В гості до Ірини
 Заморожування--сучасний спосіб зберігання продуктів. - Сторінка 2 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Модератор форуму: Зоряна9810  
Заморожування--сучасний спосіб зберігання продуктів.
tavtorДата: П`ятниця, 04/06/2010, 00:17 | Сообщение # 16
tavtor
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 16
Статус: Offline
Quote (мамця)
Морозила якось полуницю, то мені смак не сподобався, морозила різними способами,

попробуй розтерти з цукром-так як зазвичай споживаете.влий у форму і морозь. В мене теж звичайна мороз. камера не суха заморозка thumbup


Я Оля!
 
мамцяДата: П`ятниця, 04/06/2010, 10:22 | Сообщение # 17
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Пробувала і з цукром,їли, але як мої попробували полуницю з сухої заморозки, то зразу почули різницю.Тепер моєї полуниці не хочуть. sad

Оксана Я.
 
нeмаєтакоїДата: П`ятниця, 18/06/2010, 10:21 | Сообщение # 18
Группа: Видалені





Я вже потроху заготовляю ягодів на зиму.
Ось так виглядає перетерта полуниця з цукром

а в зимі розморозила, додала вершків або сметани і маємо десерт.

А це цьогорічна морожена лісова ягода

Прикрепления: 3989722.jpg (18.4 Kb) · 2494439.jpg (24.6 Kb)
 
ir71Дата: П`ятниця, 18/06/2010, 19:49 | Сообщение # 19
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Таня,я тобі дякую за цей рецепт.Я ним скористалася і собі позаморожувала і полуницю і сунички за твоїм способом.Гарно дякую!!!!

 
нeмаєтакоїДата: Неділя, 20/06/2010, 18:58 | Сообщение # 20
Группа: Видалені





На здоровя Іра.
 
comkoДата: Четвер, 08/07/2010, 16:00 | Сообщение # 21
comko
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 37
Статус: Offline
Я також цього року морозила клубніку, агрус, ще планую морозити і овочі. Клубніку морозила цілою, шкода що раніше не знала, що її можна морозити перетертою з цукром. Дякую за рецепт.

Мене звати Наталя!
 
tavtorДата: П`ятниця, 09/07/2010, 09:19 | Сообщение # 22
tavtor
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 16
Статус: Offline
Наталю ще чорниця є її теж перетираю і морожу з цукром

Я Оля!
 
comkoДата: П`ятниця, 09/07/2010, 10:37 | Сообщение # 23
comko
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 37
Статус: Offline
Дякую Олю, обов'язково скористаюся Вашою порадою!

Мене звати Наталя!
 
нeмаєтакоїДата: Середа, 21/07/2010, 15:15 | Сообщение # 24
Группа: Видалені





Ось так виглядає моя заморожена зелень.

Спосіб заготовкитут.

 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 11/04/2011, 13:59 | Сообщение # 25
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Цього року буду морозити кабачки порізані на кружальця. Вчора були у свекрухи, вона виймала останню партію кабачків і посмажила у клярі... дівчата смакота яку не перадти...на базарі ще трохи дорогі кабачки для смаження

 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 11/04/2011, 14:00 | Сообщение # 26
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Лесю, а перець цілий помитий і обсушений поскладала один в один ( наскільки залазив) в кульки і в камеру. а зимою виймала і до кінця не розморожувала і фарширувала.

 
РосяДата: Понеділок, 11/04/2011, 14:22 | Сообщение # 27
Гурман
Группа: Своя людина
Сообщений: 107
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
морозити кабачки порізані на кружальця.

Я також так завжди морожу а взимку обсмажую. А ще тру на середню тертку або на грубу чуть відтискаю і заморожую в кульочках а взимку і пляцки смажу і торт кабачковий.
аА перець ще ріжу на кубики і в кульки а взимку - куди завгодно.


 
ir71Дата: Понеділок, 11/04/2011, 14:47 | Сообщение # 28
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Я цього року вже також буду овочі морозити,а то мені все бракувало місця в морозилці.Тепер маю дві то ж буду морозити все що бачу happy happy happy Дякую Зоряно за поради!

 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 11/04/2011, 15:05 | Сообщение # 29
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
о, згадала ще , коли робила аджику, і овочі мелю через мясорубку, і буває дуже сочні помідори і перець то вихлдить багато соку, то взяла той сік залили в пластикові стаканчики і заморозила.
а взимку давала до голубців, до борщу, до підлив.


 
ЛесяДата: Понеділок, 11/04/2011, 15:07 | Сообщение # 30
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Яка ти в нас Зорянко молодець.Дякую за корисні поради.

 
  • Сторінка 2 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024