В гості до Ірини
 Рецепти соусів - Сторінка 2 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Модератор форуму: Зоряна9810  
Рецепти соусів
Яринка-1Дата: Вівторок, 15/02/2011, 13:07 | Сообщение # 16
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (мамця)
Рецепт побачила по телику, передача про франківський ресторан. 2 помідори різати кубиками;0.5 банки оливок кружельцями, все полити лимонним соком трошки олії і протушити 5 хв.Нам він дуже сподобався, чоловік казав, що кращої риби він ще не їв.

Дякую за такий гарний рецепт
 
оксанкаДата: Вівторок, 15/02/2011, 17:34 | Сообщение # 17
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Оксано!!! Мені також сподабався цей рецепт!!! Дякую!!!

 
МаріяДата: Субота, 19/02/2011, 17:19 | Сообщение # 18
Марія
кулінар
Группа: Особливі
Сообщений: 64
Статус: Offline
Домашній кетчуп
На 1 л. перетертої аличі жовтої (можно і червоної, тоді цукру добавити трошки більше)
2ч.л. кореандру
12ст. л. цукру
2ч.л. солі
2ч.л. паприки
6 головок часнику
Сливку запарити кип'ятком, злити воду і перетерти через сито. Добавити всі продукти, часник потерти, викласти в марлю, сік видушити а сливки, а решто варити з марлею. Варити кетчуп хвилин 10 і закручувати в банки.
 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 28/03/2011, 17:53 | Сообщение # 19
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Полива з журавлини 1.
2 склянки свіжої журавлини
або 1 склянку желе чи джему з цих ягід
1/2 склянки потертого хрону, 1 ст. ложка лагідної гірчиці, 1/2 склянки цукрової пудри,, дрібка солі, дрібка перцю
Журавлину перетирають через сито. Гірчицю розтирають з сіллю, перцем, пудрою, ягідним пюре та хроном. оскільки цей соус не вариться його треба споживати свіжим. Якщо брати джем чи желе то цукру додавати не треба.
Полива з журавлини 2.
2 склянки журавлини
1/ скл. рідкого меду, 1/4 ч. лож. меленої гвоздики, 1/4 лож. мелених волоських горіхів.
Засипати до міксера 1 скл. журавлини, розмолоти і перелити через сито до скляної мисочки.
Знову засипати журавлину додати мед, гвоздику, горіхи все перетерти і вимішати в мисочці.


 
ОляДата: Понеділок, 28/03/2011, 18:09 | Сообщение # 20
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Соус "Бешамель".

1 літра молока
120г вершкового масла
3 ст л муки
1 яйце
щіпка тертого мускатного горіха
сіль, перець

Розтоплюємо в банячку масло, швидко вмішуємо в нього муку, тоді помало, постійно помішуючи, щоби не утворилися гульки, вливаємо молоко, додаємо яйце. Даємо мускатний горіх, сіль, перець і, помішуючи, варимо до загустіння.

 
УлянкаДата: Понеділок, 28/03/2011, 19:09 | Сообщение # 21
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
Оля, Зоряна9810, дякую за гарні рецепти!!!

s
 
masikДата: П`ятниця, 20/05/2011, 20:08 | Сообщение # 22
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Соус до лаваша (я вик.до лаваша з сиром, до піцци з лаваша )
петрушку збити в блендері , додати картоплю варену 1 шт., 1 сире яйце і все збити потім трошки кетчупу і гірчиці , оцту десь по 1 ч.л., посолити.додати часник, каррі ніжний і гострий і збиваючи додати в самому кінці олію 150 - 200 гр.Має вийти однорідна пишна маса.Це соус з арабської кухні.


Сообщение отредактировал masik - П`ятниця, 20/05/2011, 20:09
 
masikДата: Четвер, 26/05/2011, 00:25 | Сообщение # 23
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Ось як соус до лаваша у мене виглядає

Сообщение отредактировал masik - Четвер, 26/05/2011, 00:27
 
PocяДата: Четвер, 26/05/2011, 13:14 | Сообщение # 24
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Quote (masik)
Соус до лаваша


Дякую за рецепт! Щось виглядає на смачненьке, треба попробувати!
good


 
УлянкаДата: Четвер, 26/05/2011, 17:43 | Сообщение # 25
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
masik, має бути смачно! Дякую!

s
 
мамцяДата: Неділя, 30/10/2011, 20:44 | Сообщение # 26
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Соус до риби №2від Висоцької.
4 помідори помити, зняти шкірку, нарізати кубиками(великими) і на сковорідку з 1 ст л олії. Туди ж додати 2зубці часнику цілого.Коли помідори майже будуть розлазитись, часник забираємо і додаємо великий пучок петрушки і малий кропу.Це посолити, якщо кваснувате, то трошки дати цукру.Тримаємо зелень десь 5-7 секунд і виключаємо вогонь.Мені цей соус довподоби, пробуйте!


Оксана Я.
 
PoetkaДата: Четвер, 29/12/2011, 17:25 | Сообщение # 27
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (Poetka)
маю на увазі майонез

Найкраще робити його з перепелиних яєць,бо для майонезу треба сирі яйця....
1 сирий жовток курячий( або три,чотири жовтка з перепелиних)
добре збити (краще в комбайні,або міксером) з 1 ст.л без гірки гірчиці і поступово цюркою доливати олію,доливати до тих пір поки маса не набуде констисенції майонезу( це ви самі регулюєте,дивлячись,який майонез ви хочете) на прикінці солите і додаєте трохи лимонного соку і все...
Можна ще додати трішки цукру,але я не додаю і деякі додають оцет 1 ст. л. разом збивають його з гірчицею і жовтком, я оцет теж не додаю, а ви експерементуйте... biggrin


Я ОЛЯ!

Сообщение отредактировал Poetka - Четвер, 29/12/2011, 17:27
 
НаталіяДата: Субота, 31/12/2011, 00:03 | Сообщение # 28
Наталія
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 428
Статус: Offline
Дівчатка, хочу поділитися з вамо рецептом цікавого майонезу. Чесно кажучи в житті б не подумала що з тих продуктів може вийти майонез eek Рецепт я підглядціла на кукінгу у Лілі(Ельовочки)Домашній майонез на молоці Дівчата , я була в шоці evil Він дійсно виходить !!!! Може по смаку не зовсім такий як магазинний, але простіше нема куда!!!! Я заправляла ним салат з морки з часником, як на мене СУПЕР!!! І головнеи не треба бавитися з заливанням олії . Спробуйте!!!!



Сообщение отредактировал Наталія - Субота, 31/12/2011, 00:08
 
Зоряна9810Дата: Субота, 31/12/2011, 01:13 | Сообщение # 29
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Наталія)
ле простіше нема куда!!!! Я

дійсно простіше нема куда...


 
PoetkaДата: Субота, 31/12/2011, 01:53 | Сообщение # 30
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (Наталія)
дійсно простіше нема куда...

Цікаво просто яке воно на смак????


Я ОЛЯ!
 
  • Сторінка 2 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024