В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Січень » 18 » ЧАНАХИ в горшочках
11:08
ЧАНАХИ в горшочках
 
800гр мяса(краще баранина,у мене свинина)
1болгарський перець,1малий гострий перець(паприка)
600-700гр картоплі
1морква.1цибулина
0.5стак томатної пасти
1банка консервованої фасолі
Зелень,перець,сіль,часник,приправа «хмелі-сунелі»

М'ясо нарізати соломкою і пожарити на сильно розігрітій оліїї,але не до готовності,а лише щоб у мяса зявилася золотиста шкориночка.Мясо вибрати,а у тій самій пательні пожарити спочатку цибулю,додати моркву,трохи протушити і додати перець гострий і болгарський дрібно нарізаний.Все добре вимішати ,влити томатну пасту,води і дати закипіти.
У горшочки складаємо нарізану кубіками картоплю,додати м'ясо,по 1 ч л приправи «хмелі-сунелі»,2ст л фасолі,сіль,перець і заливаємо все протушеною овочевою сумішю.Доливаємо води,якщо замало і ставимо у духовку на 1 год.Подавати з свіжим подрібненим часником і зеленю
Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 1880 | Додав: ir71
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Неділя, 27/11/2022, 06:19
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2016]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2022