800гр мяса(краще баранина,у мене свинина) 1болгарський перець,1малий гострий перець(паприка) 600-700гр картоплі 1морква.1цибулина 0.5стак томатної пасти 1банка консервованої фасолі Зелень,перець,сіль,часник,приправа «хмелі-сунелі»
М'ясо нарізати соломкою і пожарити на сильно розігрітій оліїї,але не до готовності,а лише щоб у мяса зявилася золотиста шкориночка.Мясо вибрати,а у тій самій пательні пожарити спочатку цибулю,додати моркву,трохи протушити і додати перець гострий і болгарський дрібно нарізаний.Все добре вимішати ,влити томатну пасту,води і дати закипіти. У горшочки складаємо нарізану кубіками картоплю,додати м'ясо,по 1 ч л приправи «хмелі-сунелі»,2ст л фасолі,сіль,перець і заливаємо все протушеною овочевою сумішю.Доливаємо води,якщо замало і ставимо у духовку на 1 год.Подавати з свіжим подрібненим часником і зеленю
|