В гості до Ірини
 Рецепти соусів - Сторінка 3 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 3 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Модератор форуму: Зоряна9810  
Рецепти соусів
НаталіяДата: Субота, 31/12/2011, 01:56 | Сообщение # 31
Наталія
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 428
Статус: Offline
Смак залежить від того що туди дати, можна сік з лимона або просто оцет, можна приправи різні давати, як на мене то смак нормальний, і знаєш що він повністю натуральний smile smile

 
PoetkaДата: Субота, 31/12/2011, 01:59 | Сообщение # 32
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (Наталія)
натуральний

Це саме головне. biggrin


Я ОЛЯ!
 
masikДата: П`ятниця, 15/02/2013, 15:03 | Сообщение # 33
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Вчора пекла бізешки і в мене залишилися жовтки і я нарила такий соус і випробувала досить непоганий і до рибі і до овочів.
3 жовтки
2ст.л.масла
2 ст.л.муки
200 мл.молока
сухий базилік
сіль, перець
Масло розтопити додати до нього муку і трошки підсмажити, влити потрошки молоко постійно помішуючи,Трошки остудити.Потім ввести жовтки і спеції і довести до кипіння.Я додала італійськи травки і трошки часнику.Вийшло досить смачно.
 
ir71Дата: П`ятниця, 15/02/2013, 16:18 | Сообщение # 34
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Цитата (masik)
.Вийшло досить смачно.
ще б пак!!!!Жовтків надавала,то чому має бути несмачно!!! da-38


 
PavlukДата: П`ятниця, 15/02/2013, 20:35 | Сообщение # 35
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
masik, щось цікаве. Треба при нагоді спробувати, а то потім нема куди жовтки подіти da-38

 
ОливкаДата: Неділя, 31/03/2013, 23:03 | Сообщение # 36
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 110
Статус: Offline
Майонез від Любані
В блендерну чашу помістити 1 яйце,1ч.ложка готової гірчиці, 6 ст.ложок
кефіру, 1 ч.ложка цукру,1/2ч.ложки солі,1 десертна ложка оцту-включити
блендер,збити все разом десь 15 секунд,вливати не перестаючи збивати
рафіновану соняшникову олію тоненькою цівкою(всього пішло 250 мл),зразу
вмключити блендер,майонез перекласти в банку,закрити кришкою і держати в
холодильнику.Більше 3-ьох днів майонез домашній не тримати.
Це салатний майонез, якщо треба більш жирного,не давати  кефіру. 

Моя примітка - робила на сметані замість кефіру, так як перший раз робила , то рада що в мене получилося. Від магазинного смак відрізняється.


Я ОЛЯ!
 
КсюшаДата: Вівторок, 28/05/2013, 21:56 | Сообщение # 37
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
1. Соус «Татарський». 200 гр. майонезу, 1 ст.л. тертого хрону, 2 мариновані огірки, середня цибулина, дрібно нарізана петрушка (1 ст.л). Перемішайте і подавайте охолодженим в окремій спеціальній посуді.
2. Соус «Андалузький». 200гр. майонезу, 3 ст.л. кетчупу, 1 ч.л. коньяку, дрібно нарізана цибулина, сік лимона і червоний мелений перець. Гостроту за рахунок червоного перцю можна регулювати за смаком.
3. Соус «Грибний». 400 гр. відварних печериць (дрібно нарізати), 4 ст.л. тертого хрону, 100 гр. майонезу, 100 гр. сметани, сіль, перець. Його виходить досить багато, можна робити менше, дивлячись яка компанія збирається за столом!
4. Соус «Томатний». 200 гр. томатного кетчупу, 2 ст.л. рослинної олії, 2 зубчики часнику (подрібнити), зелень петрушки, сіль і перець.
5. Соус «Оливковий». 200 гр. майонезу, 100 гр. подрібнених оливок без кісточок, 2 зубки подрібненого часнику, 1 ст.л. лимонного соку, сіль, перець.
6. Соус «Буряковий». 100 гр. сметани, невелика відварна буряк, натерта на дрібній тертці, 100 гр. майонезу, одна дрібно нарізана цибулина, 2 ст.л. хрону, маринований огірок (нарізаний дрібними кубиками).
7. Соус «Ніжний». 200 гр. майонезу, 100 гр. тертого твердого сиру, 3 ст.л. сметани, 2 ч.л. хрону, рубаний кріп, сіль, перець.


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
12558Дата: Неділя, 11/01/2015, 13:43 | Сообщение # 38
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 6
Статус: Offline
Домашній майонез "Швидкий"
1ч.л.гірчиці,1/2 ч.л цукру,1/4 ч.л.солі,1 ст.л. лимонного соку. Все перемішати , влити 200 гр олії. В цю суміш  обережно вбити 1 яйце, щоб жовток був цілий. Поставити на жовток блендер (погружний) і збивати кілка секунд. Густоту майонезу можна регулювати . Зменшивши або збільшивши кількість олії. Більше олії-густіщий!


Сообщение отредактировал 12558 - Неділя, 11/01/2015, 13:58
 
оксанкаДата: Неділя, 11/01/2015, 14:50 | Сообщение # 39
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Цитата 12558 ()
(погружний)
це  який  такий?


 
ЛесяДата: Неділя, 11/01/2015, 14:55 | Сообщение # 40
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Цитата оксанка ()
це  який  такий?
ну Оксанцю,та звичайний міксер щоб збавати


 
оксанкаДата: Неділя, 11/01/2015, 14:58 | Сообщение # 41
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Цитата Леся ()
ну Оксанцю,та звичайний міксер щоб збавати
Я  розумію  що  таке блендер biggrin я  не  зрозуміла  слова  погружний,  дякую  що  просвітили cool


 
12558Дата: Неділя, 11/01/2015, 15:33 | Сообщение # 42
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 6
Статус: Offline
Э блендер ЧАША.У нього ножі всередині на дні чаші.А є блендер ПОГРУЖНИЙ. У нього є ніжка на якій внизу ножі, і його погружається у будь яку ємкість з сумішшю. Це ніякий не міксер!!!!
 
КсюшаДата: Неділя, 11/01/2015, 15:56 | Сообщение # 43
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Так це називається ручний блендер,я сама зразу заблукала який то wacko

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
12558Дата: Неділя, 11/01/2015, 16:36 | Сообщение # 44
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 6
Статус: Offline
Цитата Ксюша ()
Так це називається ручний блендер,я сама зразу заблукала який то
Якщо блукаєте-  раджу у всесвітній мереже ввести фразу : різновиди блендерів. І там буде безліч відповідей.Є 2 типи: погружний і стаціонарний. Але аж ніяк не ручний!
 
ЛесяДата: Неділя, 11/01/2015, 22:37 | Сообщение # 45
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Цитата 12558 ()
Але аж ніяк не ручний!
не ручний???а як його тримати ? ногами???


 
  • Сторінка 3 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024