби. Гриби можна класти будь-які - сирі, з консерви, смажені. Я підсмажені печериці дала. Тоді все затрусити тертим сиром і залити майонезом, потрусити спеціями. Шари можна повторювати, якщо горщички більшенькі. В мене були маленькі. Долити потрошки води в кожен, або бульйону, поставити в розігріту на 180 градусів духовку на 20 хв запекти. Перед подачею на стіл притрусити зеленню.Дуже смачні! п.с. За рецептом, пельмені перед закладкою можна обсмажити трохи, щоби не розпалися. Я їх просто трошки недоварила.
Сообщение отредактировал Оля - П`ятниця, 08/10/2010, 17:35 |
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 08/10/2010, 18:15 | Сообщение # 18 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Оля) Пельмені в горщичках. У мене теж є така страва у каталозі моїх рецептів,а хіба назва.Бо роблю трохи по іншому.Поки твою страву до кінця перечитала то вечеряти захотіла.Дуже смачно розписала.Дякую за рецепт!
|
|
| |
Оля | Дата: П`ятниця, 08/10/2010, 18:56 | Сообщение # 19 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Quote (ir71) У мене теж є така страва у каталозі моїх рецептів,а хіба назва.Бо роблю трохи по іншому.Поки твою страву до кінця перечитала то вечеряти захотіла.Дуже смачно розписала.Дякую за рецепт! Іра, дякую, що перенесла. Вибач, я щось забула за цю окрему гілку. А де ти маєш подібну страву? На цій гілці не побачила. Я гляну, як ти готуєш. Тобто твій варіант. Може на другий раз по твоєму зготую, щоби не було так само.
|
|
| |
Poetka | Дата: Четвер, 20/10/2011, 19:38 | Сообщение # 20 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Дівчата а чанахи????Дайте рецептик,на вихідні дуже треба...
Я ОЛЯ!
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 20/10/2011, 20:44 | Сообщение # 21 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Poetka) Дівчата а чанахи????Дайте рецептик,на вихідні дуже треба... Олю у мене такий
|
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 22/10/2011, 23:24 | Сообщение # 22 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| А я роблю чанахи на зразок Польської фасольки. Фасолю намочую з вечора,гриби білі теж намочую і дрібно ріжу. Свинину ріжу кусками,жарю на олії,додаю 1моркву кружечками,1 цибулю кружечками,гриби фасолю варю до готовності тоді подрібнюю в блендері, подрібнену фасолю разом з водою що варилась виливаю до нашого мяса,картоплю ріжу теж кружечками,половину кидаю швидше щоб розварилась,а пізніше другу половину.Сіль,перець,червона паприка.Тоді беру 200гр томату розбавляю 200 сметани,гарно все вимішую і виливаю до наших чанахів,зелень.Готові ченахи подаю у горшочках,моїм подобаються.(Рецепт мій,пару разів була в Польші і там куштувала фасольку,мені сподобалось,так я собі вдосконалила під ченахи.)
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Росинка | Дата: Вівторок, 25/10/2011, 15:14 | Сообщение # 23 |
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
| Ксюша! Дякую за рецепт смачних чанах!
Я Оля!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 25/10/2011, 18:38 | Сообщение # 24 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Росинка, Та нема за що,пробуйте на здоров"я.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Poetka | Дата: П`ятниця, 28/10/2011, 00:51 | Сообщение # 25 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Дякую Ірунь за рецепт.Зробила,звітую:
СМАЧНО!!!!!!!!!!!!
Я ОЛЯ!
|
|
| |