Рецепти соусів
|
|
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 15/02/2011, 13:07 | Сообщение # 16 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (мамця) Рецепт побачила по телику, передача про франківський ресторан. 2 помідори різати кубиками;0.5 банки оливок кружельцями, все полити лимонним соком трошки олії і протушити 5 хв.Нам він дуже сподобався, чоловік казав, що кращої риби він ще не їв. Дякую за такий гарний рецепт
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 15/02/2011, 17:34 | Сообщение # 17 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Оксано!!! Мені також сподабався цей рецепт!!! Дякую!!!
|
|
| |
Марія | Дата: Субота, 19/02/2011, 17:19 | Сообщение # 18 |
кулінар
Группа: Особливі
Сообщений: 64
Статус: Offline
| Домашній кетчуп На 1 л. перетертої аличі жовтої (можно і червоної, тоді цукру добавити трошки більше) 2ч.л. кореандру 12ст. л. цукру 2ч.л. солі 2ч.л. паприки 6 головок часнику Сливку запарити кип'ятком, злити воду і перетерти через сито. Добавити всі продукти, часник потерти, викласти в марлю, сік видушити а сливки, а решто варити з марлею. Варити кетчуп хвилин 10 і закручувати в банки.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 28/03/2011, 17:53 | Сообщение # 19 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Полива з журавлини 1. 2 склянки свіжої журавлини або 1 склянку желе чи джему з цих ягід 1/2 склянки потертого хрону, 1 ст. ложка лагідної гірчиці, 1/2 склянки цукрової пудри,, дрібка солі, дрібка перцю Журавлину перетирають через сито. Гірчицю розтирають з сіллю, перцем, пудрою, ягідним пюре та хроном. оскільки цей соус не вариться його треба споживати свіжим. Якщо брати джем чи желе то цукру додавати не треба. Полива з журавлини 2. 2 склянки журавлини 1/ скл. рідкого меду, 1/4 ч. лож. меленої гвоздики, 1/4 лож. мелених волоських горіхів. Засипати до міксера 1 скл. журавлини, розмолоти і перелити через сито до скляної мисочки. Знову засипати журавлину додати мед, гвоздику, горіхи все перетерти і вимішати в мисочці.
|
|
| |
Оля | Дата: Понеділок, 28/03/2011, 18:09 | Сообщение # 20 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Соус "Бешамель". 1 літра молока 120г вершкового масла 3 ст л муки 1 яйце щіпка тертого мускатного горіха сіль, перець Розтоплюємо в банячку масло, швидко вмішуємо в нього муку, тоді помало, постійно помішуючи, щоби не утворилися гульки, вливаємо молоко, додаємо яйце. Даємо мускатний горіх, сіль, перець і, помішуючи, варимо до загустіння.
|
|
| |
Улянка | Дата: Понеділок, 28/03/2011, 19:09 | Сообщение # 21 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| Оля, Зоряна9810, дякую за гарні рецепти!!!
s
|
|
| |
masik | Дата: П`ятниця, 20/05/2011, 20:08 | Сообщение # 22 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
| Соус до лаваша (я вик.до лаваша з сиром, до піцци з лаваша ) петрушку збити в блендері , додати картоплю варену 1 шт., 1 сире яйце і все збити потім трошки кетчупу і гірчиці , оцту десь по 1 ч.л., посолити.додати часник, каррі ніжний і гострий і збиваючи додати в самому кінці олію 150 - 200 гр.Має вийти однорідна пишна маса.Це соус з арабської кухні.
Сообщение отредактировал masik - П`ятниця, 20/05/2011, 20:09 |
|
| |
masik | Дата: Четвер, 26/05/2011, 00:25 | Сообщение # 23 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
| Ось як соус до лаваша у мене виглядає
Сообщение отредактировал masik - Четвер, 26/05/2011, 00:27 |
|
| |
Pocя | Дата: Четвер, 26/05/2011, 13:14 | Сообщение # 24 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Quote (masik) Соус до лаваша
Дякую за рецепт! Щось виглядає на смачненьке, треба попробувати!
|
|
| |
Улянка | Дата: Четвер, 26/05/2011, 17:43 | Сообщение # 25 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| masik, має бути смачно! Дякую!
s
|
|
| |
мамця | Дата: Неділя, 30/10/2011, 20:44 | Сообщение # 26 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
| Соус до риби №2від Висоцької. 4 помідори помити, зняти шкірку, нарізати кубиками(великими) і на сковорідку з 1 ст л олії. Туди ж додати 2зубці часнику цілого.Коли помідори майже будуть розлазитись, часник забираємо і додаємо великий пучок петрушки і малий кропу.Це посолити, якщо кваснувате, то трошки дати цукру.Тримаємо зелень десь 5-7 секунд і виключаємо вогонь.Мені цей соус довподоби, пробуйте!
Оксана Я.
|
|
| |
Poetka | Дата: Четвер, 29/12/2011, 17:25 | Сообщение # 27 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Quote (Poetka) маю на увазі майонез Найкраще робити його з перепелиних яєць,бо для майонезу треба сирі яйця.... 1 сирий жовток курячий( або три,чотири жовтка з перепелиних) добре збити (краще в комбайні,або міксером) з 1 ст.л без гірки гірчиці і поступово цюркою доливати олію,доливати до тих пір поки маса не набуде констисенції майонезу( це ви самі регулюєте,дивлячись,який майонез ви хочете) на прикінці солите і додаєте трохи лимонного соку і все... Можна ще додати трішки цукру,але я не додаю і деякі додають оцет 1 ст. л. разом збивають його з гірчицею і жовтком, я оцет теж не додаю, а ви експерементуйте...
Я ОЛЯ!
Сообщение отредактировал Poetka - Четвер, 29/12/2011, 17:27 |
|
| |
Наталія | Дата: Субота, 31/12/2011, 00:03 | Сообщение # 28 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 428
Статус: Offline
| Дівчатка, хочу поділитися з вамо рецептом цікавого майонезу. Чесно кажучи в житті б не подумала що з тих продуктів може вийти майонез Рецепт я підглядціла на кукінгу у Лілі(Ельовочки)Домашній майонез на молоці Дівчата , я була в шоці Він дійсно виходить !!!! Може по смаку не зовсім такий як магазинний, але простіше нема куда!!!! Я заправляла ним салат з морки з часником, як на мене СУПЕР!!! І головнеи не треба бавитися з заливанням олії . Спробуйте!!!!
Сообщение отредактировал Наталія - Субота, 31/12/2011, 00:08 |
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Субота, 31/12/2011, 01:13 | Сообщение # 29 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Наталія) ле простіше нема куда!!!! Я дійсно простіше нема куда...
|
|
| |
Poetka | Дата: Субота, 31/12/2011, 01:53 | Сообщение # 30 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Quote (Наталія) дійсно простіше нема куда... Цікаво просто яке воно на смак????
Я ОЛЯ!
|
|
| |