Заморожування--сучасний спосіб зберігання продуктів.
|
|
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 11/04/2011, 15:09 | Сообщение # 31 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Ой Лесуню, дякую, та от стараюсь і для своїх, а тепер для новий Колєжанок...то треба ще більше...
Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Понеділок, 11/04/2011, 15:13 |
|
| |
Antalia | Дата: Неділя, 04/09/2011, 20:41 | Сообщение # 32 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Дівчата, а хто заморожував баклажани?
|
|
| |
Ira | Дата: Понеділок, 05/09/2011, 00:00 | Сообщение # 33 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Antalia, Аню я подумала про те саме. Минулого року морозила кабачки просто різала кубиками для рагу і колечками щоб обжарити. Але розкладала все водин шар получилося нормально. А баклажани думаю цього року морозити. Спочатку певно посиплю трохи сіллю нехай вийде гірч, а тоді висушу і заморожу. Може хто знає інший спосіб
|
|
| |
Pocя | Дата: Понеділок, 05/09/2011, 00:19 | Сообщение # 34 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Ira, я баклажани все так заморожую як Ти кабачки і дуже добре. Не посипаю сіллю-вони вимерзлі не гірчать.
|
|
| |
Antalia | Дата: Понеділок, 05/09/2011, 00:26 | Сообщение # 35 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Дякую, дівчата. Хочу на той салат заморозити.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 18/10/2011, 21:09 | Сообщение # 36 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| А я баклажани ,огірки і помідори ,перець посушила в сушці,і теж прикольно .Я морозила в прошлому році,але у мене баклажани не дуже ходовий продукт,так тепер засушила,бачила як Юля Висоцька з сушеними баклажаними щось готувала,то вирішила спробувати.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 29/05/2012, 13:10 | Сообщение # 37 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| У мене вже розпочався сезон заморозки.Сьогодні поставила на заморозку кріп. і ще зараз почищу і поріжу зелену цибульку .А ще цього року напевно багато чого заморожу.бо привезли нам ще один холодильник(NO FROST) Тож буду мати відразу для тортиків.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 29/05/2012, 13:23 | Сообщение # 38 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Леся) У мене вже розпочався сезон заморозки в мене він теж почався...заморозили вже щавель, та трохи румбамбару. Quote (Леся) холодильник(NO FROST) Тож буду мати відразу для тортиків. вітаю з новим придбанням!
|
|
| |
Talochka | Дата: Вівторок, 29/05/2012, 16:50 | Сообщение # 39 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) в мене він теж почався...заморозили вже щавель, та трохи румбамбару. Я теж румбамбар морожу. Ріжу брусочками - він дуже добре переносить заморозку.
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 05/06/2012, 16:39 | Сообщение # 40 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Леся, відповідаю про заморозку ягід,я морожу чорницю,ожину,сунички,клубніку,Беру звичайний папір .картон пергамент,чи клейонку,розкладаю ягоди тонким шаром,потім знову папір,а так наставляю поки всі ягоди не розложу,коли заморозяться,то дрібні засипаю собі в пластикові пів літрові бутилки,мені так зручно потім собі насипала скільки треба,ніякого секрету,просто мені так подобається
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
наталя | Дата: Субота, 10/11/2012, 03:10 | Сообщение # 41 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 94
Статус: Offline
| Я також морожу так як ви.але клубніку я цілу заморожую,але між рядами цукрую .зимою вона супер
|
|
| |
natali0310 | Дата: Середа, 17/07/2013, 15:52 | Сообщение # 42 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 47
Статус: Offline
| Я морожу відварену та порізану спаржеву квасолю, бланшеровані кільця баклажанів, всяку зелень, ягоди ( перетерту з цукром малину, полуницю, чорницю, цілу та без кісточок вишню), все це зберігається в скляних банках чи спеціальних контейнерах, в пляшках з під води я не морожу бо десь чула що це дуже шкідливо (ця пластмаса при низьких температурах виділяє шкідливи речовини). Ноу хау цього сезону тара з під морозива.
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 17/07/2013, 22:07 | Сообщение # 43 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| а я не морожу у ємкостях,маю такі пакети що застібки мають,у них все і морожу,бо ті всілякі контейнери ,баночки.скляночки зайцмають багато місця
|
|
| |
sirianni00 | Дата: Вівторок, 22/12/2020, 20:14 | Сообщение # 44 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5
Статус: Offline
| Самый крутой сервис во всем СНГ. Крутая атмосфера, огромные выигрыши и все это https://Card-Games-Online.com. Крутая игрушка, всем советую!
|
|
| |
lilianashendera | Дата: Середа, 03/11/2021, 22:06 | Сообщение # 45 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 7
Статус: Offline
| Я гриби лісові морожу, потім, зимою витягуєш і згадуєш про осінню красу.
|
|
| |