Дівчата, зробила я той лікер. Ну, що сказати, смачний!!! Єдине зауваження, моє, не мала доброї горілки а спирт розведений. То напевно він був засильний. А так - СМАКОТА!!!
Є дуже багато різних рецептів приготування гарячого шоколаду, а ось простий і швидкий в приготуванні, і дуже смачний шоколад! 5 ст л какао 4 ст л цукру 1 ч л крохмалю 200 мл молока.
Какао, цукор і крохмаль гарно перемішати. Потрошки вливати молоко і розмішати до однорідної маси. Варити на малому вогні, весь час помішуючи, до загустіння. Швидко і смачно. Рецепт знайшла в інтернеті.
Лілечко, тільки твій шоколад в гаях гуляв напевно , бо не "гарячий", а "гаячий" Не ображайся, просто мені описка в око кинулась.
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
Сообщение отредактировал Talochka - Середа, 06/04/2011, 17:17
4 л води закипятити 3 стакани стограмові цукру(всипати у воду) 5 ст.л. цукру спалити на сковороді Потім коли трохи остудиться (ледь тепле) додати 1 ч.л. лимонної кислоти 0.25 гр дріжджів Коли дрііжджі почнуть трохи бродити,розливаємо по пляшках,і в холодильник.